Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 36 019
  • 784
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Дали? Simple Smile
Чак толкоз акъл в тия сценаристи...? М не, не вярвам. Чист престъпник си е.

# 421
  • Другата България
Честно казано и аз го допускам.

# 422
Дали? Simple Smile
Е “Под прикритие” беше много сезони. Идеята е дадена.

# 423
Дали? Simple Smile
Очаквай неочакваното Simple Smile Може накрая да ни разкрият,да има повече съспенс Wink

# 424
  • Пловдив
Абе...може, айде Simple Smile особено щом са доста на брой епизодите. Нали пълнеж трябва.

# 425
  • Велико Търново
Чак толкоз акъл в тия сценаристи...?
Малко грубо звучи това. И обидно.

Цитат
Теодора Маркова, Георги Иванов и Невена Кертова са български сценаристи, обучавали се заедно в България и Англия. Тримата работят в екип от над 10 години, Те са създатели на сценариите на сериалите “Стъклен дом“,“Фамилията“,“Революция Z“,“Под прикритие“,“Денят на бащата“, както и на филмите “Дъвка за балончета” и “Писма от Антарктида“. Филмът “Дъвка за балончета“ е носител на  наградата за най-добър сценарий на фестивала “Златна Роза“ през 2017 година.
Цитат
Александър Красимиров Чобанов е родом от град Смолян, където се развива действието на криминалната драма „Дяволското гърло”. Работил е като сценарист на сериалите „Под прикритие” (сезон 2 и 3),  „Четвърта власт”, „Дървото на живота” (сезон 2), „Дяволското гърло”, „Румбата, аз и Роналдо” и други. Той е и един от сценаристите на пълнометражния български филм „Привличане”.
Завършил е  Българска филология в ЮЗУ „Неофит Рилски”, магистратура по Творческо писане в СУ „Климент Охридски” и American and British studies в НБУ- София. Автор е на няколко сборника с разкази и два романа – „Хлапета” и  „Неотминало”. През 2008 година сборникът му с разкази „колекция 18” е отличен с наградата „Южна пролет” за дебютант в категория проза.

# 426
  • Пловдив
И...? Темата е и забавна и шеговита..или не? А и това е лично мнение, нямам нужда от цитати с диоломи и т.н.

# 427
Чак толкоз акъл в тия сценаристи...?
Малко грубо звучи това. И обидно.

Цитат
Теодора Маркова, Георги Иванов и Невена Кертова са български сценаристи, обучавали се заедно в България и Англия. Тримата работят в екип от над 10 години, Те са създатели на сценариите на сериалите “Стъклен дом“,“Фамилията“,“Революция Z“,“Под прикритие“,“Денят на бащата“, както и на филмите “Дъвка за балончета” и “Писма от Антарктида“. Филмът “Дъвка за балончета“ е носител на  наградата за най-добър сценарий на фестивала “Златна Роза“ през 2017 година.
Цитат
Александър Красимиров Чобанов е родом от град Смолян, където се развива действието на криминалната драма „Дяволското гърло”. Работил е като сценарист на сериалите „Под прикритие” (сезон 2 и 3),  „Четвърта власт”, „Дървото на живота” (сезон 2), „Дяволското гърло”, „Румбата, аз и Роналдо” и други. Той е и един от сценаристите на пълнометражния български филм „Привличане”.
Завършил е  Българска филология в ЮЗУ „Неофит Рилски”, магистратура по Творческо писане в СУ „Климент Охридски” и American and British studies в НБУ- София. Автор е на няколко сборника с разкази и два романа – „Хлапета” и  „Неотминало”. През 2008 година сборникът му с разкази „колекция 18” е отличен с наградата „Южна пролет” за дебютант в категория проза.
Благодаря за инфото! Сега вече не се чудя защо толкова много ми харесва този сериал... все пак това са авторите на моите любими БГ филми и сериали Simple Smile

# 428
  • София
Да се организира бягство от затвора, да се инсценира смърт след това не е лесна работа и за един обикновен дилър никой няма да хвърли толкова сили - това е логиката ми 😉.

Дама ♠ е права, че екипът е сериозен и трябва да очакваме по-високо ниво. Засега се справят 😍

# 429
  • Другата България
Да се организира бягство от затвора, да се инсценира смърт след това не е лесна работа и за един обикновен дилър никой няма да хвърли толкова сили - това е логиката ми 😉.

Дама ♠ е права, че екипът е сериозен и трябва да очакваме по-високо ниво. Засега се справят 😍
Именно.
Поради същата причина моята логика е същата.

# 430
  • Пловдив
Драго до там мрази брат си, че го копира и в професията освен всичко друго...?
Не е лоша идея Simple Smile

# 431
На лошия брат като че ли му се слага някакъв ореол, с който е оправдан, че е престъпник. Уж, престъпник, ама станал такъв, защото някой му помогнал да излезе от затвора, озлобен от несправедливостта като деца да гледат с брат му как майката е тормозена от бащата. Пък Калин Врачански положителен или отрицателен герой е не ми е ясно. Има си негови вътрешни конфликти, с които му е трудно да се бори.
Накрая да не стане лошия, уж, брат да стане добър, а добрия, уж, брат лош.

# 432
Драго до там мрази брат си, че го копира и в професията освен всичко друго...?
Не е лоша идея Simple Smile
Не го мрази. Аз видях обратното като го обиди един от служителите му.

# 433
  • Пловдив
А що да се крие и да го саботира в работата? Ако не за друго, то ще е заради Лора..

# 434
  • София
Както и в живота, няма 100% положителни или отрицателни 😜

Общи условия

Активация на акаунт