За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 84

• 26 366
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Какво количество АМ , за деня трябва да яде бебе на 3 м?
Около 800 гр

# 691
Какво количество АМ , за деня трябва да яде бебе на 3 м?
Около 800 гр
Моето ядеше по-малко обаче,качва по 600-700 гр на месец.

# 692
Дали Или, моят на 3.5 месеца яде по около 820-920мл на ден. Като това е разпределено в 5 хранения.
Всеки път му правя доза от 180мл вода с 6 лъжички, или общо 200мл течност.
Той го изпива цялото само веднъж или два пъти. В останалите хранения яде по 150-160-170мл. Simple Smile

# 693
Може ли някой който е усетил
регреса да обясни.
Четох ,но искам от някоя майка да чуя.Че съм в очакване,на четири месеца без седмица е малката.
Често будене нощем, ако бебето е спало непробудно преди това, или е имало една дълга вечерна пауза от 4-5 часа. Връща съм режима си на новородено.

# 694
Момичета, вит Д на гладно ли давате и колко чакате или по време на/след хранене? В мляко или капвате в устата?

# 695
  • Несебър
Аз давам, общо взето, когато се сетя. Направо капя в устичката.

# 696
Аз давам сутрин на гладно с лъжица ми е по удобно, мисля че и така се дава поне ЛЛ така ми каза да давам. Иначе някой път с вода в лъжичката, друг път без.

# 697
Вит. Д капя в устата, не в определено време, общо взето когато се сетя през деня. На нас така ни каза педиатърката или с лъжичка, но на мен като цяло директно в устата ми е по-удобно.

# 698
Вит. Д капя в устата, не в определено време, общо взето когато се сетя през деня. На нас така ни каза педиатърката или с лъжичка, но на мен като цяло директно в устата ми е по-удобно.
И аз в устата,тя е свикнала от Лефакса и си зяпа сама.

# 699
Аз давам още със ставането директно в устата.

# 700
Вит Д след баня вечерно време, директно капех/пръсках в устата. Пробиотик давах около 2 седм разреден с изцедена кърма, колкото супена лъжица.
При нас регреса се изразяваше в 1 продължително будуване през нощта. Иначе и до сега се буди често, на 2-3 часа. Но бързо заспива. Имаше един вълшебен период около втори-трети месец, когато през нощта имаше едно спане 4-5 часа - 2 седмици му се наслаждавах някъде Joy

# 701
При нас имаше три седмици сън вечер от 21,30 ч до 7,30 сутринта. Вчера стана на три месеца и пак започна да се буди.

# 702
От началото на 2-я месец започна да се буди по 2 пъти на нощ, постепенно намали на веднъж и от около 2 месеца си спи по цяла нощ. Кофтито е, че са две в едно - зъби и регрес на съня.

# 703
Дозата адаптирано мляко за бебе на 3м е около 130мл +/-10гр, естесвено някой ядат по- малко други повече. Честно казано на мен 180мл за бебе на 3м ми се виждат много.. толкова започнах да давам на моя към 6м и то защото е доста висок и с размури на по-голямо дете и ЛЛ разреши. Сега на 10м почти пие 210.

# 704
Моето бебе е на почти 11 месеца и пие 180 с 6 лъжици АМ.

Общи условия

Активация на акаунт