Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
-
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
-
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
-
Какви са впечатленията ви от личния лекар и частната клиника?
-
В кой момент навлизам в 9-ия месец на бременността?
Аз май ще взема на Чико от естествения косъм.

- взехме си елсиди и то 19 инчов 

.Ама ще трябва вече да си сменям режима на нощна птица,че малката като си дойде сутрин трябва да я водя на градинка
.
,наистина изглежда стабилна...Ужас как съм се запалила за тия комплектчета за леглото с балдахинчето.Вдигнала съм на крак бабите да търсят,ама в нашият малък град нямало
,че те нали идват след 4 дни и нямат много време да отреагират...
и колкото по-малко остава, толкова повече се панирам

Колкото и глупаво да ви звучи. Преди четири години имах спонтанен аборт/ в четвърти месец/ и тази година като влезнах с бебчо в болницата нещо се стреснах и така и до края нищо не купувам като дрешки и легълце...абе нищо...имаме един шезлонг и памперси и багажа за родилното /приготвен като влезнах в деветия месец/
Мъж ми и майка ми ще купят най-наеобходимото а после аз ще му накупя зимните дрешки...в крайна сметка за мен е важен бебчо...пък и аз съм си харесала нещата...просто само ще ги платят после 

, няма да се излагам я, трябва да съм хубаваа мама
, аз незнам дали ще мога, но ще се постарая