Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 143
  • 864
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Ок, как изглежда една обява? Дай нещо примерно.

Стига де, Динчо, тези неща не се казват. Пък всяка търси млад, здрав и богат.

# 841
Тя да си направи една регистрация в Тиндър или някой друг сайт, и да не се дърпа като ѝ пишат, понеже те със сиг. ще ѝ пишат, те знаят какво да я правят там. Така бързо ще я омагьосат, такива сладкодумци има, чак ще се чуди откъде ѝ е дошло, а после или междувременно като се поотчупи да търси принца, на 30 на 50 за тази работа възраст няма.

Ако е притеснителна с мъжете, трябва да намери начин да не е скована, а това става с много срещи, дори и да не е с принца на мечтите, че иначе се усеща напрежението когато стои такъв "схванат" човек срещу теб. И дори да се случи да го срещне, ако е като мълчи или е като дърво, ще го попари.

# 842
Кой е нормалният начин за намиране на жена/мъж?
Благодаря предварително.

# 843
  • София
По старомодния начин - случайни или нарочни лични срещи покрай познати, приятели, колеги, служебни срещи и форуми, ходене на празници.

# 844
Ок, как изглежда една обява? Дай нещо примерно.

Стига де, Динчо, тези неща не се казват. Пък всяка търси млад, здрав и богат.

А, богат, красив и с голяма п ....
И да я носи романтично на ръце.

# 845
Andariel, щом си старомодна, какво против имаш обявите?

# 846
  • София
Защото всякакви ... да не казвам какви могат да си пишат каквито си искат обяви и да се представят за когото си поискат. А ако са истински обявите всеки може да се обади, а не е много препоръчително да се правят такива неща. По старомодния начин поне можеш да наблюдаваш човека известно време, невербалните знаци също имат значение, знаеш и на кого е познат най-често, какво прави на това място.

# 847
Мислиш, че успешно се справя и би се справяла с невербалните знаци в реална среда?
Силно се съмнявам Simple Smile

# 848
  • София
Да, защо да не се справи? Едва ли е с някаква форма на аутизъм, че да не се справи.

# 849
Като я приземиш, ако успееш, ше ти обясня Simple Smile

# 850
Авторката трябва да си намери  приятели мъже, които да не са за секс и връзки, за да се отърве от своята притеснителност.
Да се разчупи, да усъвършенства своето общуване и да може лесно да се отпуска в тяхната компания. Това да е в допълнение към ходенето на срещите с определено количество мъже.

# 851
Андариел, ми и тя е същата смотанячка бре...

Смотанячка - какъв речник! Сериозно ли....

Кажи си мнението, но не обиждай. Това все пак се отнася за човешко същество, с нейните си надежди, мечти и достойнство.

# 852
Здравейте момичета,

Замислила съм се как се случват семействата, как намерихте половинката? Къде се запознахте, през какви трудности минахте, лесно или трудно беше...
Аз съм едно остаряло момиче на почти 38, на което все не му се случва това най-хубавото със семейството. И събирам идеи, всякакви. И едно редче да ми напишете, пак ще съм благодарна.

Марина Марина 674554,
Първо, даже и да не го казваш като форма на самоподценяване, а като прикритo търсене на опровержение, не е добре да използваш израза "старо момиче". И да го мислиш недей. За теб не е добре.
Клишето - човек е на толкова, на колкото се чувства, е вярна. Има и верни клишета.
Аз не съм радетел на positive thinking, но имам наблюдения, че помага. Особено на жени със съмнения за впечатлението, което оставят у мъжете - помага. Това е моя съвет.

Освен него, ще се цитирам от една друга тема - заслугите не се определят според способностите, а според резултатите. Самочувствието основано на способностите не е лошо нещо, но още по-добро е това, основано на постигнатите резултати.
Ориентирай се към методи (в търсенето на мъж) които да дават някакви резултати. Били те и не винаги удовлетворителни.
Не казвам да се отречеш от романтиката, просто опитай да не ѝ позволяваш да обсебва живота ти изцяло.

# 853
Авторката трябва да си намери  приятели мъже, които да не са за секс и връзки, за да се отърве от своята притеснителност.
Да се разчупи, да усъвършенства своето общуване и да може лесно да се отпуска в тяхната компания. Това да е в допълнение към ходенето на срещите с определено количество мъже.

Все едно са на опашка и избора е голям:)
Все пак трябва с нещо да те е привлякъл мъж,че да излезете на среща..

# 854
  • София
За какво да я приземявам? А и аз не вярвам много в комбинацията една жена да стигне до шефско място, а в същото време да е безкрайно притеснителна и романтична за мъжете, и то на възраст малко под 40. Всичко си може тя, , изобщо не се съмнявам.

Общи условия

Активация на акаунт