Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 157
  • 864
  •   1
Отговори
# 810
Да, ама човек със свободна професия не.

# 811
Да, ама човек със свободна професия не.
хората, които визирах, почти не се вясват на работа.

# 812
Ми то много млади мъже, че и успешни, се занимават със земеделие по селата.
Не се знай дали някоя десета няма да удари от лотарията.
Приказвайте си.

# 813
  • Sofia
Ми то много млади мъже, че и успешни, се занимават със земеделие по селата.
Не се знай дали някоя десета няма да удари от лотарията.
Приказвайте си.

Да, де, ама трябва да живее на село. Аз нали това написах.

# 814
Не че нещо, но един мъж може да няма социален статус, но да има добри качества. Това е съвесем нормално ако е на 20 и нещо години. Обаче след 30г възраст, или вече трябва да е постгнал нещо, или няма да постигне нищо цял живот. Лично мое мнение. Разбира се, има мъже които ги спохожда лош късмет в живота, но дори и те .. след няколко годиини пак си стъпват на краката.

# 815
В добавка и по-нисък от теб - ще ли го вземеш?

Ама и вие какви въпроси задавате... 9 от 10 здравомислещи жени не биха "взели" описания образ, освен ако не смятат да се местят на село. Марина е много далеч от подобна дилема. Защо ѝ задавате такива нелепи въпроси? На мен участието на някои от коментиращите вече започва да ми прилича на подигравка...

Защо пък подигравка? Такива казуси не съществуват ли?
Иначе на авторката пожелавам по-млад, красив, атлетичен милионер, който е лудо влюбена в нея....

# 816
  • Sofia
Иначе на авторката пожелавам по-млад, красив, атлетичен милионер, който е лудо влюбена в нея....

Е, сега, има много мъже, които са по средата между атрактивен милионер и отруден нисък фермер.

# 817

Е, сега, има много мъже, които са по средата между атрактивен милионер и отруден нисък фермер.

Всякакви има.... важното е кой от тези мъже иска семейство с авторката. Съдейки от темата - никой за момента.

# 818
Как разбрахте какво търси авторката? Аз така и не схванах какво и трябва. Някакви мъгляви обяснения, критерии и оправдания защо този или онзи не ставал и защо не се получава.
Гроздето е кисело, ама пак ми се яде е работата.

# 819
Dincho, ами такива казуси няма бог знае колко, защото въпросния фермер няма да си търси градска жена - служителка в офис. Твърде вероятно и да няма къде да я срещне.

Нормално е авторката да иска някой с по-сходен начин на живот и хоризонти.

# 820
Dincho, ами такива казуси няма бог знае колко, защото въпросния фермер няма да си търси градска жена - служителка в офис. Твърде вероятно и да няма къде да я срещне.

Нормално е авторката да иска някой с по-сходен начин на живот и хоризонти.

Не случайно го написах. По една или друга причина около мен има доста жени на годините и положението на авторката. Единствената, която си намери мъж и е щастлива е с такъв - необразован колкото нея, бачкатор, живеещ на село  ...... ама тя си е щастлива и има кой да я гушка всяка вечер. Другите още търсят и се питат как, защо и как.....

# 821
Има избор и да не живее на село, а да си остане с мечтите, щото с годините като ги гледам някои моми, след 40 почнаха да се влюбват в актьори и пр. телевизионни шутове. Simple Smile

# 822
Светът на твоите приятели и твоето обкръжение не е светът въобще.

# 823
Светът на твоите приятели и твоето обкръжение не е светът въобще.

Абсолютно е така. Светът е шарен, не е само 40-годишни милионери или в краен случай меринджеиии, умиращи да си вземат 38-годишна булка.

# 824
  • Пловдив
Авторката я признавам за това, че някак е успяла да има профилна снимка, която се вижда единствено при отваряне на форума през телефона. Изглежда симпатяга, ако тя е на снимката. Може да си намери подходящ мъж с лекота. Иска се единствено действие и разумен подбор на мъж. Търсенето и предлагането се получават успешно там, където имат пресечна точка.

Общи условия

Активация на акаунт