Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 057
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, а знаете ли кога започват да зареждат новите колекции?

# 91
  • София
Привет от мен!
Не помня кога ви бяха датите момичета, нали се изгуби онзи файл, аз на 19 ще съм на моминското ми и се вълнувам леко(нищо че вече не съм мома Joy)
Иначе избрахме менюто и започнах да прозвънявам гостите, понамаляха но това не е важно.
Сега се чудя какво количество алкохол трябва да поръчаме? Трябва да направим поръчка на консигнация :/
Вие как ще процедирате?

# 92
  • София
И аз изгубих вече връзката кой кога ще е, то повечето сменихме датите. И моето моминско е на 19, ще е три дни, де. Grinning Започна пак вълнението, но още толкова много неща не са готови, че ми е лошо.

За алкохола и ние сме на консигнация, така че ще вземем повече, виното го взехме отделно, защото ще се изпие и да остане, а и имаше някаква оферта тогава, но уиски и водка не ни трябват. Ракията ще е домашна. Ще е полезно някой с вече минала сватба да сподели.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 21:57 от Niya-

# 93
Относно алкохола ние бяхме от 120 първоначална бройка на 110 човека.Алкохола беше 30л домашна ракия,25л вино и 30л уиски...Отделно от ресторанта имаше бира,защото имахме гости които я предпочитаха,и по спомен една бутилка бейлис беше поръчана на една маса...Та от алкохола,който внесохме останаха ,4 бутилки уиски и 6 вино....Всичко беше изпито .

# 94
Нямам основателна причина да се притеснявам, освен че знам, че обикновено уж се купува 7-8 месеца по-рано, а не година, хахах..

Аз си избрах рокля от Carrie wedding началото на август и срокът за изработка е 7 месеца, ако го няма размера на склад при производителя, та по бележка роклята трябва да пристигне началото на март 2021г. и корекции до началото на април 2021г. сме предвидили. Сватбата ми е на 15.05.2021 г. Та при мен си е 9 месеца преди сватбата 😃

# 95
За алкохола е много относително. Взехме повече с идеята да си го пием по празниците ако остане. Така и се случи. За следващите 2 години имаме запас..

# 96
Нямам основателна причина да се притеснявам, освен че знам, че обикновено уж се купува 7-8 месеца по-рано, а не година, хахах..

Аз си избрах рокля от Carrie wedding началото на август и срокът за изработка е 7 месеца, ако го няма размера на склад при производителя, та по бележка роклята трябва да пристигне началото на март 2021г. и корекции до началото на април 2021г. сме предвидили. Сватбата ми е на 15.05.2021 г. Та при мен си е 9 месеца преди сватбата 😃

Уау. А аз мислех чак след Нова година да ходв за рокля за началото на юни.
Даже доста се изненадах вчера, защото в един магазин ми казаха, пе е хубаво до крав на октомври да поръчам. Мислех, че бързо става, а то...
Чудя се още дали има смисъл да се прибирам до България допълнително и да обиколя Асеновград и София или просто да си купя тази, която си харесах вчера и да се приключва. Даже цената не фрапираща за това качество.

# 97
Моята рокля я поръчах средата на януари,и пристигна края на май.

# 98

Аз средата на май вече трябва да имам роклята с все корекции.
Много започнах да се чудя дали си заслужава да гледам в България. Особено след няколко поста, които прочетох във Фейсбук за некачествени дантели, лепени със силикон. А тук си харесах рокля с бродиран тюл и без допълнителни дантели.

# 99

Аз средата на май вече трябва да имам роклята с все корекции.
Много започнах да се чудя дали си заслужава да гледам в България. Особено след няколко поста, които прочетох във Фейсбук за некачествени дантели, лепени със силикон. А тук си харесах рокля с бродиран тюл и без допълнителни дантели.

Ако много ти харесва роклята, абсолютно нищо лошо да си я вземеш и да не се прибираш до България специално да гледаш рокли.
Аз още в началото на търсенето си харесах една в Carrie wedding и обиколих няколко бутика, включително и в Англия, където живея, и все тази си исках 😀 Освен, че тази най ми хареса, сметнах, че да си взема рокля от Англия супер много ще оскъпи всичко - по-скъпи са роклите, на някои места дори корекциите не правят, а ти дават списък с шивашки ателиета да си избереш къде да идеш (т.е. не са безплатни корекциите), транспорт на роклята до България... щеше да ми излезне доста солено.

# 100
  • София
Мен в Кари за едната ми казаха 9 месеца или мострата, аз ходих октомври за сватба април, мострата обаче в с размер беше бяла, а в м - с лек розов/капучинен нюанс, аз не исках искрящо бяла, така че отпадна.
Иначе рокля може да си намериш и веднага, ако искаш мостра или обикаляш и Асеновград. За повечето магазини 5 месеца стигат за с корекциите, но може да си харесаш и такава, която да не стане навреме, така че по-добре от по-рано. И аз моята я видях последно преди 10 месеца, днес отново и пак я почувствах. Бях забравила колко е красива наживо.
Грозни дантели не видях в бутиците, в които ходих.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 23:40 от Niya-

# 101
За моята рокля ходих до Асеновград средата на април и след месец и половина беше готова. На повечето места ми казваха, че съм закъсняла. Нямах представа колко време отнема да се ушие една рокля. Аз бях булка миналата година, когато сватбите и баловете бяха в разгара си. За това, че за всеки бутик е индивидуално. Хубаво е да се гледа отрано, за да сте сигурни, че вашата рокля, ще е готова за деня, но не и невъзможно да се ушие рокля и за месец. Сега може да се презастраховат заради доставката на платове, дантели и аксесоари.

# 102
Ние чак сега намерихме видео оператор ( сватбата е на 11.09) 😁. Случайно ми излезе запитване за работата им в една група, чухме се за цена тъй като продължителността на сватбата ни не спада към никоя категория в сайта им. След още едно обаждане се уговорихме.
Вчера бяхме в ресторанта , за 47 души ще има 10 л ракия, 12 бутилки водка и 20 вино. Важно е да отбележа,че сватбата ни е дневна и по-къса от стандартните 😊

# 103
  • Пловдив
Взех си роклята от Вера /Версай/. Прекрасна е. Най-най-красивата рокля Grinning Влюбена съм в нея. И бижута си взех след това. Много се харесах.
Сега и ние ще умуваме алкохола и мислим другата седмица да го поръчаме, остават две седмици до нашата сватба.

# 104
Лятна буря, ако не те притеснява, качи за малко да се полюбуваме на роклятааа 😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт