Avène, Bioderma, Биотрейд, Eucerin и друга аптечна козметика

• 26 728
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
Търся мнение за серията Anti pigment на  Eucerin. Имате ли отзиви, имам петънца от пъпки и слънце и се чудя дали ще се повлияят. Цената не е ниска, но ако знам че действат, бих дала и повече.
Аз много я харесвам.

# 166
  • София
Скрит текст:
Сред любимците ми от аптечната козметика е мицеларната вода за реактивна кожа на Ла Рош. Не съдържа парфюм, почиства и успокоява и въобще се държи чудесно на моята много суха, атопична кожа. Грим не ползвам.
За лице ползвам крем на Eucerin - Original Healing, който открих случайно при едно пътуване в чужбина и вече над десет години не оставам без него. Много плътен и тежък, затова не смея да го препоръчам на никого, но на мен ми се отразява чудесно.
Харесвам много и серията на А-Дерма с овес, а измиващото блокче с овес е уникално добро. Душ-гелът също е много, много добър. Блокчетата на Себамед също ми допадат. Така и не успях да свикна с измиващи гелове, предпочитам блокчета без сапун.
Слънцезащитата на А-Дерма обаче не се хареса никак на моята кожа, а уж е разработена за атопична кожа.
Слънцезащитата ми е тонираният на Авен, 50 фактор. Много ми е трудно със слънцезащитните кремове, масово ми щипят или изсушават и без това сухата ми кожа. Кремчето на Авен обаче позволява да нанасям върху плътния, тежък крем на Eucerin, без да превръща лицето ми в каша от кремове. Освен това е формулиран с по-нови филтри, което за мен също е плюс. Вече две години го ползвам и това лято пак с него ще се пазя.
Харесвам аптечната козметика, но не изполвам само и единствено такава. Гледам първо състава, доколкото разбирам, и чак след това марката. Има и хубави дрогерийни продукти с много приличен състав, на много прилична цена. Предпочитанията, рутината и поносимостта са строго индивидуални, важното в крайна сметка е всеки да успее да открие точния продукт за себе си.

Може ли снимка или линк от кой точно слънцезащитен на авен си доволна?

# 167
Аничка, ето този е:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010025440
Имай предвид, че аз съм с атопичен дерматит и много суха кожа, ако твоята е нормална или мазна, вероятно няма да ти допадне.

# 168
  • София
Мерси, много чувствителна е моята, затова гледам да са по изчистени, че веднага започва да сърби и червенее Simple Smile

# 169

И още едно въпросче:
Препоръчайте ми гел за лице, който измива, но не изсушава. 😊
Аз съм много доволна от Reve de miel на Nuxe. Не изсушава, икономичен е и ухае приятно.

# 170
Аз си включвам с мнение за 2 крема:

Много хубав хидратиращ крем, харесвам усещането след нанасяне. Не дразни, попива бързо и освежава. Все пак е подходящ за млада кожа до 35-40г.

Доста въпроси срещам напоследък за този крем, само хубави мнения виждам и реших, че трябва непременно да го купя. Аз съм на 35 г, с нормална към смесена кожа, имам периоди на подкожни пъпки и/или дехидратирани участъци. На първо място внимавайте с количеството, помпата не е много удобна. Един тънък слой не ми е достатъчен, с втория понякога лъсвам бързо. Усещам лек обрив, предполагам, че лицето ми се чисти активно от ниацинамида. Добре се отразява на тена. СПФ-а действа ефективно. Не съм сигурна дали бих го подновила, но ще го измажя до край.

# 171
За кремчето на BIOTRADE да кажа и аз. Използвала съм го само два пъти, затова може мнението ми да се промени, но първи впечатления са ми, че леко засилва процесите на омазнаване. Ако до онзи ден след 5ч виждам омазняване, то сега омазняването е след 3ч. 😊

# 172
Може ли да ми препоръчате слънцезащитен крем за суха към нормална кожа. За 25+ искам да е лек и хидратира. Много се чудя на новия крем на биотрейд.

# 173
Здравейте,Искам да си купя продукти за лице на Ла Рош,но не знам какъв измивен гел да си взема.Забелязвам,че продуктите за мазна и комбинирана кожа много изсушават лицето ми и се чудя дали ми е такава кожата изобщо,защото на челото и носа е мазна,а на бузите суха.
Благодаря .Тези подходящи ли са за мен?Забелязвам,че ми излизат и пъпки също.

# 174
Здравейте,Искам да си купя продукти за лице на Ла Рош,но не знам какъв измивен гел да си взема.Забелязвам,че продуктите за мазна и комбинирана кожа много изсушават лицето ми и се чудя дали ми е такава кожата изобщо,защото на челото и носа е мазна,а на бузите суха.
Благодаря .Тези подходящи ли са за мен?Забелязвам,че ми излизат и пъпки също.

Ако държиш да са на ла Рош тези които си избрала са за мазна кожа, измивния гел effaclar го ползвам този и зеления но моята кожа е мазна и не ми правят проблем въпреки че на друга кожа може и да изсушат доста, крема също е супер даже тук сред момичетата си има фенове, но първо си определи типа кожа, eucerin, SVR, uriage имат също страхотни продукти по нежни към кожата.

# 175
Може ли да ми препоръчате слънцезащитен крем за суха към нормална кожа. За 25+ искам да е лек и хидратира. Много се чудя на новия крем на биотрейд.

Скоро ми пратиха мостра. Мирише хубаво, лек, не е мазен, хидратира добре и попива бързо. Мисля да го закупя.🍀

# 176
Използвам го и аз. Харесва ми.
С нормална кожа съм и се омазнава леко в края на деня около носа, но пък челото ми е по-скоро сухо.
Този крем попива бързо, не лепне. Мирише много приятно. Няма минерално олио в състава, което ми е много важно!
Кожата си я усещам хидратирана, мека, напомпана и сякаш тенът ми е по-избистрен и равномерен.
Препоръчвам.

# 177
Здравейте!
Търся си измивен гел който да е ефикасен за премахване на слънцезащита.
Този дали би се справил? Имам нормална към суха кожа и почти нямам пъпки.

# 178
Може би ще се справи със слънцезащитата, но на моята кожа изобщо не ѝ понесе. Два пъти го ползвах - кожата направо пламна, зачерви се, след това беше раздразнена. Може и някаква индивидуална непоносимост да е, не знам, но такава бурна реакция не съм имала от измивен продукт. А уж е за чувствителна кожа.

# 179
Много благодаря, Елмайра!
Аз понякога регирам добре към продукти с хиалуронова киселина, понякога не. Но без проба ми е трудно да преценя. Жалко че няма малки опаковки за тест и все ни се налага да купуваме на сляпо.

Общи условия

Активация на акаунт