Модни консултации - 47

• 45 575
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Mediterraneo
За мен балеринките никога не са излизали от мода, нося балеринки години наред. Само дето нещо се променя по крака ми и не издържам вече с много равна и тънка подметка, та постепенно ги заменям с лека патформа( и ток не мога да нося, ориентирам се към спортни обувки предимно).

# 721
  • София
Аз днес даже си поръчах балеринки, въпреки че за мен бяха много ретро, но този тип ми е малко по- модерен и ще пробвам.
Скрит текст:

# 722
Супер циганейшън ми е с тия ланци. Joy Ама тренд, какво да направиш. В началото почти винаги е "Ужас!", после свикваме с гледката. Joy

# 723
A, проблемът е в главите ни и годините ни Wink
Дърти ли ни нарече Sweat Smile

И аз поръчах тези в момент на умопомрачение. Още не са пристигнали, но вече съм се навила да ги връщам.
Скрит текст:

# 724
  • Mediterraneo
Харесвам модела, нося такива. Но не и този принт, връщай ги Simple Smile

# 725
Не ги връщай! Чудесни са за разчупване на скучен тоалет.

# 726
Е, защо да ги връщаш?! Хубави са, ако са акцент. Това "лайняно" или "старо злато" е актуално за сезона. Joy С такъв цвят блузка и/или черно ще е добре.

# 727
  • София
На мен и принта и  дизайна много ми допадат.
Дано да са удобни, дай им шанс.

# 728
Харесвам модела, нося такива. Но не и този принт, връщай ги Simple Smile
Хах аз точно заради принта ги поръчах Satisfied
Ша видим като дойдат. Може и да изглеждат зле наживо или пък да са супер неудобни - аз не нося балерини по принцип хаха.

# 729
И аз видях новата мода с ланците и съм твърдо не. Предполагам, който е расъл през 90-те в БГ ще е на подобно мнение. Някак още не мога да преживея травмата.
A, проблемът е в главите ни и годините ни Wink Младите няма да го имат и ще си носят всички извращения с кефа, с който навремето си ги носехме ние Grinning
Този лайтмотив току вземе и цъфне в тази тема - всеки път, когато "възраждат" някой тренд от нашата бурна младост Grinning Grinning Grinning

Нали видяхте, че и балеринките излизат пак Wink
Ох, това искрено ме развесели.
Чудя се вече как да раздвижа зимния ми монохром, минималистичен- basic гардероб, а колко усилия и време му отделих. Харесвам си всички пуловери, панталони, дънки, рокли, но нещо ми доскучава. Ще ми се да инвестирам в бижута някакви, не скъпоценни, ако са от този тип, но някакво движение да има.
Лятото е лесно, след 20 години тотално отричане на къси рокли и поли, къси панталонки, сега ЛМ пита понякога: Това не е ли твърде късо?- Ами не, не е, мога да си го позволя, а и гащите ми не се виждат. - е моят отговор.
Та в резюме: Изтрещявам! Но не се чувствам стара, просто се забавлявам.
Купих си дълги, висящи до рамото обици и през ум не ми е минавало, че може да нося, някога, подобно чудо.
Ще се радвам на снимков материал относно бижутата... Никога не съм се заглеждала в такива неща. Жълтото злато отказах преди 12 години, след като загубих една уникално плетена гривна от порядъка на 20-22гр. и един пръстен 12-13 гр.

# 730
  • Благоевград
Здравейте! Имам нужда от съвет. Имам тези обувки, в които съм влюбена, но са по-особен цвят, имат лек розов нюанс и тъй като не откривам чанта в същия цвят, още не съм ги носила, а страшно много си ги харесвам.
Та дилемата ми е следната-да си купя ли чанта в бежово, но в друг нюанс, за дя се нося обувките? Да си купя нови обувки с подходяща чанта? Или да нося тези с различен цвят чанта? За последното някак не мога да се разчупя, а и май нямам подходящ цвят чанта в гардероба си. Ще съм благодарна за идеи.

# 731
  • София
Носи ги с различен цвят чанта, да не е в бежово-пудрено-розовата гама.

# 732
Този цвят обувки можеш да съчетаеш с почти всичко,давай смело. Иначе нямам идея къде би могла да носиш точно този модел. Дебелата платформа отпред е демоде, токът е прекалено дебел,нито висок ,нито нисък,изработката не е от най-качествените,на места се вижда лепилото. Ако имаш опция да ги смениш ,давай!

# 733
  • София
Току що видях снимка на моя приятелка с обувки същия цвят, черна рокля и черна чанта- страхотна комбинация се е получила.

# 734
И аз мисля за обувките, по-добре чантата да се върже с някоя от дрехите, вместо да се търси точния цвят чанта за тях или пък да се купуват нови и чанта и обувки, защото във втория вариант, тези ще си останат неносени. Всъщност аз обикновено комбинирам така - чанта с дреха, а не с чепик.
Ето едно "сетче" от моите за илюстрация
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт