Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 125
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Булките от Пловдив и не само булките де, можете ли да ми кажете от къде сте взели или ще взимате алкохола, ядките и мезетата? Най-вече ядките 🤔😇

# 106
Mariappp няма да съм ти от помощ, но пък на софийските булки може и да съм- на женския пазар има един магазин за ядки, пада се в началото на пазара, където спира трамвая горе долу. На витрината има разни буркани с подправки и ядки. Вкусни са и на прилични цени. Дават да пробваш от които искаш. Бяха хрупкави, достатъчно солени. За 5кг ядки (ние си направихме микс) платихме около 87лв.

# 107
  • Пловдив
Качвам за малко, после ще ги махна Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 01:47 от Лятна буря

# 108
Лятна буря - много е красива роклята 🥰

# 109
  • Пловдив
Благодаря, Радост.Нямам търпение отново да я облека.
И ние сме със Студио Видеоклип,изгкеждат ми много готини.

# 110
Момичета, ние малко удряме на камък с Дж-ят и ще го сменим със сигурност.
Може ли да ме насочите към някого?
Сватбата ни ще е в област Стара Загора, но не е проблем да поемем пътни, стига човекът да си върши работата както трябва.

# 111
  • Пловдив
Булките от Пловдив и не само булките де, можете ли да ми кажете от къде сте взели или ще взимате алкохола, ядките и мезетата? Най-вече ядките 🤔😇
Здравей, ние мислим да вземем ядки от борсата в Първенец, много са вкусни, взехме за проба. Мислим да вземем кашу и бадеми, евентуално лешници. За алкохола имаме уговорка да бъде на консигнация.
Надявам се да съм била полезна.
Кога планирате сватбата, нашата е на 12.09.20, сега ни предстоят моминското и ергенското парти. Ро

# 112
Здравей, ние мислим да вземем ядки от борсата в Първенец, много са вкусни, взехме за проба. Мислим да вземем кашу и бадеми, евентуално лешници. За алкохола имаме уговорка да бъде на консигнация.
Надявам се да съм била полезна.
Кога планирате сватбата, нашата е на 12.09.20, сега ни предстоят моминското и ергенското парти. Ро
Здравей, ние сме на 19/09.Би ли ми казала, от къде ще взимате алкохола?Аз мисля да звънна на Примекс,но търся и сруги вариянти.

# 113
Булки, помагайте.
Ще сключим брак на плаж с Созопол и си търсим агенция или някой, който може да  ангажираме да ни осигури арка на плажа.
Може и от Бургас или друга близка локация.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 14:28 от hintt

# 114
  • Ruse, Bulgaria
Благодаря за насоките ви за DJ , бяха ми много полезни.
И към следващото нещо от списъка ми . От къде да си купя хубава рокля с дантела и тюлен гръб и да не струва колкото колата ми ( която е стар модел ) .Бюджета ми е 400 лв, като бих дала още максимум 50 лв отгоре стига да ми хареса роклята .
Търся още агенция или флорист ,който да ми украси младоженската маса за град Русе става въпрос за месец Април .Всяко мнение и насоки би ми било от голяма полза.

# 115
  • София

Търся още агенция или флорист ,който да ми украси младоженската маса за град Русе става въпрос за месец Април .Всяко мнение и насоки би ми било от голяма полза.
Кристина Йорданова , Крис Арт Русе (сватбена агенция)

# 116
  • София
По принцип дантелата качва цената и става по-трудно вместването в твоя бюджет. В Сватбения център в София имаше рокли до 450 лв, но бяха или къси или без дантели, можеш да погледнеш на сайта им, има ги и цените.
Сещам се и за Lovebirds, техните рокли обаче са китайски и според мен гледай само от секцията им Налични, защото има разминавания между снимки и реалност, работят и с Еконт, изпращат, мериш в пробата и връщаш.
Според мен по-голям избор би имала в Асеновград, ако отидеш, а и са на български шивачи.
Друг вариант е от olx, има уникални рокли от по-висок клас за тази цена, а са неразличими от нови. В бутиците много момичета взимат мостри, които може и да са ползвани за фотосесии примерно или по изложения, така че не виждам особена разлика, освен ако не си много висока, защото все пак там са вече отрязани роклите.

Аз за моминското си поръчах от naomi.bg, утре ще дойдат и ще избирам от 3, дано поне някоя ми хареса. Имам и друга от тях - зелена, уникална. Мисля, че не са в твоя стил за сватбена, но може да ги погледнеш все пак. Цените са до 200 лв, но не са класически сватбени рокли, обикновено ги взимат за подписване само или за моминско, но пък може нещо да ти хареса.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 13:47 от Niya-

# 117
  • Пловдив
Знам, че е много относително, но сватбените ви букети горе-долу на каква сума възлизаха?

# 118
Знам, че е много относително, но сватбените ви букети горе-долу на каква сума възлизаха?

Моят беше 90лв само с рози беше, като цветя.

# 119
Здравейте момичетаа 👰

Остава малко до нашата сватба, дните се броят, а нервите множат. Не сме поръчали алкохол още. Ще поръчваме от Меик 98 или там как му беше името 😄
Вчера бях на пробна прическа в Галерия при Вили. Момичето е супер готина показах и три снимки на прически и тя ме направи много добре. 50лв ми беше пробната. Прикачвам снимка. Взех си роклята, пасва ми като ръкавица.

Всичко е точно, но не мога да спя вече.

Хубав ден 🌸

Общи условия

Активация на акаунт