Колаген

• 91 154
  • 103
  •   1
Отговори
# 90
Моят магнезиев цитрат на прах е вкусен, но не е бюджетен.
От iherb ми беше последния колаген, също приятен, обаче не е вече на приятната му цена.

# 91
Аз си го искам да е неовкусен, за вкусни има много опции но тия неща не ги искам Grinning

# 92
  • Ст Загора
Мsm е много гадно да .

# 93
  • Sofia
Аз му добавям и лимонов сок понякога.

# 94
  • София
Ако ви се занимава (за гадните добавки) - пълнете си сами празни капсули. Simple Smile Аз така заради една отвратителна спирулина, дето не исках да я хвърлям, но абсурд да я изпия започнах да си пълня. От там сега най-редовно си пълня канела, куркума, джинджифил.

# 95
Здравейте момичета,
Някоя от Вас ползвала ли е продукти от  iHerb?
По конкретно рибния колаген! https://bg.iherb.com/pr/neocell-marine-collagen-with-hyaluronic- … 20-capsules/16756

# 96
  • Ст Загора
Аз взимам от айхерб. Но не рибен

# 97
Аз взимам от айхерб. Но не рибен

Благодаря, че отговорихте!
А какво е мнението Ви за  iHerb?
Поръчах колагена от линка, но когато го получих се оказа, че няма указание на български език, затова го потърсих по баркод.....не излиза нищо....

# 98
  • Ст Загора
Няма да. С сайта е нз бг но те са от САЩ и нямат упътване.
Харесвам айхерб преди поръчвах редовно. Натрупах доста неща и спрях .
Няколко колагена пих от там

# 99
Рибен колаген не съм пила. От iherb избирам телешки и на прах. Течна форма също са ми предписвали, български.

# 100
  • София
Здравейте момичета,
Някоя от Вас ползвала ли е продукти от  iHerb?
По конкретно рибния колаген! https://bg.iherb.com/pr/neocell-marine-collagen-with-hyaluronic- … 20-capsules/16756
Най-редовно си поръчвам от iherb, не само колаген, а много други добавки, включително и козметика. Хубав е на California God Nutrition Collagen UP (UP e с добавена хиалуронова к-на, имат и чист). Има и много на другите марки, сега пия този с куркума.

# 101
От известно време приемам телешки колаген от vikinuts и разлика има в състоянието на кожата ми. Усещам я по хидратирана и изгладена.

# 102
  • София
Я, не знаех, че Викинътс са обогатили асортимента и с колаген. Simple Smile На тях съм голям фен на течните им шоколади без захар!

# 103
Я, не знаех, че Викинътс са обогатили асортимента и с колаген. Simple Smile На тях съм голям фен на течните им шоколади без захар!
  И аз ги харесвам шоколадите им. Колаген също ми харесва, защото се разтваря добре и няма вкус и мирис. Добавям го в кафето си сутрин и не го усещам.

Общи условия

Активация на акаунт