Препоръчайте ми книга като ... - тема 3

• 87 446
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Може ли да ми препоръчате книги за самопомощ,вдъхващи увереност и вяра в себе си .Зареждащи позитивно .Сега чета "Да прецакаш дявола ".Или книги ,които промених начина ви на мислене.

# 661
  • София
Може ли да ми препоръчате книги за самопомощ,вдъхващи увереност и вяра в себе си .Зареждащи позитивно .Сега чета "Да прецакаш дявола ".Или книги ,които промених начина ви на мислене.
Как съхраних себе си - Автор: Албена Тонкин

# 662
Едит Егер - “Дарът” или “Изборът”. Една силна духовно жена, оцеляла през лагерите, за да оказва след години самата тя психологическа подкрепа - на сравнително късна възраст завършва и започва да практикува като психолог, а в наши дни, на достолепната възраст 97 г. продължава да вдъхва кураж и подкрепя пациентите си.

# 663
Подсъзнанието може всичко Джон Кехоу . Има я и в читанка онлайн

# 664
  • В градината...
Раците мен не ме впечатлиха, напълно нереална история. И неубедително написана. Шантарам - не издържах още на първите 15 страници.

# 665
Раците мен не ме впечатлиха, напълно нереална история. И неубедително написана. Шантарам - не издържах още на първите 15 страници.
+1
Лично аз съм забелязала, че почти никога не ме докосват книги, за които много се шуми, или пък имат голяма реклама. Разбира се, има и изключения.
#BGMammaЧете

# 666
Здравейте,
Преминавам през доста тежък етап в живота си. Бихте ли ми препоръчали нещп, което да ми помогне да се справя.
Благодаря!

Аз не бих препоръчала чете на книги за самопомощ. Те ще са полезни в по-късен етап, когато болката е намаляла и трудното отстъпва място на осъзнаването и на изграждането на нови стратегии.

Ще препоручам някоя дебела, увлекатена, изпълнена с добре охарактеризирани герои книга...даже поредица, за да отнема още и още внимание.
Например "Случаите на Корморан Страйк" или поредицата на Луиз Пени за инспектор Гамаш.

# 667
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Здравейте,
Преминавам през доста тежък етап в живота си. Бихте ли ми препоръчали нещп, което да ми помогне да се справя.
Благодаря!
В тежки моменти винаги препрочитам "Един плюс един" на Джоджо Мойс и гледам "Под небето на Тоскана", помагат ми много и двете.

# 668
Аз бих препоръчала за четене в тежък етап всички книги от поредицата "Пътувай и обичай" на издателство "Слънце". Те не са за самопомощ, но са много топли, леки и приятни са за четене. Въобще това е една поредица, която ми се струва, че остана като цяло малко недооценена от читателите, а всъщност е много сполучлива.

# 669
  • Сред мелниците
По повод препоръчаната книга
Танцуващата с вода   Та-Нехиси Коутс
мисля,  че е от вълната от последното десетилетие : Изгражда образа на Белия човек - насилник и пропадняк. Пропита е с ненавист и омраза.
 Нищо общо не виждам с горката Колиба на чичо Том. Поне в истинския й нередактиран вид, не знам намира ли се такава на български.

# 670
Бихте ли ми препоръчали нещо подобно на "Железният светилник", но на чуждестранен автор.
#BGмамаЧете

# 671
Препоръчайте ми книга за истинска, силна, вълнуваща, но по някакви причини невъзможна любов.

# 672
Препоръчайте ми книга за истинска, силна, вълнуваща, но по някакви причини невъзможна любов.

Никълъс Спаркс- Завърщането.

# 673
Анна Гавалда - Обичах я.
Пенелъпи Уорд -Аристократът.

# 674
"Палми в снега" на Лус Габас;
"Птиците умират сами" на Колийн Маккълоу;
"Осъдени души" на Димитър Димов;
"Краят на аферата" на Греъм Грийн.

Общи условия

Активация на акаунт