Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 260
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Fairy действително мие добре, но е пагубно за ръцете, затова вече не купувам от него.

# 181
  • София-Младост
Fairy действително мие добре, но е пагубно за ръцете, затова вече не купувам от него.
В смисъл, от години го ползвам, нямам оплаквания.

# 182
Ами че яко загрубяват ръцете от него и ги изсушава, на приятеля ми чак до рани. На моите също забелязах изсушаване на кожата. Доста повече от други препарати за съдове.

# 183
На мен от всички препарати за миене на съдове ми се получава изсушаване на кожата, затова мия с ръкавици, а ако нямам ръкавици по една или друга причина, след измиването на съдовете си слагам крем за ръце. В този ред на мисли съм много доволна от ето този крем за ръце на Арома: https://remedium.bg/aroma-greenline-predpazvasht-krem-za-ratse-s … sh-h75-ml-13369/p .

# 184
Их, ама какво се е случило с верото Денкмит? Последно преди месец-два вземах и си имаше няколко вида.

# 185
  • София-Младост
Явно си е до кожа, нямам нито изсушаване, нито рани от миене с този или друг препарат.
Отидох за крем за ръце до ДМ и ...забравих, ще видя този на Арома.
Но пък се сетих и взех пилинг сол с манго.

# 186
Аз мия от няколко години само с denk mit като си купувам прозрачното, понякога разнообразявам с лимитките, заради аромата ми допадат много.
Във Варна го намирам във всички техни магазини.
Fairy също ми харесва много, не съм имала проблеми с него.

# 187
Аз също взех да пробвам прозрачното веро Denkmit и съм доволна, ще го подновя. Взех и от течния прах за пране, ухае леко и не знам дали пак ще купя. За дъщеря ми ползвам от доста време също техния течен Ultra sensitive.

# 188
Купих си вчера от магазин Рефреш във Варна почистващо олио на Делиа, 150 мл, 6лв. Може да се използва върху памучен тампон или на влажна кожа. Просто искам да опитам такъв тип продукт.
Напоследък установявам, че често ме изкушават малките флакончета до касите. Все грабвам по нещо за проба. Вчера така си намерих 50 мл от червения шампоан на Доори.

# 189
  • Стара Загора
Взех си от новите скрабове на Nature of Agiva с горски плодове, малко за разнообразие от моя домашен захарен скраб. Много време се чудех с какъв аромат да си взема. Не съм очарована от аромата, идва ми изкуствен (не, че съм очаквала да е много естествен), въпреки, че е уж с натурални сокове, захарта не ми е достатъчно груба (аз обичам по-груби ексфолианти) и някак си сякаш бързо се разтваря.

# 190
  • София
Garnier серията с алое в комплект - https://shop.lillydrogerie.bg/beauty-box-garnier-2-gel-za-lice-m … arna-voda-i-maska

Пише 50%, но аз като ги смятах общо стойността на продуктите е 24 лв. Simple Smile

# 191
Взех си от новите скрабове на Nature of Agiva с горски плодове, малко за разнообразие от моя домашен захарен скраб. Много време се чудех с какъв аромат да си взема. Не съм очарована от аромата, идва ми изкуствен (не, че съм очаквала да е много естествен), въпреки, че е уж с натурални сокове, захарта не ми е достатъчно груба (аз обичам по-груби ексфолианти) и някак си сякаш бързо се разтваря.
И аз си взех миналата седмица, но този с диня и мед. Аромата също е леко изкуствен, но действието ми харесва. Кожата ми след това е мекичка.

# 192
  • София
Ако това не ви допадне, на Балеа има едно тоал. мляко с арган, мисля че е от анти ейдж серията, мисля че то ще е по-удобно за използване.
Преди години, като нямаше никакви масла за измиване, точно това тоалетно мляко ползвах дълго време като първа стъпка. Евтино е и се справя чудесно с разкисването на грим и слънцезащита. После минавах с измивен гел. Хубаво подсещане, трябва пак да си взема Simple Smile
Благодаря за съвета за бебешко олио, винаги забравям, че може и такова олио. Постоянно съм в оглеждане и пробване на нови олиа за лице. Миенето ми е любимата част от грижата за кожата Simple Smile

# 193
  • Deutschland

Пробвайте скрабовете на Дав, доста грубо ексфолират. Аз имам този с макадамия

# 194
Срещали ли сте този околоочен рол-он  в магазините на ДМ в България? Искам да пробвам нещо такова, ако сте виждали на друга марка ще се радвам да ми препоръчате. Трябва ми предимно за подпухнали очи, друг ефект не търся. Благодаря предварително Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт