Facebook / Фейсбук – 3

• 41 903
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Надали е бъг на фейсбук. 🙂 Все пак се предполага, че зад профила стои реален човек, който напълно осъзнато е натиснал бутончето. Просто странно съвпадение непознати за теб хора да ти предлагат покани за приятелство в малък отрязък от време. Може да си им се сторила симпатична или да те познават, но ти да не ги помниш.

# 91
Как е възможно някой да излиза онлайн в чата денонощно? По което и време на деня да вляза, човекът е активен. Имало е случай да сме заедно и да стои в месинджър и излиза, влизам аз и пак е зелен.

# 92
  • Пловдив
Когато не е цъкнал "изход" в приложението, излиза, че е на линия денонощно.

# 93
и да е изтрила отсрещната страна, ти трябва да го виждаш, както и Фейсбук си го пазят и виждат. Според мен бъг

Мислех, че се е получило така, защото отсрещната страна е изтрила чата. Когато аз търся в търсачката на разговора нещо, то не излиза и единствената опция остава да скролвам, за да си връщам чата назад. Но за година назад бая плъзгане ще падне. 😄

# 94
Има ли вариант да си управрявам групите приятели през мобилната версия? Не намирам от къде, а през комп. нямам проблем.

# 95
Фейсбука не ми дава опция да се върна към стария облик както преди превключвах.При вас така ли е ? Има ли вариянт да се върна?

# 96
Може и вече да няма. Официално от септември ще е с новия облик.

# 97
  • Euskal Herria
Аз все още успявам, но това май ще е възможно до края на месеца. И аз четох, че от септември ще е новата версия.

# 98
Фейсбука не ми дава опция да се върна към стария облик както преди превключвах.При вас така ли е ? Има ли вариянт да се върна?
Някой беше писал другаде, че няколко дена не е можел т.е нямало такава опция, но от вчера пак има. Може би докато ти/ни писне да се връщаш за 48 часа и приемеш новата.

# 99
Интересно, че на компа ми е новата версия и не мога да върна старата, а на телефона е старата...

# 100
Аз така и не е видях тази нова версия.Всички познати около мен,са си все със старите,че и аз в това число.Ако е поредното извращение,изобщо не желая да се  запознавам с нея.

# 101
Някой намери  ли начин  как да върнем стария вид?

# 102
  • При елфите ...
При мен все още има бутон за връщане на старата версия... но аз използвам вече новата защото има тъмен режим... харесва ми на мен Simple Smile На ЛП ми е новата... на таблета ми е старата и нямаше опция да премина на новата... на телефона ми също е новата в тъмен режим... Wink

# 103
  • Euskal Herria
Явно още малко отпускат за старата версия (или поетапно въвеждат новата) и след това вече  няма искам - не искам, всички ще сме на новата.

# 104
  • Пловдив
Аз съм все още със старата версия и си имам тъмен режим отдавна. Интересно ми е да видя новата. Дайте скрийншот.

Общи условия

Активация на акаунт