Avène, Bioderma, Биотрейд, Eucerin и друга аптечна козметика

• 26 766
  • 268
  •   1
Отговори
# 60
Търся мнения за виши минерал 89 за каква кожа е подходящ. На 25 съм.

# 61
Търся мнения за виши минерал 89 за каква кожа е подходящ. На 25 съм.
За всеки тип кожа е.Но ми правеше кир ефект.Не ми хареса.Със смесена кожа съм.Не препоръчвам. Simple Smile

# 62
  • Седмото небе
Аз пробвах и за лице, и за очи. Имах по няколко мостри от серумите/буустъри. Не съм особено впечатлена. А и те така или иначе не са самостоятелна грижа, а по-скоро допълващи неща. За тези пари има и по-добри продукти в този сегмент.
Ако държите да е Виши-поискайте мостри на Idealia или Aqualia thermal. Имат и леки варианти, ако сте с комбинирана кожа. Също не са лоши изобщо и Nuxe серията със синя капачка, хидратиращата.

# 63
Уха!
Това олио е страхотно!

Първоначално на сухо лице със сухи ръце сложих две помпички от олиото и с кръгови движения започнах да масажирам лицето; добавих още две помпички и преминах на околоочната зона. Днес бях със пълна програма грим - фдт, пудра бронъзр, хайлайт, сенки, водоустойчива очна линия, три слоя спирала, молив за вежди, матово червило.
Цялата процедура по махане на грима ми отне 5 мин, а след това кожата ми беше перфектно чиста - без никакви следи от грим!!
Измих с гел за лице след това. Никакво пресушаване, опъване или усещане за скърцаща кожа.
Много съм доволна и го препоръчвам! От първа употреба съм очарована. Ако издържа и поне 3 месеца, че цената не е ниска, ще е супер попадение! 😍😍😍

# 64
Пробвах мостра на нов крем за мазна кожа на Авент и много добре ми се повлия кожата относно лъскавина

# 65
Идвам и аз да се оплача от аквафлуида на Биодерма
Скрит текст:
Направо си поизгорях при разни планински разходки, а все пак факторът е 50+... Иначе ми хареса как не лъщи и не белее, много добре се разнася, но става само за из града.

# 66
Прекрасни дами, можете ли да препоръчате и на мен продукт, с който се справяте с неприятни пъпчици по лицето, след които остава леко зачервяване за известно време. Видях, че има отделна тема по въпроса, но ми е интересно някоя справила ли се е с такъв проблем с продукти от някоя от коментираните тук марки.

# 67
Прекрасни дами, можете ли да препоръчате и на мен продукт, с който се справяте с неприятни пъпчици по лицето, след които остава леко зачервяване за известно време. Видях, че има отделна тема по въпроса, но ми е интересно някоя справила ли се е с такъв проблем с продукти от някоя от коментираните тук марки.
Аз използвам Matt control на Bioderma само вечер и съм много доволна вече 2-ра година.

# 68
  • на дъното
Моята кожа обожава тоз продукт.

Ползвам за нощна грижа😉.

# 69
Моята кожа обожава тоз продукт.

Ползвам за нощна грижа😉.
А какъв тип е Вашата кожа?

# 70
  • на дъното
Здравейте, Syree_84🙂Кожата ми е суха.

# 71
някой с атопия да е доволен от cold cream avene?

# 72
Серията антипигмент на Еусерин пробвал ли е някой? Има промоция в момента в Санита, но дали има ефект?

# 73
Серията антипигмент на Еусерин пробвал ли е някой? Има промоция в момента в Санита, но дали има ефект?

Аз използвах нощния крем. Не забелязах кой знае какъв ефект, спрях го защото съдържа алкохол.
В ттърсене съм на хубав изблеващ крем, подходящ за нормална или комбинирана кожа без алкохол. Ако някой има препоръки?

# 74
  • Седмото небе
Писах преди малко мнение в друга тема, но мисля че и тук би било полезно да го има. Става въпрос за два продукта на La Roche:
“ За мен пък този серум на Ла рош е една ужасна ужасия.

Добре, че при една размяна се сдобих с мини и не го купих на сляпо. С малко, с много, на сухо, на влажно лице-все лепне и не попива. Иначе мега икономичен!Сега си го до изразходвам на инат като маска, която измивам. Слагам и под очите, както и обилно на цялото лице. После ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изплаквам, че инак не го търпя. Не мога да отрека обаче, че хидратира и изглажда кожата много добре, успокоява и разни червенинки много добре. Но като цяло с идеята за серум, за какъвто е създаден продукта-за мен категорично не става. Това ми е едно от малкото разочарования от марката. Иначе миналата година с голямо удоволствие си изразходих докрай цяла тубичка от този техен лек хидратиращ крем. Е него вече много, ама много го харесах!

За мен беше лек, икономичен, хидратиращ, приятен за нанасяне и добра основа за грим. Ползвах го само сутрин обаче. За вечер винаги залагам на доста по-сериозна анти-ейдж грижа в последните 5 години поне. “

Общи условия

Активация на акаунт