Facebook / Фейсбук – 3

• 41 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Да, можеш.

# 76
  • София
Вчера пратих съобщение до една позната, но тя е в чужбина и в момента явно няма интернет.  Съобщението седи с една отметка светло сива, а не сива , както е когато е доставено,...дано съм обеснила правилно.
Мига ли да изтрия съобщението и тя да не разбере, че съм й писала, защото все още не е получено?
Мисля, че до 10 минути можеш да изтриеш съобщение и от двамата в чата.

# 77
  • софия
Аз съм трила при подобен случай и след ден ,но си стои надпис че си го изтрил, та според мен няма как да не разбере че си й писала нещо.

# 78
Ако на тел е получено съобщение кодът за фб е един си какъв, означава ли че някой се опитва да влезе или може да е бъг?

# 79
Няма как да е бъг, някой се пробва. При двуфакторно удостоверяване трудно ще ти влезе в профила, освен ако не ти хакне и пощата.

# 80
Вчера пратих съобщение до една позната, но тя е в чужбина и в момента явно няма интернет.  Съобщението седи с една отметка светло сива, а не сива , както е когато е доставено,...дано съм обеснила правилно.
Мига ли да изтрия съобщението и тя да не разбере, че съм й писала, защото все още не е получено?

Изтрий първо съобщението , а след това , по същия начин  , изртий и  надписа , че има изтрито съобщение.Дано ти се получи.

# 81
Няма как да е бъг, някой се пробва. При двуфакторно удостоверяване трудно ще ти влезе в профила, освен ако не ти хакне и пощата.
Но смс не е "вашият код е..., " А "кодът на някой си е ...." По скоро мисля че някой грешно е дал мой номер

# 82
Как може да се премахне номера на телефона, който е свързан с профила? Използвам поща за регистрация, но ми беше блокиран профила и трябваше да пиша телефон за код и сега искам да премахна телефона изобщо да е свързан с профила ми?

# 83
  • София
Как може да се премахне номера на телефона, който е свързан с профила? Използвам поща за регистрация, но ми беше блокиран профила и трябваше да пиша телефон за код и сега искам да премахна телефона изобщо да е свързан с профила ми?
Уточнявам, че съм с лаптоп, а не с телефон. В последното падащо меню, което е най-горе в дясно (триъгълниче), има "Настройки". След това в менюто, което се появява вертикално вляво се избира "Мобилен Фейсбук". От там може да се премахне номера. При мен е махнат и затова ми предлага да добавя. Ето снимка на екрана:

# 84
Таня67, много благодаря! Simple Smile

# 85
Здравейте!
Имам чат, който съм водила в продължение на година назад. Преди около две седмици търсех нещо в него по ключова дума и не ми излезе никаква хронология. След няколко дни отново пробвах и се появи цялата хронология от самото начало на чата. Сега от два дни отново нищо. Дали отсрещната страна е изтрила разговора или просто е някакъв бъг?

# 86
и да е изтрила отсрещната страна, ти трябва да го виждаш, както и Фейсбук си го пазят и виждат. Според мен бъг

# 87
  • Street of Dreams
И аз да питам нещо, сигурно сте го обсъждали. От известно време явно има някакъв бъг - получавам примерно през деня известия за спомени, коментари, отбелязвания и подобни. По някое време на деня телефонът ми започва да вибрира като луд и получавам всички известия наново и наведнъж. При вас така ли е?

И още нещо - преди време си "взех почивка" от един човек, който ми досаждаше и ме отбелязваше. Зададох опциите и той да не ме вижда и аз да не го виждам. Как изглежда профилът ми за него в момента - може ли да вижда профила ми, стари публикации, снимки, може ли да ме отбелязва? От тогава не е дисаждал, де, но се чудя дали е разбрал за промените.

Аз пак да пробвам, може някой нещо да знае. Забравих да напиша, че и всички съобщения от деня получавам втори път. Изскачат наведнъж всички глави в месинджър.

# 88
  • Euskal Herria
Същото е и при мен - независимо, че съм прочела всичко в месинджър (основно го ползвам през лаптопа), чатовете пак ми излизат, когато си включа нета на телефона. Почва едно лудо звънене и вибриране, докато и последната буква не се покаже и едва тогава се обозначават като прочетени.

# 89
Какво му става на фейса напоследък? В последните  2 -3 дни е някво лудо получаване на покани за приятелство от хора с които имам един двама общи познати, дори и такива, с които нямам?
На всичкото оъгоре нито съм поствала някакви снимки или др провокативни теми..

Общи условия

Активация на акаунт