Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече! Тема 7 (2020)

• 45 317
  • 561
  •   1
Отговори
# 435
При мен става като сложа физ.разтвор, тя почва да киха и се преместват напред и тогава чистя, но тя после пак хърка при дишане. Вече два дни е така, като има подобрение, но аз съм на тръни. Ден 3 вече силно намалени секрети и тя е по-жизнена, че преди само яде и веднага припада да спи.

# 436
  • Terra incognita
Ужас и аз съм на тръни. Как ще изкараме тая зима, не знам 😭
Баткото вече цяла седмица си е вкъщи, ама тая не може да я бъде месеци наред. Пвдиатърката ни и тя по- зле и от мен- няма вика да го пращаш на градина, никаква градина! Е какво да го правя вкъщи това дете?

# 437
Няма как. Каката беше изолирана пролетта вкъщи и без площадки и много й се отрази.

Нашата педи дори не пожела да погледне детето, по телефонът ни консултира. Странно ми е толкова малко бебе така да го неглижира. Тъпото е, че няма и как да ги лекуваме толкова малки. Дори вит. С не може са се дава. При нас мисля, че кърмата спаси положението.

# 438
Здравейте, на 22. 09 се появи и нашето момиче, нормално раждане.
Успдх на всички, които още чакат ❤️

# 439
Здравейте, ползвате ли такава възглавничка за новородено? Изобщо слагате ли някаква възглавничка или само пелена?

# 440
  • Terra incognita
Поне до годинка без възглавница. Слагам само празна калъфка за възглавничка.

# 441
  • София
Честити да са новите бебоци!
Възглавница и ние не слагаме, само празна калъфка. Тези дни мисля да я пробвам с чувалче, дано се получи. Баткото хич не ги хареса, съвсем нови си стоят.

# 442
  • Чикаго / София
sunny_bunny честита рожба! Здрава и с късмет да расте принцесата! ❤

Не използвам никакви възглавнички. Слагам пелена.

# 443
  • Пловдив
Ползвам така възглавница през деня само, но моето бебе е на месец +. Вечер само калъфка има.

# 444
Честито и на Съни Бъни! Живо и здраво да расте бебчето и много да ви радва! 💞

За моето раждане: Бях с контракции и разкритие, отидох в болницата, на обяд ме приеха, приготвиха ме и ме качиха в родилна зала, но тоновете падаха и при пореден преглед за разкритие се оказа, че пъпната връв е там и главата на бебето я натиска, та се наложи спешно секцио. Роди се близо 3600гр/51см
На следващия ден ми го дадоха. Слагах го на гърда да яде коластра и дохранвах с мляко. Днес се изцедих, че ми се разраниха зърната и така. Със силиконовите зърна нещо не се справих, не успях да ги сложа. С плоски зърна съм

# 445
Да са здрави и щастливи новородените бебоци, а намамите бързо възстановяване!!! Към родилите вече :имате ли колики? Как се справят? Ние сме на 13 дни и от вчера започна да се превива и да плаче Sad, днес не се е изхождала и много се напъва и плаче, от 2-3 дни давам Биогая пробиотик. Имам капки лефакс, но не съм давала още, че четох коментари, че запичат. Вие имате ли наблюдение?

# 446
Капките със симетикон е възможно да запичат. Аз давам Еспумизан Комфорт и нямаме проблем, има поносими колики. Давам и био амика веднъж на ден.
Няколко месеца и коликите ще преминат, ще започнат зъбите 😄

# 447
И при нас от вчера се превива и плаче, засега Био амика на всяко хранене .. дано минат леко Simple Smile

# 448
Моето второ раждане беше прекрасно на фона на първото особено. Цял ден се разхождахме, като знаех, че в даден момент ще идем до болницата. Родих без окситоцин и упойка и се чувствах прекрасно още на следващия ден.
Давах Лефакс на баткото, но за пича определено. Довошна бях от коликстоп

# 449
  • София
Jasmin, Съни Бъни честито и на вас! Да са ви здрави и щастливи бебчетата!

Ние очакваме сутринта да ни изпишат и да се прибираме вкъщи.
Раждането при мен мина много бързо и леко. Плацентата обаче се разкъса и ме приспаха за да ме изчистят. Затова сега съм на антибиотик и чакам утре последно резултати преди изписването.
Михаела е добре и вече започна да суче активно. Само два пъти я дохранвах с АМ.

И аз харесвам обичая с питката и наричането за 40 дни. За сега обаче не знам дали ще го правим. Баткото ще го спрем от градина само за няколко дни. После обаче как ще е с болестите не ми се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт