Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой дървен материал е по-добър за покрива - бял бор или смърч?
Има ли налични отзиви за полските интериорни врати на Ефапел?
Къде да инсталирате батериите на мивката - в стената, върху самата мивка или на плота?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой дървен материал е по-добър за покрива - бял бор или смърч?
-
Има ли налични отзиви за полските интериорни врати на Ефапел?
-
Къде да инсталирате батериите на мивката - в стената, върху самата мивка или на плота?
-
Как да определя височината, на която искам да монтирам тръбите за мивката?
-
Какво представлява сондаж за вода с напоителни цели?
Искахме неопор на BASF, но в нашия регион (Ямбол) никой не го предлага. 

Който е в София, нищо да не поръчва за доставка от Крипс в Горубляне! Вече втори път проблеми с шофьорите им - предният път друг техен шофьор (пак пиян, пак се изгуби - а до нас се стига лесно, заклевам се!) беше говорил "на въпреки" на ММ по телефона и докато ММ го упътвал, му казал "ма аз да не би да имам карта, БЕ". ММ така се беше ядосал, че бригадирът на момчетата отиде да вземе шофьора, за да не се среща с афектиран ММ. Иначе бригадата ни, да ви кажа, са цигани - е, няма толкова готини хора, честно! Бригадирът е с висше техническо образование, прави проекти за милиони по обществени поръчки, идва тука и се хваща наред с работниците си да прави кофражи и да носи тежко по нашия нищо и никакъв обект; проектира ни това, което ние искахме, излезе ни скъпо (както очаквахме), говориха с ММ какво да махнем от задачите, направи наново оферта и чак тогава подписахме договор; комуникира си съвсемс вободно с ММ по Вайбър и имейл, а организацията му е страхотна - не мисля, че по-организирано е работил някой подизпълнител досега тук. Инструктирал ни е никакви пари на ръка на работниците, ако искаме да изразим похвала за работата им. Иска да става пред него, защото си имал на какво да ги учи. Два пъти ги хранихме хората му, вчера този дето чакаше арматурата отиде за хапване и отказал на ММ пари, защото "е, не може само ти да ни храниш". Не пушат, не пият, чистя си трудовото пространство като манияци...чак ме хвана срам, че имаме разни боклуци из двора и вчера ги събирах. Стискайте палци до края да сме все така очаровани от тези хора, че ще има още работа по двора и по-добре да не се налага да търсим друг изпълнител...