Модни консултации - 47

• 46 936
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • FRANCE
Над престилката си беше класика.
Сега се замислих някое лежерно, на голо може да стои интересно. Скини дънки, обувки на токчета или пола молив леко загащено отпред в полата...

# 271
Моето, което носех с престилката беше тъмносиньо на бели черти, които образуваха квадрати, та целият лук си беше бяло-синя, монохромна класика Simple Smile))

# 272
  • Street of Dreams
Как така престилка? За какво говорите?

# 273
И аз не съм фен на елеците. В една категория са ми с къси чорапи със сандал и мрежестите мъжки обувки.
Друга мода, която ненавиждам са тия беркенщок "сандали".

OnDiNe_, става въпрос за ученическа престилка от комунистическо време.

# 274
  • София
Това е ученическа престилка:

# 275
  • в Кошера
Харесвам пуловерите без ръкави. Особено мъжките. В моите очи са класика, която стои небрежно елегантно. С чино, с дънки... точно сега, есенно. Yellow Heart Flowers Maple LeafFlowers Fallen Leaf
Скрит текст:

За нас, жените, също е приложим, дори в повече комбинации - и с поли, и с рокли.
Адекватно съчетан модел е чудесен и за офис среда. Peace
Скрит текст:

# 276
И аз харесвам за мъже пуловери без ръкави. За жени - може би на слаба фигура с малък бюст.
Rockstar Joy откъде изкопа тази престилка?!? И тогава изглеждаше грозна, и сега.

# 277
  • София
Ужасна беше! В Интернет има всичко, тази снимка май е от някакъв ретро музей. Моята беше точно такава.

# 278
Много ви благодаря 🤗
Ще потърся в предложените магазинчета и ще пиша 😊

Обувките в червено-кафениково са уникални Simple Smile

Харесвам много палта халати, но това на Андрюс не ми допада... хем с копчета, хем с колан, няма прехлупване, а и с тази качулка ... определено не.

За капсулен гардероб препоръчвам тази девойка:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL9e2viG3AuRPjtqKCnYJB1XP6ueUK6uTp

# 279
Моята престилка беше някак по-прав модел, с остра, не с кръгла якичка и повече към черно идваше Joy Иначе пък не стоеше много зле. Сега актуалните рокли риза не се отличават особено.
Тези пуловерчета без ръкав толкова много ги носехме тогава - върху престилката, върху бяла риза и плисирана/солирана пола, върху памучно поло.... Имах пуловер че в тъмносиньо, друго бледо розово, което съчетавах с плетена лента за глава в бяло, бебешко синьо и розово,... Имах и графитено сиво... и бяло,... Баба беше виртуозна плетачка и съученичките много ми завиждаха за тези "нестандартни" тоалети Joy
Сега не ми се носят, да си призная.

# 280
  • Нидерландия
Ще си позволя малко да спамя темата но има толкова много истина в тази снимка 🤣

# 281
Ще си позволя малко да спамя темата но има толкова много истина в тази снимка 🤣

Липсва графата "Абсолютно изкукала" = имам всичките показани стилове + Биркенщоците, за които дълги години се клех, че първо ще умра преди да обуя таквоз нещо!

Пфу, излъгах - нямам Кроксове (2 деца), но пък имам 2 деца и Биркенщок Wink

Включително такъв чифт... както казах - АИ!

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 18:05 от Agent Provocateur

# 282
  • Street of Dreams
Не знам защо снощи не се сетих за тези ученически униформи, а в главата ми изнукна само престилката на баба ми и бях много объркана от коментарите.
Чувала съм за тези "престилки" и помня как майка ми се оплакваше, че тъмносиньото никак не й било цвят и мразела живота си. Joy

Сигурно някой от вас ще ме порицаят, но винаги съм намирала чар в прилежните ученически униформи.

# 283
Сигурно някой от вас ще ме порицаят, но винаги съм намирала чар в прилежните ученически униформи.
Не, няма да те порицая 😊 простено ти е, не си го живяла.
Престилката я мразех, защото кройката не ми отиваше, одобрената дължина - още по-малко. А пък като се сетя, че подкъсена, престилката я носехме със сини панталони 😲

# 284
  • Street of Dreams
Joy
Разбирам - легитимен аргумент.

По мое време пък беше прекалена свобода и на училище се ходеше като на карнавал на суетата.

Ако се измислят някакви хубави униформи, младите дами и господа ще изглеждат чудесно и няма да има разлика в класите на родителите, комплекси за малоценност, мрънкане за маркови дрехи и майките да се чудят какво да им облекат.

В Англия някои училища имат доста сполучливи униформи. Други по-малко сполучливи, но идеята има потенциал.

Е, те пак ще ги мразят, защото им ги налагат, но ще са далеч от показаните "престилки" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт