Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 127
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Булките от Пловдив и не само булките де, можете ли да ми кажете от къде сте взели или ще взимате алкохола, ядките и мезетата? Най-вече ядките 🤔😇
Здравей, ние мислим да вземем ядки от борсата в Първенец, много са вкусни, взехме за проба. Мислим да вземем кашу и бадеми, евентуално лешници. За алкохола имаме уговорка да бъде на консигнация.
Надявам се да съм била полезна.
Кога планирате сватбата, нашата е на 12.09.20, сега ни предстоят моминското и ергенското парти. Ро
Здравей, ние сме на 19/09.Би ли ми казала, от къде ще взимате алкохола?Аз мисля да звънна на Примекс,но търся и сруги вариянти.

Ами ние сме се спрели на Примекс и не сме търсили друг вариант, устройва ни.

# 121
  • София
Този път си се усеща като че предстои сватба, мисля за 1001 неща Sweat Smile 
Готова съм с разпределението по масите, като ми излезна един тъп въпрос. Дали изобщо се слага номер на  младоженската маса. Аз не сложих, защото не сметнах за нужно. Ама знам ли? Thinking
Успях да си уговоря среща със Сватбена приказка, та ще си изчистим нещата на живо Simple Smile Очаквах, че няма да имат възможност.
Имам бокал, поръчах подаръчета за гостите и много ми харесват, ще са от тези ключета, които стават и за отварачки и ще са със етикети за имена, вместо тейбъл картички и закачливо послание.
Малко по-солено излизат от България, защото не ги поръчах по-рано от алиекспрес, но пък не ми се и рискуваше кога ще пристигнат. Поръчах и подаръчета за момичетата на моминското парти.
Чух се със гримьорката и фризьорката за точен час кога да дойдат у нас, за да не ме забравят, както беше във кошмара ми Joy Голяма лудница Flushed

# 122
Hara_8 на коя дата сте?
Ние сме другият петък.

Аз рискувах и поръчах ключове,но още през Февруари ... Даже имаше период в който мислех да ги продавам ако няма сватба 🙈

Ние нямаме номер на младоженската маса,само на останалите.  Тя се познава , надявам се 😁😁

# 123
  • София
И на нас част от подаръка ни е ключета, малко съжалявам вече, твърде масови станаха, дано гостите да нямат вече такива.

# 124
Ния и аз все по-често ги виждам,макар на сватби да съм получавала слончета,лебедчета и гълъби , до сега.
Ние надписахме таговете на ръка ,така ми се струва една идея по-лично.
Съвсем случайно видях бурканчета Нутела по 25 гр и ми хрумна това да бъде подарък за децата. Взехме малки лъжички и свирка ( от тези дето се издуват напред ). Не съм сглобила още компонентите , но това е идеята общо взето. (Отбелязвам ,че познавам децата и нямат алергия. )

# 125
  • София
#wedding2020 Нашето тържество е точно след 20 дни Simple Smile
За подаръчетата първата ми идея бяха медчета, но са ми вече много банални, а не съм фен на всякаквите там видове прахосъбирачки(те са ми oldschool Grinning ) Иначе не рискувах, защото сватбата трябваше да е в началото на юли, бях решила февруари-март да пусна поръчка,но коронавирус.....после лятото други неща имах на главата и така се получи че нямах избор.
Подписването на ръка ми допада и на мен, но не си харсвам почерка. В този момент искам да мога да пиша калиграфски.
Имаме само едно дете на сватбата, което е братовчедка на ММ, мисля че е на 10,  за нея съм взела от тези сапунени балончета
Скрит текст:

# 126
#wedding2020 Нашето тържество е точно след 20 дни Simple Smile
За подаръчетата първата ми идея бяха медчета, но са ми вече много банални, а не съм фен на всякаквите там видове прахосъбирачки(те са ми oldschool Grinning ) Иначе не рискувах, защото сватбата трябваше да е в началото на юли, бях решила февруари-март да пусна поръчка,но коронавирус.....после лятото други неща имах на главата и така се получи че нямах избор.
Подписването на ръка ми допада и на мен, но не си харсвам почерка. В този момент искам да мога да пиша калиграфски.
Имаме само едно дете на сватбата, което е братовчедка на ММ, мисля че е на 10,  за нея съм взела от тези сапунени балончета
Скрит текст:

Много готина идея за девойката!

На лично ще ти пратя некалиграфското ни изпълнение 😁

Ние сме другият петък е леко почвам да откачам ... Гости се обаждат да ме питат ,цитирам," Ама,тя ,сватбата в петък ли е? Ооо ,аз мислех,че се пада събота!" Аз какво точно да направя? Да преместя петъка в събота? 😁 Оттам и отказват , буквално в последния момент,а вече сме се чували няколко пъти... Не се ядосвам,а им се чудя...

# 127
  • София
Нашата пък е в неделя и ние имахме такива изказвания, че мислили, че е в събота, предвид, че всеки път уточнявахме. В крайна сметка си махнаха плановете за неделя и ще дойдат, но бяха колебаещи се известно време, ей така да те човърка нещо.

За първата дата имахме 120 възрастни потвърдили, сега за втората 115, 4ма няма да дойдат заради полетите, а двама, защото ги е страх. Очаквах от възрастните хора да има плашещи се, а не от младежите.

# 128
Здравейте момичета 👰

Остана само да поръчаме алкохола. Залата е платена. 109 гости имаме, а трябваше да са 120 😒 Много отказаха по ред причини.

В събота се подписваме, а се караме все едно няма да се женим никога. Напрежението вече ми излиза от ушите. Отивам за мента, глог и валериан.
 #спешно

🌸

# 129
Нашата пък е в неделя и ние имахме такива изказвания, че мислили, че е в събота, предвид, че всеки път уточнявахме. В крайна сметка си махнаха плановете за неделя и ще дойдат, но бяха колебаещи се известно време, ей така да те човърка нещо.

За първата дата имахме 120 възрастни потвърдили, сега за втората 115, 4ма няма да дойдат заради полетите, а двама, защото ги е страх. Очаквах от възрастните хора да има плашещи се, а не от младежите.

А, не. Даже младите на моменти са по-страхливи. Следващата седмица съм на сватба и една позната обясняваше как нвма да танцува и ще стои дакече от хлрата, щото я е страх. Не съм много сигурна тогава какво точно ще прави на празненството. По-добре да си ходи след ритуала и да не заема кувертите на хората.
Иначе и мен току що едни приятелки ме линчуваха, че ще се прибирам в България.

Аз днес трябваше да ходя да пробвам пак роклите от миналата седмица и да видя дали все още ми харесват. Жената от магазина обаче ми се обади да се помоли да изместим за утре или петък, защото има да довършва рокля на друга клиентка до утре. И аз нали съм добра душа...

Flower, напоследък и ние се караме и то все за сватбени неща. Моят мъж изобщо не се вълнува от организацията и е оставил всичко на самотек (т. е. на мен). Според мен на сватбата ни той ще е най-изненадан от всички.

# 130
  • Пловдив
При нас също има 10-тина отказали се,млади хора. В България са си, не е като да пътуват.
Моят си е казал, че иска украсата и анаржировката да са му изненада. Иска да му намеря и фалшиви пари за обичая с обувката.

# 131
При нас също има 10-тина отказали се,млади хора. В България са си, не е като да пътуват.
Моят си е казал, че иска украсата и анаржировката да са му изненада. Иска да му намеря и фалшиви пари за обичая с обувката.

Е, не стига, че трябва истински да слага, ами иска ТИ да му намериш ФАЛШИВИ. Брейййй Grinning
Моят каза, че ще дойде със стотинки. Да видим какво ще ги прави като ще съм със сандали...

Ние сега сме с друг проблем и ше се радвам на интересни идеи.
Фотосесията ни ще бъде между извеждането на булката и ритуала. Чудим се какво ще правят гостите два часа. Не знам дали ще им се яде и пие през цялото време. Иска ни се да измислим нещо интересно, ама засега сме само с искането. Та моля вас за помощ.

# 132
Булките от Пловдив и не само булките де, можете ли да ми кажете от къде сте взели или ще взимате алкохола, ядките и мезетата? Най-вече ядките 🤔😇
Здравей, ние мислим да вземем ядки от борсата в Първенец, много са вкусни, взехме за проба. Мислим да вземем кашу и бадеми, евентуално лешници. За алкохола имаме уговорка да бъде на консигнация.
Надявам се да съм била полезна.
Кога планирате сватбата, нашата е на 12.09.20, сега ни предстоят моминското и ергенското парти. Ро
Здравей, ние сме на 19/09.Би ли ми казала, от къде ще взимате алкохола?Аз мисля да звънна на Примекс,но търся и сруги вариянти.

Ами ние сме се спрели на Примекс и не сме търсили друг вариант, устройва ни.

На мен ми казаха, че трябва на място с някой от шефовете да говоря, което ме отказа.

# 133
Алкохола го поръчах от Nikov and son. Много коректни и цените са ок. А виното от Домейн Бойар. Сметнаха ми колко и какво ми трябва.

# 134
При извеждането не идват ли само по- близките? После ще седнат някъде на кафе. Ако има хора от други градове ще се видят с близки, ще си поговорят и неусетно ще мине времето.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 18:58 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт