Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 164
  • 864
  •   1
Отговори
# 825
Аз мисля, че тази тема е обява за запознанство.
Пък вие давайте съвети... Joy

# 826
  • sofia
Авторката я признавам за това, че някак е успяла да има профилна снимка, която се вижда единствено при отваряне на форума през телефона.
Вижда се и през десктоп версията.

# 827
Светът на твоите приятели и твоето обкръжение не е светът въобще.

Абсолютно е така. Светът е шарен, не е само 40-годишни милионери или в краен случай меринджеиии, умиращи да си вземат 38-годишна булка.

Така е, твоята среда я разбрахме. Възгледите ти също.

# 828
Светът на твоите приятели и твоето обкръжение не е светът въобще.

Абсолютно е така. Светът е шарен, не е само 40-годишни милионери или в краен случай меринджеиии, умиращи да си вземат 38-годишна булка.

Така е, твоята среда я разбрахме. Възгледите ти също.

Както и твоята - амбициозни провинциалисти в София.
Нещо да предложиш на авторката?

# 829
По-назад в темата съм предложила най-рационалното според мен решение.

А именно предвид факта, че авторката има ограничен социален кръг и е леко притеснителна като човек, за мен най-добре е да потърси някой в апове/сайтове за срещи. Там хората по презумпция са свободни и е ОК да кажеш здрасти на някого - те затова са там. Така може да срещне някой, с когото иначе не биха им се пресекли пътищата.

Вярно - вероятно там има много плява, но има и свестни хора, просто въпрос на малко шанс и търпение. Аз познавам много двойки, които са тръгнали от такива чатове и са завършили със сериозна връзка и семейство. Много е олд скул твърдението, че там има само откачалки.

Мисля, че в наши дни кажи-речи всеки сингъл човек има профил.

Смятам, че сред тези профили има и мъже между 35-45 години, които са работещи, образовани и се надяват да срещнат приятелка. Нека авторката среща хора - ще и се отрази добре на опита и самочувствието.

И разбира се, да не си затваря очите за всякакви интересни възможности, които могат да се появят на живо.

# 830
  • София
Едно време имаше едно предаване Адрес 4000. Имаше велики обяви за запознанства, гледах го редовно, защото беше много забавно. Сегашните сайтове и разни приложения са обновена версия. Аз по обява мъж не вземам, пък каквото ще да става!

# 831
Това е метафора, сега! Включете малко езиковото разбиране на втория етаж! Wink Smiley

Никаква метафора не е, а е чист плеоназъм.
Подмяната на метафора с плеоназъм е манипулация.

# 832
Е хубаво, имаш си принципи - няма лошо, това е твоят живот.

Милиони хора не са споделяли твоя принцип и са намерили партньор. Дългосрочно за връзката няма никакво значение дали сте се срещнали онлайн, в бар, в квартала.

# 833
  • София
Еха, поне един човек ме призна за манипулатор! Значи имам напредък!

разбира се, че има значение - всеки е познат или е свързан по някакъв начин с някого.

# 834
  • Пловдив
Авторката сама си решава какъв мъж ще си избере, но щом се допитва до форума тук, значи е достатъчно отворена и към чуждото мнение, което ѝ прави чест. Повечето хора биха се притеснили да питат открито, поради някакви техни си съображения.

Скрит текст:
Авторката я признавам за това, че някак е успяла да има профилна снимка, която се вижда единствено при отваряне на форума през телефона.
Вижда се и през десктоп версията.
Не и при мен. Чудно, защото всички останали профили са с профилна снимка/картинка, само нейната снимка е невидима... През телефон обаче се вижда...
Скрит текст:

# 835
Същото може да се каже и за запознанствата в бар или дискотека, както и за летните свалки, въпреки че много връзки са започнали по този начин и са се оказали трайни. Съгласен съм с мнението, че няма значение начинът на запознанството за една трайна връзка. Въобще авторката трябва да остави всякакви предразсъдъци и да си търси комуникация с много и различни мъже, за да може да намери точния човек. Не става да чакаш да те връхлети от някъде, както написах по-назад в темата.
За алфите- на кратко индивид, който доминира над останалите. Непонятно ми е защо това се свързва с примитивизъм, обикновено това е комбинация от качества, даващи преднина над другите индивиди като цяло. Нямам време сега да пиша точна дефиниция, проблема на авторката обаче с този тип мъже е, че те обикновено не чакат да станат на 40, за да се сетят че искат жена. За това свободен такъв без багаж от предишни връзки, вероятността да намери клони към 0

# 836
  • Пловдив
Добре е все пак да не се прекалява с прехласването по книги и филми тип "Петдесет оттенъка на сивото"...

# 837
  • София
И какво, ще чете обяви от типа "мъж на средна възраст, материално осигурен, обича природата, домашния уют. Желае да създаде семейство с жена на същата или по-малка възраст, без деца, обичаща природата и домашния уют." Това ли? На прост език означава - смотан съм, не мога да си намеря жена по нормалния начин, ще я водя само по чукарите и през останалото време ще си стоим вкъщи тя да готви и да чисти, а аз да си почивам.

# 838
Андариел, ми и тя е същата смотанячка бре...
38-годишна мома си търси мъж. Да е красив, успял и богат...

# 839
И какво, ще чете обяви от типа "мъж на средна възраст, материално осигурен, обича природата, домашния уют. Желае да създаде семейство с жена на същата или по-малка възраст, без деца, обичаща природата и домашния уют." Това ли? На прост език означава - смотан съм, не мога да си намеря жена по нормалния начин, ще я водя само по чукарите и през останалото време ще си стоим вкъщи тя да готви и да чисти, а аз да си почивам.

Леко бъркаш това, за което говорим с обявите във вестник "3-та възраст". Не е лошо да не коментираш неща, които нито си ползвала, нито си виждала.

Общи условия

Активация на акаунт