Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 49 005
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Много благодаря и аз за анализите, страхотни са!  И аз ще започвам да гледам Пълнолуние скоро, а колкото до Йозгето> Преди да намеря този форум гледах Мистър Грешен без субтитри или с английски субтитри, но с много лошо качество в youtube. Като ги гледах без субтитри и без да разбирам диалога, наистина Йозге много дървена ми се струваше, в сравнение с Демет например. Тя пък е много експресивна, та разбираш какво иска да каже и без думи. Но като започнах да го гледам със субтитри много ми хареса Йозгето. Някак по-ненатрапчиво играе, но придава значение на всяка дума. И много сладко се цупи, и прави муцки. Сладурка.
Колкото до външен вид, Йошката русичката според мен е много красива. Просто я загрозяват с много грим и нарочно я правят прекалено.

# 226
Добро утроо!

Докато си пиете кафето ви водя и компания... на Езги и Йози... Wink

Аз започнах да гледам епизода,но не съм го довършила покрай други задължения.Днес ще го довърша,а после очаквам и бг.превода! Flowers Hibiscus
Но вие вече сте го направили и сте написали коментарите си.
Дъга Hug...Светле Hug...Неорум Hug...за обстойния анализ на героите и коментара по тях!
Hands Plus1

Пристига и  друга компания на...ОзДен..Wink.

от сета...явно тук ще е подготвената изненада на Йози за РД на Езги...BalloonTadaBirthday

https://vk.com/feed?q=%23BayYanlis&section=search&z=vide … -128025271_222407

Приятна почивка в неделя!

# 227
Добро утро и от мен Blush
Черпя ви едно горещо кафе, с много каймак и... плочки...

Някой талантлив художник го е навестила музата Heart Eyes

Явно и сцени от Черешите също са снимани тук Simple Smile

Наблюдателните фенове пак сън не са спали.. Демет и Йозге с еднаки бюстиета. Въпросът е на коя ѝ стои по-добре? Thinking Сега явно и бюстиетата ще си мерим Sweat

Джани ви праща усмивки в неделния ден Blush

# 228
  • София
Здравейте девойки, знае ли някоя от вас къде реално се намира това място с пейката и да ми го покаже на картата на Истанбул. Много ми хареса, аз обичам града и се надявам като се успокои другата година ситуацията с вируса да мога да отида отново поне за малко.😊

# 229
  • София
Мистър Грешен Епизод 8 с БГ Субс

https://ok.ru/video/1556549536317

# 230
Супер бързи както винаги! СТРАХОТНИ СТЕ! Heart EyesHeartHug

# 231
Привет! Hug

Каква приятна изненада...имаме си превод....Hands Plus1Hands Clap

Сърдечни благодарности на екипа Hug и на Лили Hug,че го пусна в темата!

ако ви е горещо ...Wink

Приятен следобед! Ice CreamBeers

# 232
Момичета, благодаря за превода. Уж всичко разбрали и изкоментирали, ама не съвсем. Умирам да се смея с глас, какво богатство е превода - безценни сте!
-----------------------------------------------------------------------------
Да допълня - изгледах цялата серия, на моменти се смях, на моменти се напрегнах много, взеха да се разкриват лъжите, но последствията от тях са си направо сериозни и за родителите и за сладурите. В трета серия ни беше забавно, ама сега се питам как ще излязат от кашата - единствено чувствата им биха ги задържали заедно, всички наоколо са против тях.
Момичета, изнанадата от фрага  за рождения ден - е на едно място, а изненадата на Йози - на мястото от целувката им, нали така? Дано има шанс да я заведе и подготовката му да не отиде напразно.
Много се надявам втория фраг да ни даде положителна светлина, въпреки, че, да, често са объркващи.
Но серията си беше забавна де, имаше си от всичко.

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 16:15 от sonnni

# 233

Пу първа! 😄
Здравейте,отново хубави анализи,хубави актьори,хубав Джанчо и Йозге...абе всичко хубаво и до нови срещи! 🤭😄
А как няма да ви оставя с толкова малко,но съм притеснена за новината ,че ПарлакА изоставя сериала(защото Джан...едва ли),кой ще ни "изПърли" въображението и открие модните достойнства на Джан.😄😉Явно няма за нея работа по готовите му вече ризи.
Относно Джан и Демет и техните връзки,все си мисля,че човека до тях няма да е колега,най-малкото ,че трудно се дели много слава и талант на едно място.А както казваше една близка Джан е от мъжете,които не са за една жена!😄
И ако някой каже -това си е нагова работа,ще кажа НЕ...това си е НАПЪЛНО негова работа!😘😀 (е може би и на Гроздето,защото както разбирам там нещата са на друго ниво,а на мен ми остава да се възползвам от рецептата за мусака😄...Ели🤗)
На мен двойката шеф+сърдитка също много ми допада,смея се много с Левент,но всички знаем кои са звездите в МГ,така че нека си пишат-"като ми пееш Пенке ле,кой ли те слуша?!"🤗

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 16:41 от AnaStef

# 234
  • София
Со съемок

Хайдар провожает маму с тетей 🧐🧐🧐🧐Не уж то уезжают .

https://vk.com/video-176425116_456241094?list=14aea863c1333f2f0e

# 235
Бау! Не се чувате днес нещо... Докато вие дремете тати пак са го налазили фенките

# 236
Со съемок

Хайдар провожает маму с тетей 🧐🧐🧐🧐Не уж то уезжают .

https://vk.com/video-176425116_456241094?list=14aea863c1333f2f0e

След като се опитаха да запалят къщата, добре е да ги съпроводят до Годжек, за да не направят още някоя беля.
Явно Йози им подписал пътния лист.

# 237
  • София
Предполагам, че мамите са отпътували, защото, колкото и да са объркващи фраговете, едва ли двамата скачат в басейна, а мамите сладко да спят...

# 238
Отпътували обидени според мен. След толкова лъжи и разкрития няма лесно да приемат сладурите заедно.

# 239
Gift Heart Благодаря за светкавичния превод, както винаги Gift Heart

Като гледам вече всичко сте изкоментирали, затова няма да се повтарям и аз, само накратко ще споделя:

Много ме напрегна този епизод, не очаквах, че съм се вживяла така в историята, но откровено ми идват в повече тези задушаващи мамчета, с техните сурати и пъклени планове.
Знам, знам - като за сериала, ама то си е така и в живота там - майките са вкопчени в порасналите си деца, които пред тях наистина се държат като такива, не смеят да им противоречат, а те от своя страна, си позволяват да дават тон в живота на дъщерите и синовете си, като последна инстанция. Дразнят ме, ама много. Идеше ми да замеря екрана с нещо като ги гледам как се кривят и пискат.
Не мога да реша коя ме дразни повече - майката на Йозгюр или на Езги - еднакво противни ми станаха и двете.

Какво толкова е станало, че вече мнооого възмутена от Езги, а не си дават сметка, че ако не бяха техните досадни вмешателства, нищо от това нямаше да се случи.

Другите пепелянки изобщо пък няма да ги коментирам, хем са жалки, хем вредни. Animal DragonAnimal BeeAnimal SnakeAnimal SnakeAnimal ScorpioAnimal Rat

МНОГО ми хареса Йози като изгони Йешим... Много беше удовлетворяващо! Отново се убеждавам, че всъщност образът му е на истинския идеален принц - благороден, честен, почтен, чувствителен...(отплесвам се)FlushedHeartbeat
Уважавам такива мъже - възпитани, но директни, що се отнася до изясняване на недоразумение. Знам колко много "свестни" мъже биха били пасивни спрямо ухажването от такива хищни баракуди, под предлог, че не искат да бъдат груби или да се конфронтират.

Знам, че трябва да преминат през много перипетии, преди да имат хепи енд, но ми се иска поне някой още да е на страната на Езги и Йози, освен Озанчо Yellow Heart (бебеим). Поне приятелките ѝ да осъзнаят вече, че бай Йози далеч не е това, което всички виждат на повърхностно ниво отстрани...

Колкото и епизода да решат да има сериала, поне се надявам да изпипат историята от всички страни и да не оставят недовършени и недоизяснени сюжетни линии, както направиха с Птичката накрая.

Общи условия

Активация на акаунт