Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 245
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Търсих доста из форума, но не успях да намеря нищо .. Някоя от вас да има наблюдения от шатрата в Пловдив Very Berry ?

# 526
Здравейте!
Ще съм булка през март месец,имам питане за халките-къде в Бургас мога да намеря?Аз съм от София,но сватбата и младоженеца са от тук,нито имам идея колко грама приблизително трябва да тежи халката,нито цена на грам,а искам да се ориентирам за цени.
Второто ми питане е къде се правят медицинските свидетелства?
Благодаря!

# 527
  • София
Здравейте, момичета!
Моята сватба предстои на 12.06 тази година (ако нещо не се промени, разбира се). Родих преди няколко месеца и още не съм във форма, та не бързам да поръчвам роклята. В този ред на мисли искам да попитам, кога според вас да започна да търся?  Много харесвам роклите на Carrie, но сроковете са дълги там, аз нямам идея колко кг още ще успея да сваля Sad  За колко време ушиха вашите рокли и в кое ателие/бутик?

# 528
Здравейте, момичета!
Моята сватба предстои на 12.06 тази година (ако нещо не се промени, разбира се). Родих преди няколко месеца и още не съм във форма, та не бързам да поръчвам роклята. В този ред на мисли искам да попитам, кога според вас да започна да търся?  Много харесвам роклите на Carrie, но сроковете са дълги там, аз нямам идея колко кг още ще успея да сваля Sad  За колко време ушиха вашите рокли и в кое ателие/бутик?

Моята е от Кари и пристигна за два месеца. Чака ме в магазина вече.

# 529
Здравейте отново!

При нас също тече спокойна и навременна организация, имаме шаферки, рокля, фото, видео и агенция за декорацията, но все още не мога да дам отзиви, тъй като сватбата е чак през лятото Simple Smile Приела съм, че събитието може изобщо да не се състои и не смятам да се стресирам с това, защото обсъждаме варианта отменяне на събитието или  преместване на датата с всички подизпълнители.

От агенцията ми предлагат букети от ествествени цветя на всяка маса по 140-150 лв. Това ми се струва страшно много Sad Харесвам всичко останало, което ми предлагат, както и цените им, но това с цветята ми се струва неоправдано скъпо. Представях си ги по-скоро около 50-100 лв, максимум.

Също, какво мислите за първи сватбен танц, който не е на бавна и романтична песен?
Не, няма да бъде типичните разчупени танци стил Криско или други хип-хоп/рап изпълнители или от тези, при които се сменят песните. Забавни са, но май не са за нас Grinning Харесали сме песен, която е по-скоро с джаз звучене (пак се пее за любов) и понеже не сме дървета, имаме наум лека хореография, но без да се изхвърляме с поддръжки и сложни фирури или завъртания.

# 530
  • София
Аз съм отново в играта, този път като кума. Много се вълнувам, а и младоженците не живеят в България, така че ще имат нужда от помощ. Ще правят отделно подписване пролетта, а за сватбата още няма дата, ще ми трябват и два тоалета. Сещате ли се подходящи магазини?

Ние саго си организираме за пореден път медения месец, отказахме се от мечтата и решихме да запазим друго. Да видим дали новото ще се осъществи, трябва да е началото на март, но както говорят за трета вълна, се притеснявам.

# 531
  • Германия
Здравейте и от мен. Сватбата ми трябваше да бъде на 8 май, но с приятеля ми решихме да я отложим. Въпреки че ваксинирането се разраства сме сигурни, че до началото на май ситуацията няма да е толкова спокойна, че да можем да празнуваме с 60-70 човека. И дори и да стане някакво чудо, ще разберем в последния момент, което би означавало, че ще имаме огромен стрес в дните преди сватбата. Освен това аз още нямам рокля, а магазините са затворени поне до средата на февруари.
Свързахме се с хотела, където ще е подписването и празненството и ги питахме кога през септември и октомври имат свободни съботи, в които се предлага и подписване от гражданското. Предложиха ни 9 октомври като имаме време до края на март да решим дали ще приемем тази дата или ще отложим за май догодина. И на двамата с приятеля ми ни се иска да е тази година, но всичко зависи от скоростта на ваксиниране. Тези дни ще се свържа с фотографа и DJ-я, за да им кажа за отлагането. Надявам се да няма проблем от тяхна страна.

Първите дни след като решихме да отложим сватбата бях доста тъжна, но разбирам, че така е по-добре и за нашите нерви (и здраве), и за тези на гостите. Сега отново започвам да се радвам на подготовката и да мисля алтернативи за украсата на масата (вече имам няколко идеи, подходящи за сезона).

TheAxe, харесва ми идеята за по-различен сватбен танц. Особено ако умеете да танцувате, определено ще се отличите от масата. Simple Smile

Niya, преди 2 години си купих две много хубави рокли в Малкия ЦУМ. За двете мисля, че дадох около 100-130лв. Щандът се намира(ше) на втория етаж, като се качиш по стълбите пред теб вляво. Не знам дали още е там, но ако е така, го препоръчвам с две ръце.

# 532
TheAxe, и на мен ми се струва готина идеята с танца. А цената на букетите е височка и според мен, в нашата оферта украсата на маса излиза 30-60 лв в зависимост какво точно искаме.

# 533
Аз съм отново в играта, този път като кума. Много се вълнувам, а и младоженците не живеят в България, така че ще имат нужда от помощ. Ще правят отделно подписване пролетта, а за сватбата още няма дата, ще ми трябват и два тоалета. Сещате ли се подходящи магазини?

Ние саго си организираме за пореден път медения месец, отказахме се от мечтата и решихме да запазим друго. Да видим дали новото ще се осъществи, трябва да е началото на март, но както говорят за трета вълна, се притеснявам.

В asos.com има огромно разнообразие от рокли - къси, дълги и има много, които са подходящи за гости на сватба, куми и шаферки, с безплатна доставка и връщане са. Сега докато пиша това се сещам обаче, че може да има някаква промяна заради Брекзит, защото складът им е в Англия.

В Mercari също доста често има много хубави рокли на достъпни цени. Купувала съм от там за сватби или други партита. В mohito и Orsay също има попадения понякога.

А можете ли да ми препоръчате място, където правят/продават тънки брачни халки с диаманти като тази? https://www.bluenile.com/hk/diamond-wedding-ring-platinum_9719

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 16:17 от TheAxe

# 534
здравей ,за жалост цените са добре като оферта в пловдив искат по 100-120 лв за изкуствени цветя на маса,но с високи вази.Включват си и вазите.. Unamused

# 535
  • София

Скрит текст:
Добре дошла в клуба! И аз бях в това положение миналата година. Да ти кажа много е приятна емоцията. Hands Plus1
Сега гледаме филма и се чудим как сме успяли да се справим така добре. Успех!

# 536
Здравейте! И на мен ми предлагаха много високи оферти за масите, да не говорим за фото кът и арка. Много ме разочарова в какъв бизнес всъщност се е превърнал този специален за нас ден. Затова отказах всички и реших да си я направя сама с помощта на моя приятелка, която сега си отваря магазин за булчински рокли, но ще прави и покани, декорация и други. Наскоро и тя беше булка и ме разбира защо 100 лева за маса (ваза с цветя, без каквото и да е друго по масата!) ми се виждат неоправдани.

# 537
  • Wonderland
Как 100 лв на маса, шокирате ме. Grinning Работим с агенция и масите ще са ни по 45 лв.?!

ASOS имат склад в ЕС, от който изпращат, няма мита.

Някой има ли наблюдения има ли разлика в цената на стандартна сватбена торта и така популярните "голи" торти? Изобщо не мога да се ориентирам и ми е много странно колко различни цени получавам, от това, което приятели са платили за стандартна фонданена торта... Grinning Тортата ми е крайно неприоритетна, взимам просто "за да има" и се опитвам да мина по-тънко...

# 538
Как 100 лв на маса, шокирате ме. Grinning Работим с агенция и масите ще са ни по 45 лв.?!

Някой има ли наблюдения има ли разлика в цената на стандартна сватбена торта и така популярните "голи" торти? Изобщо не мога да се ориентирам и ми е много странно колко различни цени получавам, от това, което приятели са платили за стандартна фонданена торта... Grinning Тортата ми е крайно неприоритетна, взимам просто "за да има" и се опитвам да мина по-тънко...

Мен ме светнаха за сладкарски цех "Романтика" в Перник. Имат вече и сладкарница в центъра на Перник. Още не сме ходили, но чух, че цените им били много ниски.

# 539

Проверявала съм на 1 място, голите бяха по-евтини с поне 20-30лв., именно защото не изискват материалите и труда за фондана и разни декорации от него и обикновено украсата е само с цветя/клонки.

Общи условия

Активация на акаунт