За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 84

• 26 135
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мами имали проблем с изхождонето,бебето ми е но 1м. И страдаме от запек, сменихме одапт.ляко с хип комфорт,но не му действа, и пак му даваме от нан оптипро1,давамехме сироп лактолоза 2,5мл отначало имаше ефект вече не ,сега само със милилакс свещтички се изхожда ,и ми е много притеснено да не му стават от тях лениви червата ,много ви моля ако сте имали подобен проблем дайте ни съвет

# 91
Здравейте понеже не знаех къде да пиша,пиша тук подарявам 4кут Хип1 мляко внос от Германия.Срок на годност до 27.08.20г.Ако някоя мама има нужда, или няколко по 1кут все файда.Модератор ако прецени да премести или направи(болдне) важно да не се губи време излишно ,благодаря.

# 92
Здравейте мами имали проблем с изхождонето,бебето ми е но 1м. И страдаме от запек, сменихме одапт.ляко с хип комфорт,но не му действа, и пак му даваме от нан оптипро1,давамехме сироп лактолоза 2,5мл отначало имаше ефект вече не ,сега само със милилакс свещтички се изхожда ,и ми е много притеснено да не му стават от тях лениви червата ,много ви моля ако сте имали подобен проблем дайте ни съвет
Кой ти каза, че има запек?
Ходили ли сте на гастроентеролог?
Давай пробитик - най-добре Омнибиотик Панда. При нас оправи нещата.

# 93
Кой ти каза, че има запек?
Ходили ли сте на гастроентеролог?
Давай пробитик - най-добре Омнибиотик Панда. При нас оправи нещата.
Не слагайте свещички защото бебето организма привиква,на колко дни се изхожда бебето???

# 94
Аз май писах тук, че моето момче беше на Хип, Бо все едно беше вечно гладен и с рефлукс. Смених го с Бейбилов био, ама тогава имаше запек. Давах и Биогая тогава. Смених с про комбо бейби..и върнах хип-а и има по- пести изхождания. Но не знам от пробиотика или от млякото е

# 95
Пийк, използва ли някакво постепенно и плавно сменяне на млеката или го направи от веднъж?
Аз от раз замених HIPP Bio с Лактана Био.
Тези дни обаче майче пак ни се върнаха коликите и се чудя дали да не пробвам с млякото на ДМ или Аптамил.
 С HIPP и при нас бебо беше постоянно гладен. Как е сега при вас, след като го върнахте?

# 96
Пийк ,и аз това щях да казвам.Плавна смяна на млякото,поне при нас нямаше проблем,но за пет дни ги смених .
На ДМ био е,а омнибиотика мога да го похваля горещо за коликите поне.

# 97
Аз също съм доволна от Омнибиотик Панда.
Почити приключихме първата опаковка и свга направо ще взема две.
Мисля, докато не се захраним хубаво, да го давам. Ме съм погледнала дали има някакъв максимален период на вземане, но мисля, че няма.

Смятате ли, че коликите може да се върнат ако разклащаме АМ првкалено силно, в следствие на което се получават много, мнооого мехурчета и пяна в шишето?

# 98
Рокет,не знам за пяната.Аптамила се "пени" много,ДМ не,почти изобщо.Празното шише от Аптамила седеше с пяна вътре.Омнибиотика го спряхме ,защото коликите минаха,но мисля че може да се ползва .

# 99
Не съм сменяла плавно.

# 100
Не съм сменяла плавно.
Питай си педиатъра,нашата ми каза за плавна смяна,за да не се получи запек,развтройство,повръщане.Но нашето дете не е и имало такива случаи и без смяна на мляко.

# 101
Две опаковки на ДМ био изпи, хип не ми хареса как му се отрази, за това върнах Хип а

# 102
Мерси, Peak.
Аз също смених от раз и нямаше проблем.
Но както каза Бобчита, той и преди смяната си беше така.
Хич не ми се иска да връщам HIPPа, защото и при нас все беше гладен с него беб.

# 103
И ние бяхме на ХИП и вечно гладни, а двама неонатолози +личната ме убеждаваха, че това не е възможно....

# 104
Значи не си въобразявам... Ама пък добре наддава
Буквално е като надут с помпа. На смесено хранене е и не знам колко кърма изяжда. И с АМ и е станал с двойна гуша. Роди се под 3 кг. Изписаха го 2700. За месец беше качил 1300 при хранене с Хип

Общи условия

Активация на акаунт