Отговори
# 60
ЗДРАВЕЙТЕ МАМЧЕТА Hug Днес бях при докито да говорим за раждането и да видим бебка,вече е станала 2.700 кг.  Joy и всичко ми е много добре.Аз се надявах да ми каже че по раничко да го чакаме ама няма шанс Whistling ще си я понося още 3 седмици.Бебка няма никакво намерение да излиза скоро,в мама и е добре.Когато говорихме за пари ми каза че краината цифра ще е 1100 лв Shocked Не е ли много за нормално раждане?Вие мамчета правили ли сте уговорки с лекар?Как стоят при вас нещата? 1100 лв. за нормално раждане с епидурална и ВИП стая Twisted Evil ДАЛИ Е НОРМАЛНО???? newsm78

# 61
Здравейте момичета!
Чак преди малко се прибрах и пак ми се излиза.
Сутринта бях на училището на "9 месеца", после при мама, на консултация и по магазините. Навръщане минах и през Люлинската борса (срам ме е да си призная, ама тя е почти срещу блока ни, а аз не съм се сетила за нея) и си купих много изгодно помпата и стерилизатора за микровълнова на Авент - общо са 95 лв. За тези, които ще ходят до там - с метрото се стига до метростанция "Сливница" и се върви нагоре към "Бриколаж". След "Нестле", от дясната страна на бул. "Европа" има бензиностанция на "Шел" - борсата е зад нея - като се влезне се тръгва направо и магазинът е след около 10 метра от дясната страна - пише "Ганчев". Да ви кажа, че там на много изгодни цени са и памперсите, и дамските превръзки. Има и много други бебешки неща.
И аз ще си взема на Чико четката и гребенчето, но днес ги видях в розово, а нали ще си имаме мъж...
Херка, нормално е да ти е така притеснено. Ама то края му се е видял и скоро ще гушнеш бебко.
Ма4о, ние с мъжо сме нощни птици. То няма как като се прибира в 8-9 от работа. Вчера ходихме до "Метро" и "Хит" - поне и двата са ни като квартални магазини, а аптеката в "Хит" е много добре заредена.
Памперси взех 4 пакета по 44 памперса. Татито каза, че няма да ходи през 5 дни за памперси. Горе-долу тези трябва да стигнат за около 20-25 дни.
Лек ден и много  Hug на тумбаците!

# 62
Gudza, това са доста пари ти не си ли със здравни осигуровки?
Още в началото си мислех да си платя на лекар за раждането, но говорих с една приятелка и тя ме разубеди.Въпроса е там, че смятам, че по-добре е да обръщат повече внимание на детето ми, а не на мен, а и като си помисля с тези пари какво мога да му купя ми се завива свят!Моята приятелка беше доста доволна от екипа, който я изражда макар, че не си плаща, но беше доста възмутена от педиатрите, които са трябвали да се грижат за малкия.Тя смята, че е по добре да платиш на тях, за да се грижат добре, за датето ти, защото ние вече остава ме на заден план.Ама то си е ваша работа, като ги имате парите давайте ги!Ама аз толкова пари няма да дам Naughty!

# 63
Gudza, толкова горе-долу върви уговорката за раждане в София. Аз ви бях писала, че миналия месец наши познати платиха толкова за раждане в Шейново. Аз не мисля да плащам на лекар, но отсега се чудя как да се отблагодаря на акушерката ми. Ако някой знае колко се плаща на акушерка, нека да ми пише. И дано да приеме парите, защото е много свесстен човек и досега все ме скастря като я попитам за плащане.
Ако раждаш в Св. София - няколко мои познати родиха там без уговорка и казаха, че екипът се е държал чудесно и не съжаляват, че не са платили. Не са имали никакви проблеми.

# 64
  • Откъм Варната
...Когато говорихме за пари ми каза че краината цифра ще е 1100 лв Shocked Не е ли много за нормално раждане?Вие мамчета правили ли сте уговорки с лекар?Как стоят при вас нещата? 1100 лв. за нормално раждане с епидурална и ВИП стая Twisted Evil ДАЛИ Е НОРМАЛНО???? newsm78

Хм много пари са това, тук за Вип мисля че е към 400 -500, но незнам колко е за упойката и избора на лекар.

Аз смятам да си отида когато му дойде времето и който доктор е на смяна, все пак това им е работата и за това плащаме осигуровки.

Преди малко баба ми пристига и ми носи едни много сладки терлички, една комшийка ги изплела за бебо и още нещо щяла да плете, много ме зарадва. Взех да се замислям те отвън на пейката са половин махала баби, да не решат всички сега подаръци да ми правят когато се роди бебока #Crazy

# 65
Ха здравейте и от мен!
При мен няма нещо ново, освен че много съм се изнервила и малката кака страда от тази работа Confused
РС, според мен тррябва да вземеш от най-малкия размер,защото има голяма разлика. Аз ползвах тези пампирси за Алекс и въпреки че тя се роди 3,500 кг най-малките й бяха големички. А иначе си направила добър избор с марката newsm10
gudza, ти в коя болница ще раждаш, че е такава цифрата? Аз раждах Алекс с уговорка в Тина Киркова и заедно с престоя ми от 5 дни сметката беше 750лв. Но тогава стаите бяха по-скъпи от сега. Сега ще раждам в изцяло частна болница във Варна и нормалното раждане с упойка и 3 дни престой плюс всички консумативи за мен и бебето като памперси, превръзки и т.н. струва 600лв. Така че за мен тези пари са страшно много. Да не би да си се насочила към СВ.Лазар?
Хера, разбирам те напълно. В крайна сметка по-добре е да си спокойнал Аз преди път например не изхвърлям боклук. Веднъж го направих наскоро и се треснах. Не че боклукът ми е виновен, ама пусто... Все си ми пред очите как се опитваш да вдигнеш от пода онази костилка от праскова Joy
Приятна вечер на всички от мен!

# 66
Все си ми пред очите как се опитваш да вдигнеш от пода онази костилка от праскова Joy

Хааа...и на мен ми е много смешно и си я преставям Joy smile3533

Херка, да не се обидиш, ама е смешно. То и ние сме така де...аз съм вече като малък самосвал и едвам ходя - много тежи този тумбак... hahaha

# 67
Gudza ти направо ме разби, какви са тия пари ??? за коя болница..
тук секцио във ВИП-а на АГ е 800, нормалното е 400-500 това включва и избора на лекар и престоя в болницата. Февруари месец в Майчин дом секциото беше 750 лв
Но София сте там друга България  Sad Twisted Evil

Ма40 мерси за съвета за памперсите, според докито наш бебко до термина ще е 3200, така че ще взема от малките

# 68
  • Стара Загора
Все си ми пред очите как се опитваш да вдигнеш от пода онази костилка от праскова Joy

Хааа...и на мен ми е много смешно и си я преставям Joy smile3533

Херка, да не се обидиш, ама е смешно.
Никакви сърденки Mr. Green То си е за смях  Mr. Green Ами нямаше как да се снимам...че то вече и два апарата ще ми трябват за да ме поберат в една снимка Mr. Green

# 69
При нас в Русе в частната клиника нормалното раждане е 600-650лв,секциото 750,а упойката 150лв.Но София си е друга България като ходих на 3д в СВ.Лазар видях ,че нормалното раждане е 1700лв. newsm78
При мен нещо се засилиха контракциите и доки каза да пия Генипрал и да лежа .
Днес без малко да се блъсна една блейка #Cussing out реши да потегли без мигач и без да се огледа,добре че спирачката ми е желязна ,абе на косъм се размина.
Хайде лека нощ от мен.

# 70
Днес без малко да се блъсна една блейка #Cussing out реши да потегли без мигач и без да се огледа,добре че спирачката ми е желязна ,абе на косъм се размина.
Хайде лека нощ от мен.

Илияна ти направо ме разби, аз тук във Варна не смея да се возя камо ли да шофирам (не че обичам да шофирам де )..
Два дни ходим с мъжото из града на покупки и блейкане, ако ти кажа че за тия два дена поне 5 пъти ми се изправиха косите.. това де всеки кара, където си иска, бая народ не дава изобщо мигачи.. а върха беше един чичко де подаде десен мигач и тръгна да завива наляво  #Crazy #Cussing out

# 71
Здравейте момичета
Надявам се всички се наслаждавате на хубавото временце
Мен вече треска ме тресе Само чистя и подреждам и всичко ми се струва мръсно
Но хормоните са си хормони

Илиянче внимавай Сега не ни е време за подобни емоции
 1100 лева наистина е множко само за уговорка с лекар Ако е в частна клиника може но в Света София изборът на лекар в 500 лева и вип стаята за раждане е 100 Стаите после са по 30 и по 70 лева са единичните Ако искате и татито да присъства още 100 лева но тогава задължително трябва да раждате във вип зала и с избор на лекар

Евелинар една позната сега се уговори с акушерка в Света София и каза че те взимали между 200 и 300 лева Но нали се сещаш че през цялото време са при теб А ако си платиш за лекар и всичко е ок / дай боже / може и изобщо да не му видиш очите

Кръц Кръц наистина се вълнувам Броя всеки ден до 26 и ми е едно такова свитичко на сърчицето В понеделник ще ходя на лекар да видим какво ще ми кажат Дали беб ще си чака термин или може и да ме изненада

Херка всяка жена и бъдеща майка изживява по своему трепета и очакването на малкото човече Ти следва да правиш това което ТИ чувстваш за правилно и което ще ти осигури спокойствие и сигурност И няма какво да гледаш другите Ти решаваш за себе си

Мише къде е раждала твоята приятелка

Хайде чао за сега и лека вечер

# 72
  • София
Здравейте и от мен!
Много ви се възхищавам! smile3501

Да ви кажа нещо и за нас:
мисля да си сменям болницата /от св.София на Лозенец/, отношението там и от двамата лекари, с които говорихме не ми допадна, така че май реших да се раждаме в "Лозенец";
търсиме си педиатър
търсиме си ваничка със стока, но да не е анатомична и да е по-дълга от 62см, ако знаете- помагайте, моля!
всичко сме напазарували, даже подаръците са ни купили: бебефона и овлажнителя за въздух, както и леглото и .....
остана прословутата ваничка, играчките за кошарата и количката, нощна лампичка, дъждобрана за количката  hahaha
изпрах и изгладих почти всичко, освен дрешките, които ще ни ги купуват тати и баба, защото чакаме да се появиме, за да видиме колко дълги ще сме /ние сме родени доста големи: аз съм 62 см/5100, а тати- ?см/5300/
да ви се похваля: уших си страхотни спални комплекти /според мен  Joy/ бяло с розово и апликация /единия и с къдрички/

Ако искате ще ги снимам след като ги изпера и изгладя

Таткото тази вечер ми каза радостната новина, че събота и неделя ще разчистиме стаята, за да е подготвена за бебка. Трябва да се освободи една библиотечка и да се изхвърли, да се дезинфекцира скрина й. Да ушия още едни пердета за стаята и да изпереме с майка всички останали и да измием прозорците ooooh!

Има още много работа, но тя ми носи голямо удовлетворение и удоволствие
Най-много се тормозя от избора на болница и педиатър, друго всичко ще го наредим, вкл. и подуването

# 73
Здравейте нетърпеливи майчета!Досега само следях вашите темички но имам сладка госпожица на 3 месеца и вече има само грижи а не трескаво очакване.Като гледам как сте се втурнали да пазарувате направо все едно гледам мен преди.Ако знаете всичката тази суетня колко ненужна се оказва просто неможе да си представите.И ние така кипя ремонт пазаруване на дрешки на шишета и биби на ванички на стойки и количка.Същата работа беше.Но повечето се оказа направо ненужно и просто излишни средства защото след това като се роди бебо просто определено доста ще ви трябват.Имах 9 шишета на авент 3 на чико  3 на нук 2 вида ножички и какви ли не джаджи.Знаете ли в крайна сметка най обикновенните работи вършат по добра работа от най скъпите марки и козметика.На крем бочко зехтин и обикновенна детска пудра от 1,50 са много по добри от мустела бюбхен и всички други но вие сами ще се уверите в това .Чаршавчета о то като ги оплюе два пъти и ги оповръща стават страхотни .А време за вас мечти мечти.Преди виках баби -не ми трябват а сега ако има кой да го погледа за час е страхотно.Просто майчета живота ви се обръща на 360 градуса просто и вие ще се шокирате от промяната на живота си.
Моля ви всички да ме извините за написаното знам че и мен така ми говореха преди да родя но аз не та не купувай прави но сега вече вярвам.
На всички извинявайте  ако съм ви обидила.Желая ви много радостни мигове с вашите бебоци леко раждане и по малко безсънни нощи. smile3525

# 74
Добро утро мамчета,който рано ляга  -рано става.
Вчера с тези контракции тъй се уплаших ,че си подредих чаната за болницата.
kandry вие с мъжът големи дебеланковци сте се родили правилно се готвиш за едричко бебче.  bouquet
PC (коте) аз много съм си свикнала с колата ,а и честно казано не мога да издържа дълго да вървя пеша.
Даже си викам ако съм сама като започна да раждам -смъквам си чантичката и се закарвам Joy
кобра сигурно си права ,но с покупките трепетното очакване става по-леко,ама ти пък си накупила шишета за цяла ясла. Joy
Лек и приятен ден от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт