Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 224
  • 864
  •   1
Отговори
# 510
  • MI
Боже... Зависи как ще протече разговорът, много ясно че ако отиде директно без да са общували освен с команди как да плува, ще е странно. Виж, ако започне да си говори с този човек, да имат някаква съвсем дружеска закачка дори, положението ще е съвсем различно. Не сме в пети клас, ще му се не види!

# 511
  • София
по-предизвикателно е да му показва жестове, знаци разни - да го сваля. Кафето си е кафе - ако й откаже, няма проблем. Флиртът е доста по-неприятен като се отхвърли, защото ако кафето може да е просто кафе, то флиртът чрез знаци на тялото е откровено със сексуален подтекст. Кафето е по-безопасно дори откъм отхвърляне.

Ами, не, не е така с дружеските закачки. Когато има работа с тялото и отношенията са като треньор-клиент, не може да има хахо-хихи, пък закачки. Професионалистът дори само да усети някакъв романтичен подтекст ще прекрати работа, защото това го поставя в неудобно положение.

# 512
Питайте ме мен относно кафетата и каква тежест имат те 😅😅

Авторке, ти с треньора по плуване ли мечтаеш за семейство? На базата на какво - физиката му?
Химията е важна, ама ние тук за семейство говорим, уж даваш знаци за отговорно насочена, пък треньори по плуване...
Извинявай, ама наистина ли си на 38? Вятър те вее на бял кон и теб...

# 513
Добре. Застилайте чаршафите. Списъците, де.

# 514
Да обобщя какво разбрах дотук:

- авторката не иска да се сближава с колеги заради фирмена политика (принципно връзка с колега е проблем само ако сте в отношения шеф/подчинен)

- не иска да социализира с хора от хобитата си, защото е вулгарно или те трябва първи да покажат интерес

- смята, че мъжете по принцип трябва да поемат инициативата, иначе не са мъже

- не ползва апове и сайтове за срещи

# 515
Питайте ме мен относно кафетата и каква тежест имат те 😅😅

Авторке, ти с треньора по плуване ли мечтаеш за семейство? На базата на какво - физиката му?
Химията е важна, ама ние тук за семейство говорим, уж даваш знаци за отговорно насочена, пък треньори по плуване...
Извинявай, ама наистина ли си на 38? Вятър те вее на бял кон и теб...
Не само - грижа го е, умее как да вдъхновява хората и вярва в мен. Забавен е, но и много отговорен. Винаги когато се е налагало при тренировки напълно е могло да разчитам на него. С хубава физика е пълно на басейна, друг не ме е впечатлил. Така че, не, не си мисля за семейство с него, но ми е интересен.

# 516
  • София
Не се влюбвай в треньор, ако държиш да продължи да ти е треньор. Ако ти си на негово място и твой клиент започне да те заглежда и да го вдъхновяваш едва ли ще ти бъде приятно. Всеки се пази от такива клиенти/клиентки.

# 517
Teodora Yolcheva, не е хапливо, просто ми е твърде несериозно за хора, които търсят сериозна връзка. Прекалено много опит-грешка би имало в подобни сайтове.

Всъщност много добре разбирам Марина какво има предвид и е напълно права.
Когато контактите са основно на танци, на работа, на тренировки с треньорите, колегите, няма как да предложиш лесно нещо извън тези отношения, дори и кафе.
За мен също би било нетипично.

# 518
Треньорът с тези си качества сигурно е многоженец.

# 519
Да обобщя какво разбрах дотук:

- авторката не иска да се сближава с колеги заради фирмена политика (принципно връзка с колега е проблем само ако сте в отношения шеф/подчинен)

- не иска да социализира с хора от хобитата си, защото е вулгарно или те трябва първи да покажат интерес

- смята, че мъжете по принцип трябва да поемат инициативата, иначе не са мъже

- не ползва апове и сайтове за срещи

На работа е трудно, защо искам да ме възприемат като професионалист. Няма как да се отпусна, дори да не ми е подчинен. Но не съм и пробвала, може всичко да си е в моята глава.
Тинър ползвах, 9 от 10 си търсят компания за вечерта. Пробвах и бързи срещи, стигнах до заключението, че хората на тези места сме с един и същ недостатък на характера. Няма как да си паснем ако сме счупени на едно и също място.

# 520
Авторката се изразява толкова неконкретно, че вероятно не знае какво иска. Не че нещо, ама човек трябва да си има цели и да си ги преследва. Темата за дете въобще не е засегната от авторката, вероятно си мисли, че има цялото време на света. Всичко мъгливо, романтично, бавничко.
Много е лична темата за децата, затова.

# 521
  • София
Защо се занимаваш с глупости? Всеки си пише каквото си иска в тези  сайтове/приложения/обяви/бързи срещи и подобни. Няма как да знаеш кой с какви недостатъци е и къде лъже. Честно, започваш да ми звучиш като тийнеджърка, а не като зряла жена! Зарежи ги тези али-бали. Живей си живота нормално, а не слушай тук съвети от типа на женско списание "как и къде да намерим мъж"!

# 522
  • MI
Добре де, на работа не става, с хобито не става, интернет - също. На улицата ли да го търси този мъж?! Не че не знам и за такива случаи, ама все пак са много малко и рядко с добър край.

# 523
Че то и в службата не вървяло. Rolling Eyes Къде върви? Thinking

Лори, случайно да си забелязала във форума някои теми, в които постоянно се черпи с кафе Wink Е, в тях може и да върви Simple Smile
За съжаление с виртуално кафе доста трудно се хваща златната рибка. Само шарани кълват Simple Smile

# 524
  • София
А защо изобщо трябва да го търси този мъж? Винаги съм се чудела на това женско мислене - търси се мъж и за целта се правят стратегии, записваме се на фитнес, на танци, на круизи.  А в повечето случаи хората си намират партньор от близкото обкръжение - служебна среда (колегиална, браншова) и приятелски кръгове (отишли на парти на приятели и там се запознали), разни неформални събирания. Това е установено най-научно статистически. Останалото са глупости от женски списания и пишман.-психолози-коучове.

Общи условия

Активация на акаунт