Модни консултации - 47

• 46 258
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Днес бях точно така. С черна права, трикотажна рокля до коляното, червени сникърси и червена чантичка. Ми никак не бях фатална или перверзна.

# 166
  • София
Тук са само обувките, при това на бос крак, който вкарва някаква закачка и става приятно.
Аз имам червена чантичка, понякога я нося с черна рокля или гащеризон.

# 167
Дами, колебая се.
Имам две палта - червено и бордо с черно (букле). Искам да си взема още едно, но се колебая кой цвят да избера - горчица или масленозелен..
Аз съм светла топла кожа, пъстри очи към зелени, медено-кафава коса.

# 168
Червено много обичам, имам доста червени дрехи и бельо. Привлича ме неудържимо този цвят.

# 169
  • София
Anastasiya.glam Според мен горчицата стана малко банална. Какво мислиш за цвят camel или капучино? От двата посочени аз избирам зеленото. Ако може и да е войнишко такова ❤️

# 170
Залагам на масленозелен цвят.

# 171
  • Виена
Тютюнево зелено според мен.
А ето и една съвсем ежедневна комбинация в черно  с червени обувки, нося си я на работа.

# 172
  • в Кошера
Агент, bouquet!

За есента обмислям нов тренч, от непромокаема материя, класическо бежово или светъл кемъл, до коленете или до средата на прасеца, с някаква заигравка в кройката...
Черен кожен блейзър, леко оувърсайз.
Скрит текст:

Кецове, боти, мокасини си имам в излишък, та няма да си давам зор да търся. Е, ако някой впечатляващ чифт ме открие - негова съм! Blue Heart

Класическо червено харесвам, но не върху себе си. Залагам на малина, марсала.

Колкото до комбинацията на червено и черно - може да бъде съвсем семпла, красива и практична.
Скрит текст:

# 173
  • София
Аз трябва да си купя черни дънки.
Иначе червен пуловер нося със сини дънки.

# 174
  • София
Дами, колебая се.
Имам две палта - червено и бордо с черно (букле). Искам да си взема още едно, но се колебая кой цвят да избера - горчица или масленозелен..
Аз съм светла топла кожа, пъстри очи към зелени, медено-кафава коса.
Което можеш да съчетаеш с повече елементи от гардероба си.

# 175
Аз напоследък много зелено нося, та съм пристрастна Simple Smile
Даже сега съм си харесала една рокля в синьо и зелено и много искам да я взема, а се терзая, защото няма къде да я нося - в офиса не ни искат до края на годината, а и извън това нямам кой знае колко бурен социален живот Simple Smile

# 176
  • София
На мен ми харесва наситено аленото в комбинация с тъмно кафяво за зимата и есента. Ок ми е и с някой нюд цвят, но зависи от нюанса на червеното. Това лято комбинирам едни розови скини дънки с наситено червен по-дълъг ленен потник и весело се получава.

# 177
  • София
Имам пола в алено и студено светлокафяво. Харесвам си я, ама толкова трудно ѝ намирам горна част.
Те ѝ шарките са ѝ капризни, де. Не е проблемът само в цветовете.

# 178
  • София
Спунк, зависи колко склонна си да експериментираш. Ако си по-консервативно настроена, може да е някой близък цвят до студено кафявото - светло бежаво, слонова кост. Но ако ти отиват ярки цветове и не те е страх да си прекалена може и с някой по-наситен цвят като зелено или жълто.

# 179
  • София
С кафеникаво я нося, но трудно намирам блузи в точния нюанс, с бяло, с деним. С ярък цвят не мога да си я представя. На едри китки е и ще се получат много и разноцветни петна. Ще съм като сглобена от Лего май. Joy

Не съм се сетила да я снимам, за да дадете предложения. Грехота е да я ползвам толкова рядко.

Иначе тук ми хареса с жълтичко.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 12:56 от Спунк

Общи условия

Активация на акаунт