Препоръчайте ми книга като ... - тема 3

• 88 790
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Щом е ерудиран човек всичко на Арчър ще ѝ хареса не само разказите. Страхотен автор е.

# 361
Моля някой да препоръча нещо като Нямата рече, Бабо разкажи ми спомен и Жива.

# 362
Посочените книги не съм чела, но мисля, че в същия жанр ще са подходящи книгите на Йорданка Петкова, Ивелина Радионова и “Нестинарка” - Кармен Мишу.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 13:01 от fenyx

# 363
Препоръчайте ми хубави детски коледни книги. Обаче не такива по 10-15 страници. По-дълги и смислени.  Хвърлих око на тази https://m.helikon.bg/241794-%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD … %D1%8A%D1%80.html

# 364
Коледата на Финдъс и Петсън. И за други се сещам, но за малко по-големи деца. На колко е детето?

# 365
На 4г е. Имаме Коледната песен на Мики маус и Сладката Коледа на мечо Пух. Много му харесаха миналата година

# 366
Сещам се за “Коледния Прасчо” на Роулинг и “Писма от Дядо Коледа” на Толкин, но не мога да кажа дали са подходящи за тази възраст, не съм ги чела още, за да имам лични впечатления. В една от книжките за мечето Падингтън имаше също глава за Коледа, както и една по-кратка самостоятелна книжка.

# 367
Сега видях, че "Полярен експрес" го има и на книга. Ние с моя малкия много харесвахме и гледахме филма. Даже ме е яд, че вече е по-голям, иначе веднага взимам книжката Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/polyaren-ekspres-tvardi-koritsi/
Сещам се и за книжката "Ледена епоха", макар да не е точно коледна, но има подобна атмосфера.

# 368
  • Варна
Здравейте. Може ли да ми препоръчате автор/ книга в стил Сара Адисън Алън- леки, магични, завладяващи истории развиващи се в Англия.
Набелязала съм авторка Мануела Инуса, дали се доближава до Сара Адисън?
Не съм чела книги на Сара Адисън Алън, но на мен ми харесват тези на Мануела Инуса. Приятни книжки за човешките отношения и за това, че все пак има щастие и си струва да се бориш за него. Но не очаквайте някаква дълбока литература.

# 369
  • на последния етаж
"Пипи организира похищение на коледна елха" - Астрид Линдгрен

# 370
Здравейте, търся заплетени и спиращи дъха любовни романи. Фен съм на Колийн Хувър и може би търся нещо подобно. Благодаря!

# 371
Може ли да ми помогнете с препоръки, защото намирам само детски варианти , а за възрастните въобще не са ми интересни кръстословици тип списания …
Много ми хареса тази книга , но не мога да намеря други такива подобни , затова моля за препоръки . Благодаря !

# 372
Може ли да ми помогнете с препоръки, защото намирам само детски варианти , а за възрастните въобще не са ми интересни кръстословици тип списания …
Много ми хареса тази книга , но не мога да намеря други такива подобни , затова моля за препоръки . Благодаря !

Лично аз преди години си купих тази книга🙂:
https://ortograph.com/books/trenirajte-mozaka-si-2010-51731

# 373
Здравейте,

Моето питане може би не е коректно, но …
Търся книга или книги като “Касъл” (сериала). Това, което ми харесва е хумора на Касъл, обратите, че не подозираш, че еди кой си е убиеца. Нещо хем криминално и заплетено, хем има хумор от типа на героя Касъл.

Благодаря предварително! Simple Smile

# 374
Бих Ви препоръчала книгите на Антъни Хоровиц. Има много свежо чувство за хумор и самоирония, а случаите са интересни и интелигентно замислени.

Общи условия

Активация на акаунт