Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 160
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
Червилата на Есенс ги има и в ДМ, и в Лили.

# 466
Мисля, че този интимен гел е нов.. някой има ли го да сподели отзиви? От другият с невен и лайка получих ужасен сърбеж..

Ползвам го, нямам проблеми. Разликата е,че се води унисекс и вкъщи го ползваме всички. Никога състоянията ми на дискомфорт не са били свързани с това какъв интимен гел ползвам. И с душ гел да се измия, все тая. Малко е рекламно това с интимните гелове. Едно време като не са се мили с такива, да не би повече да ги е сърбяло.

# 467
  • София
Това как можем да го знаем?

# 468
Мисля, че този интимен гел е нов.. някой има ли го да сподели отзиви? От другият с невен и лайка получих ужасен сърбеж..

Ползвам го, нямам проблеми. Разликата е,че се води унисекс и вкъщи го ползваме всички. Никога състоянията ми на дискомфорт не са били свързани с това какъв интимен гел ползвам. И с душ гел да се измия, все тая. Малко е рекламно това с интимните гелове. Едно време като не са се мили с такива, да не би повече да ги е сърбяло.
Много обичам такива генерални заключения. Ти с прабаба си дали ги е сърбяло ли си я питала?
Мисълта ми е, че щом дадена сфера в живота ни (козметика, технология, здравеопазване, транспорт) се развива, то защо да не се възползваме? Ако имаме такъв сантимент по времето, в което и без интимен гел "не ги е сърбяло", то да ходим до работа и с каруца? 😀😀😀

# 469
  • Ланкър, планините Овнерог
И двете с дъщеря ми миналата година имахме сърбежи и течение точно от един интимен гел. Мисля, че Елеа беше.

# 470
И двете с дъщеря ми миналата година имахме сърбежи и течение точно от един интимен гел. Мисля, че Елеа беше.
Това лекар ли го каза?

# 471
Е хайде де, дами! Тази тема е много хубава, отношението на всички и позитивно, няма нужда от спорове. Всеки има собствено мнение и позиция, ясно е, няма нужда да се влиза в спорове, защото сме на различни мнения.

# 472
  • Ланкър, планините Овнерог
Това лекар ли го каза?
Да

# 473
  • Пеликания
Честно казано на мен от един от видовете на Лидл получих сърбеж. Мислех че е съвпадение, но като го спрях и отмина. По принцип най-добре е само с вода, но всеки си преценява и както се чувства добре.
Аз от години използвам на Билка, гинеколога ми го препоръча и нямам проблем с него и не експериментирам вече.

# 474
  • Deutschland
Това ли олио коментирахте като добро за маслено почистване? Единствено беше, друго на Балеа не видях

# 475
  • Пеликания
Същото. Взех го, но не съм го ползвала още за почистване.
Джаста беше споделила, че се справя много добре.

# 476
Четете състава и се доверете на препоръките на гинеколога си. Никой от тях не препоръчва редовно употреба.

# 477
  • Плевен
Има интимни гелове, които са доста ароматизирани. Възможно е някоя от съставките да предизвиква реакция. Всички жени сме различни. И на мен Лактацид не ми понесе.
Ще потърся олиото на Балеа. Пропуснала съм го... Blush

# 478
Този месец има бокс кутия на Микса в Лили. Дали ще я има във физическите им магазини?

Тази бокс кутия звучи много добре. Ще взема да отскоча като почивам тази седмица до някое Лили да видя дали я има или само онлайн.

# 479
  • София
Този месец има бокс кутия на Микса в Лили. Дали ще я има във физическите им магазини?

Тази бокс кутия звучи много добре. Ще взема да отскоча като почивам тази седмица до някое Лили да видя дали я има или само онлайн.

Само онлайн е , проверих.

Общи условия

Активация на акаунт