Модни консултации - 47

• 46 186
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Дори не си представях, че има металически дрехи. Сигурно живея в пещера във вашите очи 😀
Еми, не, не ми харесват. Изобщо не си представям и една комбинация с тях, която бих облякла. Не знам защо ги асоциирам със тийн, която все още търси стила си и иска да е бунтарски различна. 😀
Аз харесвам класически модели дрехи. А цветовете им ги избирам на база цветонотипа ми, което ще рече без неонови и пастелни цветове. 😊

# 91
  • Бургас
Горките Шанел и Диор ако трябваше да чакат на тийнейджърите...Защо ли нямат младежки линии..
Не е задължително всеки да ги разбира и харесва.
Аз да споделя потреса си.В Бавария сме от няколко дни.Потресающата им мода и друг път съм я коментирала настървено и отрицателно настроена,но бях решила да си взема от техните типични шапки с пера(сещате се,тип борсалино,които са задължителен аксесоар към носиите за този регион)По принцип само мъжете ги носят,но на мен не ми пречи-искам я за сувенир.Намираме такъв специализиран магазин и започвам да потривам доволно ръце.Шапки бол,в хубави тъмни цветове и питам аз-къде са им перата,а консултантката започна много любезно да ми обяснява,че те се продават отделно.Отвори едно голямо чекмедже,и от там извади кутия с опаковани пера в 3 размера.Най-големите-дълги около 20 см струваха 450 евро,средните-250,а най-малките-150..???!!В комплектче са по 3 перца...Споделих на продавачката,че съм объркана,а тя ме дари с най-широката и разбираща усмивка.За цените на шапките изобщо не попитах.Казахме си малко любезности и излязох с празни ръце Grinning После за утеха седнахме на някакво кръчме,което се оказа с близо 400 годишна история,а сервитьорките бяха облечени в носии.
Такова будалкане падна с тези златни пера..Пресметнахме,че за тези пари можем да купим Ара,с всичките му пера,че даже и да го обучим до стои на шапката ми.А ракурса на опашката му да наподобява същото положение,като на перата от баварските шапки Grinning Joy
Не съм съвсем с празни ръце де,и друг път съм споделяла,че в Германия нищо друго не ми харесва освен течния Ариел,но този път случайно попаднах в магазин на Mustang и си купих 2 броя много сладки бермуди до коляното в светъл и тъмен деним и тениски.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 00:04 от Nina_Z

# 92
Горките Шанел и Диор ако трябваше да чакат на тийнейджърите.Защо ли нямат младежки линии
Хей, споделих моята асоциация, а не съм казала "Металически дрехи са тийнеджърски". 🙂 Нека не търсим под вола теле. Нали сме се събрали тук да си коментираме модата, какво ни харесва и какво не.

# 93
  • София
Металическите дрехи, ако са хубави като материя и са с обрана кройка, могат да бъдат много приятна комбинация.
Може би водолеят в мен говори. Нямам откровено метализирани дрехи, освен сребристите ръкави на една рокля в нюд основен цвят, с която доста ме харесват.

https://fmag.com/metallic-top-chic-outfit-ideas/

# 94
Това го виждам като лак, а не като металик. Било то и Бърбъри, ами не.

Ето и малко цвят, както и да онагледя разликата/ виждането си:

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 23:28 от Не се сърди, човече

# 95
  • Бургас
По-скоро е винил,има разлика от лака.Полата за,която бях споменала по-назад е от същия материал,само че моята е в черно.Грамофонните плочи също са от винил Grinning

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 01:06 от Nina_Z

# 96
Привет дами 🤗 Чакам тази пола, според вас да закупя ли и горната част или как да я комбинирам?

# 97
За почистване на велур използвам ето този комплект.
Скрит текст:
Идеално се справя с бежеви ботуши, на които всяка капка си личи. И на ММ едно велурено сако в подобен цвят оправих с тях след един дъжд, който го изненада.

За този сезон искам да си взема един-два кашмирени пуловера и черно мериносово поло. Миналата година взех едно леко прозрачно, искам и плътно.

# 98
Привет дами 🤗 Чакам тази пола, според вас да закупя ли и горната част или как да я комбинирам?

Полата е хубава,но не бих я носила с горната част. Виждам я с тениска и кожено/дънково яке. Горната част пък бих носила с широки панталони или над дълга дънкова риза.

# 99
  • Бургас
С всичко в спортно-елегантен стил можеш да си я съчетаваш полата според мен

# 100
Момичета, откъде си купувате зимни палта?

# 101
Момичета, откъде си купувате зимни палта?
Andrews lady's. 🙂

# 102
  • София
Друг вариант за почистване на велур и набук са магическите гъби. Четох, че става и с мицеларна вода, но съм пробвала само върху лицева кожа.

Аз пък харесвам бухналите дънките. Връщат ме в ученическите години. Точно с високи кецове, мокасини и балеринки ги носехме. Наричахме ги шалвар или пингвински. За съжаление не ми стоят добре вече. Много са издайнически на д.то.
И металик в тоалета харесвам, но там е много тънка границата между стилното и кича. Ако трендът се наложи, представете си какви гирлянди ще са по улиците. Joy

Черната пола е почти универсална.

# 103
Бухнали дънки си купих наскоро, спуквам ги от носене. Много са ми удобни и се съчетават с много неща в гардероба ми. Преди носих само супер скини с висока талия.

За палта - взимам си от Mango,Sisley, Karen Millen, Massimo Duti. Имат много добри попадения в кройки и материи.

# 104
  • Пловдив
Привет дами 🤗 Чакам тази пола...
Скрит текст:
А откъде я чакаш? И на мен ми трябва такава 🙂.

Общи условия

Активация на акаунт