Модни консултации - 47

• 46 967
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Аз бих избрала коженото яке, бялото сако от четвъртата снимка отдолу нагоре от предложенията на ~Étoile или пелерина, не задължително бяла. Може да е в нежно бежово или сиво. Актуални са за тази зима.
Не съм сигурна какво точно е люта зима. Омъжвах се на 18ти декември преди 16 години и беше 18 градуса. Бях със светло сиво кожено палто, което така и не се наложи да облека. Ползвах го само в 4 сутринта, когато тръгнахме от ресторанта към нас с група приятели.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 22:26 от Light Beam

# 346
  • Пловдив
На мен от показаните варианти най ми хареса бяло късо палто тип сако.Ще отива на всякакъв тип рокля,няма да скрива красотата на полата,след сватбата ще може да се ползва.

# 347
Аз бих избрала кожено то яке, бялото сако от четвъртата снимка отдолу нагоре от предложенията на ~Étoile или пелерина, не задължително бяла. Може да е в нежно бежово или сиво. Актуални са за тази зима.
Не съм сигурна какво точно е люта зима. Омъжва се на 18ти декември преди 16 години и беше 18 градуса. Бях със светло сиво кожено палто, което така и не се наложи да облека. Ползвах го само в 4 сутринта, когато тръгнахме от ресторанта към нас с група приятели.
А аз февруари и беше зверски студ. Моето е с косъм и дълъг ръкав, ако все пак някой иска, ще пратя на лични.

# 348
Омъжих се на 30 декември с една бяла лисича кожа около раменете вместо палто.

# 349
Аз не бих закрила сватбената рокля с дълго палто. Такава красота и да я закриеш с палто или дълга жилетка/шал ми обезсмисля цялата идея.

# 350
  • София
На звездичката петото палто от скритите снимки ме накара да съжалявам, че толкова пъти отказвах на мм да се оженим!
Приказни идеи давате!

# 351
Какво ви е мнението? С рокля как ги виждате?

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 10:18 от bubanka

# 352
  • Street of Dreams
Ужас, объркала съм темите и писах в новите придобивки. Голям срам. Местя си питането тук.
Скрит текст:

Излезе ми реклама на някакъв сайт и се спрях на тази чанта - трябва ми нова crossbody, да е лека, тоест да не е кожена. За по-спортните якета. И все пак малко постна ми се вижда - какво мислите? Освен това не са дадени никакви размери и не знам дали няма да ми дойде малка - само портфейлът ми е 20 см. Ако сте виждали подобни и по-хубави, моля да ме насочите.

Някой каза, че е 25 см и се чудя дали ще побере този портфейл и най-необходимото, защото никога не съм имала малка чанта.

Aз последно поръчвах лятото чанта от тук, голямо разнообразие от марки и модели, имат намаления, доволна съм от сървиса, а на теб са ти в страната по пребиваване и предполагам доставката ще ти е безплатна или поне по-бърза.Странно ми беше, че плащането беше единствено през банка, но може да е защото аз съм в Бг.
Ако си бях в Германия - лесна работа. Просто в момента се задържам в БГ. Днес бях в Несебър и случайно в един магазин видях идеалната чанта - широка дръжка, средна големина, преметнат голям преден джоб от leather look текстил. Бих ви я снимала, но изгасих вече лампата Grinning

Приказни зимни сватби показвате, стана ми толкова романтично и уютно. Любима ми стана ей тази снимка, младоженецът също е много стилен
Скрит текст:
.
Хареса ми и бледата булка с много дългата жилетка и косата в нея. Изобщо - много ми харесаха - но за фотосесии. Не знам в какъв контекст ще е сватбата.
Повечето са подходящи. Единствено съм против бялото кожено яке. Ако ще е - да е черно и черни кубинки. Виждала съм разкошни такива булки, или с дънково яке. Но линиите винаги са романтични, тюлени - никога "русалка".

# 353
Да, OnDiNe, именно последното ти изречение беше причината да потърся вас за съвет. Отделно, бях претарашила пинтрест из основи преди да питам, но ударих на другия камък, който спомена - над много от дрехите по снимките ще бъде облечено палто отгоре след като е хванат кадъра.
Благодаря, разбира се, на всички включили се - оценявам, че откликнахте толкова на офтопика ми!!!

# 354
  • София
Мисля, че ще седи палто с дължина точно до линията, където започва "опашката".

# 355
evenfall, ето още няколко идеи в много различен стил, но всички са подходящи за кройката на роклята.

пера са, не е пух

# 356
Днес бях в Несебър и случайно в един магазин видях идеалната чанта - широка дръжка, средна големина, преметнат голям преден джоб от leather look текстил. Бих ви я снимала, но изгасих вече лампата Grinning
Оооо, ние се прибрахме в сряда Simple Smile В стария град намерих доста добре зареден магазин за чанти, с две нови си дойдох Relaxed .... и с ново кожено яке ...

# 357
  • Street of Dreams
Изобщо не е офтопик даже въпросът за сватбата. Просто за рокля-русалка е малко главоблъсканица, щом са изключени козини и п - според мен на тясна рокля ще върви нещо обемно и пухкаво отгоре. Може би от тези шалове, които падат по раменете? Но ако роклята е сатенена, пак не става.
Остават наметките или по-строгите изчистени форми.

# 358
От всички предложения мисля, изборът накрая ще бъде между кожено яке и вталено официално палто, според това какво открия в магазинната мрежа. Стискайте палци - пазаруването ще е следващото предизвикателство!

# 359
Още две снимки:

Общи условия

Активация на акаунт