Модни консултации - 47

• 45 591
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
goddess, за детски "чорапник" ставаше въпрос. Ето го.
https://www.calzedonia.com/de/product/besonders_blickdichte_madc … Z_COL_COLLBN=2237
Може би те интересуват дамските с кашмир на Калцедония. Аз миналата зима ги открих. Много са меки и удобни.
https://www.calzedonia.com/de/search/?q=strumpfhose%20aus%20weic … -kaschmir-gemisch

# 646
И аз съм с кофти впечатление от качеството на кожените якета на Зара, рядко го нося, а се поизтърка.
Сникърсите на Лиу Джо много ми харесват. Пролетта купих тези

много си ги харесвам, но са много тежки.

# 647
По принцип агнешката кожа е преди свинската по качество, а най-качествена е телешката. Екзотиките не ги коментирам.
Агнешката е по-мека и затова се ползва за дрехи, докато свинската за обувки и чанти предимно. Телешката кожа е най-качествена, но тя е по-дебела, не може да се изтънява като агнешката и често тежи мнооого.
За 200 лв. и яке от агнешка кожа аз мисля да рискувам с тази Зара, ако успея да се вредя, докато отида до магазина тези дни. Аз лично разгледах добре и не е твърде "шушляк", плътна е и за мен средна към добра изработка на шев и качество на кожата. При условие, че от изкуствена на Зара нося за почти 100 лв. хич няма да го мисля.

# 648
Хич не ми харесват тия изкуствените приличат ми на огъната ламарина. На голяма част им личи, че не са истинска кожа още от снимките в сайта по начина, по който стоят. без лоши чувства към тези предпочитащи изкуствена по каквито и да е причини

# 649
  • София
Аз лично нося и двете, като класическо кожено яке предпочитам от естертвена кожа, защото си е вечна дреха, на която няма да и мине модата.
Но за разни доста подкъсени, с множество капси, цветни и т.н. винаги  избирам изкуствена, защото хем ми се носи към момента, хем знам че ще ми писне, няма да е дълго актуално и не ми се вкарват по-сериозни суми.

# 650
Така е, всеки вид дреха си има предназначение и таргет.
И аз не бих инвестирала в нещо което планирам да не нося дълго, но с годините някак клоня определено към неща, които се надявам да нося с години според финансовите ми възможности де. Предпочитам да спестя и да си взема едно нещо, вместо да натрупам 20, които не нося или ще облека броени пъти. Стремежът ми е с най-малко дрехи, най-много комбинации.

# 651
  • София
Дано  някога и аз успея да достигна до тази нагласа, за момента съм  на принципа на Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече Joy

# 652
Аа и аз бях така до преди няколко години. Купувах на кило Satisfied докато в един момент се заринах с дрехи (и обувки) и пак нямах какво да облека. Всъщност това ми беше най-големия проблем, отделно че повече от половината дрехи вече не ми харесваха след второ-трето обличане и се ходеше по магазините за следващата порция. Сега се опитвам да правя по-разумен избор и като качество и като бройка. Е, имам някои залитания, но значително по-малко.

# 653
И аз съм на тази вълна от скоро. Искам да изрина гардеробите. Затрупана съм. Чисто нови дрехи стоят така. Купувано, трупано и неносено. Затова и продължително търся моето кожено яке, защото и с връхни съм зарита.

# 654
Никога няма повече да си купя кожено яке. Като тийнейджърка, а после и в университета само такива ми купуваха. Е, сега не ми се носи такова. Аз още се лутам с моя базов гардероб. Днес изхвърлих 20 чифта обувки. Започвам да градя базов гардероб. Дайте, моля списък като за начало. За сега си купих дънки и лачени сандали със затворена пета.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 21:29 от bella_la

# 655
  • София
Моите задължителни бели кецове в момента са Nike Royale Court, със сива запетайка, но има и с бяла. Удобни са ми много, затова ги купих два пъти за две години. Сега обмислям чисто бели някакви, без лого, без нищо.

В първия пост бях писала, че искам само домашни дрехи тази есен. Обаче започвам да се заглеждам и реших първо какво искам - offwhite дълга права жилетка с колан или палто в същия цвят, пак дълго.

Същите имам. Ужасно хлъзгави са ми, дори по нехлъзгащи повърхности, а в магазините направо трябва да се придържам за някого.
Сега дъщеря ми ги носи понякога и е на същото мнение. При теб така ли е? От фешън дейс съм ги купувала.

# 656
Добър вечер,не съм носила яке от полиестер- 100 % на Манго и се чуда ще топли ли.това нещо

https://shop.mango.com/bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%BF%D0%B0% … 7075902.html?c=30

# 657
Носила съм бели кожени Lacoste дълги години. Ходя много, ама много пеша. Стилни са, не от най-удобните, но сред най-издръжливите ми обувки

Сега съм маниак на Reebok – по-удобни обувки не съм носила. Имат някакви меки възглавнички точно там, където е нужно, поддържат свода. Удоволствие и еликсир за ходилата. Засега съм се сдобила с няколко чифта + зимни, смятам да метна и едни белички.

# 658
  • Street of Dreams
Елена, почти никога не съм се хлъзгала с тях - по надолнища сред природата или из молове. Знам за какво говориш и на мен са ми адски неприятни хлъзгави обувки, но с тези не ми се е случвало - а сигурно са ми най-носените.
Като каза, имам спомен да съм ги купувала точно от Фешън дейс и като че ли някой във форума ми даде тази идея?

Нели, под якето ще влиза вятър, защото е широко и късо и ще ти е студено.

# 659
Мами, какво ви е мнението за тези ботички? С дантела или без? Стилът ми е спортно - елегантен, но обожавам рокли Blush

Общи условия

Активация на акаунт