Модни консултации - 47

• 46 923
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
С какъв цвят чорапогащник бих могла да съчетая тази красота?
Тотално съм влюбена ... 😍😍😍

# 361
Каква част от денят ви ще е на открито? Църква, ритуална зала, ресторант, фотосесия навън?

# 362
Здравейте,

# 363
  • в Кошера
Здравейте,
Скрит текст:

Тривиално, но - зависи.
Къде/как се обмислят за носене.
Предвид шарените детайли, може и игра на цветове, ако останалата визия е монохромна.
Обувките могат (в случая е добре) да бъдат акцент, т.е. да са съчетани с едноцветни дрехи (и чорапогащник - "любимата ми дума").
Черно, лилаво, нюд, аква, тютюн - традиционно, зависи от останалата (преобладаваща част) на визията.
Пример: едноцветна дреха в цвета на обувките + чорапогащник в цвят от детайлите - аква, тютюн.
Комбинацията стои разкошно и на златисто/бронз.
Скрит текст:

# 364
Може да е тривиално, но за да изпъкнат обувките, аз бих носила с черен чорапогащник. те са достатъчно колоритни, за да трябва и цвят на чорапогащника. По-плътен дори.

# 365
На черно не биха изпъкнали (по-добре наистина нюд, ако избираме нещо традиционно), а според мен задължително трябва да е тънък чорапогащникът, иначе ще стане бабешка визия.

# 366
Може да е тривиално, но за да изпъкнат обувките, аз бих носила с черен чорапогащник. те са достатъчно колоритни, за да трябва и цвят на чорапогащника. По-плътен дори.
Мързеше ме да пиша, но Бази го е написала 😊

# 367
  • Street of Dreams
На мен ми харесва с плътни чорапогащи в същия цвят или телесни - цветът пребивава в шарката.

# 368
Попитах за чорапогащник, защото есента нося и поли иначе смятам да ги нося с черни слим дънки, със сака, с поли, с рокли.. Simple Smile)
И втори въпрос - какво мислите за тока? Пишат го 6 сантиметра.
Висока съм 158см и съм с нормално телосложение за височината си; идеята ми е - ще изглеждам ли като лелка или?

# 369
С дънки няма да е лелченско, но ако е с бежов чорапогащник лично за мен, да. Wink

# 370
Попитах за чорапогащник, защото есента нося и поли иначе смятам да ги нося с черни слим дънки, със сака, с поли, с рокли.. Simple Smile)
И втори въпрос - какво мислите за тока? Пишат го 6 сантиметра.
Висока съм 158см и съм с нормално телосложение за височината си; идеята ми е - ще изглеждам ли като лелка или?
Не съм сигурна, че разбирам този въпрос. 6 см ти се струва много или малко?
Аз не съм много по-висока - 161 см. и ток между 5 и 6 см е най-подходящия възможен според мен. Хем издължава леко, хем не нарушава грацията на походката, хем не изглежда несъразмерно спрямо тялото.
Да си призная, ниска жена с много висок ток не ми харесва. А и това сковаване или сгъване на коленете напред при ходене с неподходящо високи обувки, не ласкаят цялостната визия. Това е лично виждане. Не твърдя, че съм права, но на мен само висока жена ми изглежда грациозна с ток повече от 7,5 см. За ежедневието 6 см ми се струва максимума, при който може да се запази баланс между елегантност и комфорт/лекота на движение.

# 371
Да, имам предивд, че е нисък.
Всички (почти) обувки с ток, който имам са 7,5см високи.. и като погледнах описанието на обувката и гледам 6см ток и бях - хммм.. въпросът е и че съм млада (22г) и още повече се смущавам да не избягам от младата си визия. 🤷‍♀️

# 372
  • Street of Dreams
На 22 трудно ще изглеждаш като леличка, каквото и да сложиш. Точно възрастта ти позволява тези обувки, които на 35+ може би наистина ще изглеждат лелишко.

Съгласна съм, че ниски момичета на много високи токове изглеждат нелепо. 7,5 см не е кой знае какво, аз съм стигала на млади години до 11 и пак ходех с изправен крак, защото бях свикнала. Сега само при мисълта ми иде да полегна. Grinning

# 373
OnDiNe_, твоя крак сме го виждали! Той позволява 11 см Flowers Hibiscus
Аз до 9 съм стигала, но определено са ми много.
Анастасия, на 22 и на баба си с обувките ще изглеждаш свежо, ако ги съчетаеш достатъчно умело Simple Smile

# 374
Дами, случайно някой да знае откъде са тези чорапки

Общи условия

Активация на акаунт