За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 84

• 26 382
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Нашата на 1 месец ни даде направление за ортопед. На 6 и 12 месеца кръв и урина, а на 6месеца и ехография на вътрешни органи. На децата направлениета не се включват към другата им бройка, защо се правят на луди...
На приятелка детето и е с пъпна херния, сложиха някаква лепенка и вече сигурно 2 месеца е с нея.
Пусни си профилактични изследвания(кръв и урина) ако има нещо притеснително ще има променим. Мен ме посъветваха след 40 ден да си пусна. Но раждах и секцио, бяха насъбрала много вода. Краката ми бяха като на слон, едва си обух обувките. Някъде до към 10 ден бях така, после започнаха да се оправят.

# 166
Интересно за поставянето по корем, не бях попадала на това, че се отрича от някои.При нас педиатърката я сложи на прегледа у дома, аз изтръпнах, че ми бе такава една малка и да я въртя 😁 но после я слагах за по минутка, две и увеличавах, определено бързо заякна вратлето.
Аз раждах секцио, но не съм задържала вода.Иначе да, поне 40дни след това може да си пуснеш изследвания.Аз си бях пуснала, че следя и тсх.
За ортопед, ходихме 4месец т.като ни хвана пандемията и ни затвориха ...нищо кой знае какво не бе, но за успокоение видяха ставите на ехограф.Важно е при семейни заболявания, седалищно ако е било бебчето или трудно нормално раждане...не че иначе не е добре да се отиде, но тези неща питат винаги първо.На ехограф 6месец при нефролог също питат за проблеми при морфологията през бр-та, семейни заболявания.

Бобчи, намери ли онази книга Ръководство ...

# 167
Орионче,намерих я.Много трудно,тъкмо я бяха пуснали в олх.Хубава е,написана е на достъпен език,с много практични и лесни съветиАко ще я търсиш,само втора ръка може да се намери.

# 168
Ако ще я продаваш после, брой ме.

# 169
На нас нищо не ни каза педиатърът за ортопед, от форума разбрах, че е добре да се отиде. На следващия преглед ще си поискам направление.
Бобчита, тази книга с каква насоченост е? Има ли съвременни идеи?

# 170
Честно казано няма да я продавам,тя е доста полезна и за по-големички до три годиниВ олх имаше доста изтекли обяви,явно веднага се купува.

# 171
здравейте аз имам една , която ми е в излишък

# 172
Каква е тази книга?
Как се казва, че аз нещо съм пропуснала?

# 173
Ръководство за недоспали родители
Препоръчвам горещо.

# 174
Bobchita, заинтригува ме с тази книга сега!!!
Като имаш време, можеш ли да погледнеш как е оригиналното заглавие на английски?
Трябва да го пише някъде на първата страница. Simple Smile
Може да е изчерпана на нашия пазар, но в Ebay и Amazon едва ли има същия проблем. Grinning

# 175
The baby whisperer solves all your problems

# 176
  • Германия
Bobchita, заинтригува ме с тази книга сега!!!
Като имаш време, можеш ли да погледнеш как е оригиналното заглавие на английски?
Трябва да го пише някъде на първата страница. Simple Smile
Може да е изчерпана на нашия пазар, но в Ebay и Amazon едва ли има същия проблем. Grinning

Като pdf/epub върши ли ти работа?

# 177
Bobchita, мерси! Simple Smile

Teo, върши ми работа! За мен няма значение дали ще е на български или английски език. Simple Smile

# 178
Аз не я търся, чела съм само някои страници от нея, но нямам още точно мнение, не ме е грабнала, просто я видях, че е коментирана в една група и бяха качили няколко страници, реших да те питам ако не си я открила да ти ги пратя.
Да, там пишеха, че понякога в олх се открива.

# 179
Орион,благодаря че си се сетила,много мило!

Общи условия

Активация на акаунт