Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече! Тема 7 (2020)

• 45 385
  • 561
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Йони, честито бебче! Да е жив и здрав и много щастлив!!

# 91
Добре дошъл на Георги! Да е здрав и кротък, а Йони, теб да не те тровят с излишни нерви Wink

BettyBe,  първия път и аз бях болна седмицата преди раждане и влязох да раждам с хрема. Докато родя, нямаше и помен от хремата, всички канали се продухаха, даже си загубих капките някъде в родилното Simple Smile Но добре, че не тръгна по-рано тогава, защото не знам как щях да събера сили да родя, толкова ми беше зле.

Иначе аз вчера бях на преглед. Тоновете са супер, док смени малко прогнозата за раждането - 3700 вместо 3200, но това е така или иначе много ориентировъчно. Поне ме успокои, че има малка момичешка глава. Сега в 37 г.с. е 2950 по ехограф. Татко и батко ще могат да я видят за малко, когато се роди и после на изписването - няма свиждания под никаква форма. Но принципно бащата може да присъства на раждането след PCR тест, даже док ме убеждава, че така е по-добре за мен. И принципно съм съгласна, че всяка подкрепа е от полза, но и му обясних, че при нас ще е излишно, защото ММ ще припадне и ще трябва да го изнесат от родилното с или без тест Wink Обсъдихме и практиките около раждането - без окситоцин, ако не се налага наистина, отложено клампиране на пъпната връв и контакт кожа в кожа, веднага след раждането. Тези неща ги имах и първия път, но исках да се уточним предварително и сега.

# 92
Йони, честито! Живо и здраво да ти е малкото човече, и много да ви радва!

# 93
  • София
Моето секцио е след седмица,нещо много съм се спекла,има ли други като мен,веднъж да мине всичко само и да се приберем вкъщи с бебчо!

# 94
Притеснени ли? 😁 Разбира се. И аз искам вече всичко да свърши. Много съм изнервена, всички ме дразнят 😄.

# 95
Да е честит Георги на Йони! Да е здрав, щастлив и послушен!

# 96
Моето секцио е след седмица,нещо много съм се спекла,има ли други като мен,веднъж да мине всичко само и да се приберем вкъщи с бебчо!

Ох... моето е след 2 седмици и половина 🤷♀ Мнооооого съм се спекла! Sad стискам ти палци , миличка да мине всичко като по вода! Пиши , когато можеш да кажеш как е... ❤

# 97
  • Варна
Моето секцио е след 10 дни. Мен ме налягат всякакви мисли. Само по себе си не ме е страх, защото ми е второ, но се надявам всичко да е наред и се тревожа дали бебка ще е добре, че нали имаме пъпна връв около врата и забавен растеж последния път Sad
Много ми е гадно също, че няма да има посещения и ще съм сама ... да идва вече и да минава.
Вечер не мога да заспивам от мисли

# 98
  • София
Абе то и на мен ми е за втори път ,но сега е по -осъзнато всичко и някакси осъзнавам сериозността,първия път бях една весела ,наивна,нетърпелива Wink,опитвам се да мисля положително и дано Господ е с нас!

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 11:08 от airin98

# 99
Аз май съм най-скоро 😂 Останаха ми 2-3 дни до секциото! Последниях ден май няма да се спи от емоция, притеснения и вълнение! Хем нямам търпение вече, хем ме е страх от всичко, включително и как ще се справя и дали изобщо ще се справя. До сега не съм имала контракции,  но забелязвам, че коремът ми под пъпа е мекичък, много странно 🤔 Дано всичко мине по живо по здраво!

# 100
И мен във вторник ме приемат за секцио..толкова ми е хем притеснено хем се радвам, че дойде време да гушна бебчо..за първи път ще ми правят операция и цялата съм на тръни..

# 101
  • София
Мен ме приемат във вторник,а секциото е планирано за четвъртък,два дни какво ще ме правят не знам,това в МД София,а първото ми раждане беше в частна болница в 8 ме приеха в 11 ме оперираха !

# 102
В МД мен ме викат 24 ч. по-рано, може да имат някакви съображения - изследвания или знам ли. В Щерев също ми казаха 24 ч. преди секциото.

# 103
  • София
И аз ще постъпвам в МД 24 часа преди операцията, но това си е практика на лекаря, може някои да предпочитат по-рано. Имаше среща с анестезиолог, помня че ходих на ЕКГ и разни такива подготовки. А и секциото ми беше в 9 сутринта, още в 5 ме вдигнаха за клизма, бръснене и подготовка.

# 104
  • Terra incognita
Мен ще ме приемат същия ден, а две седмици преди това съм на пълни изслвдвания, екг, среща с анестезиолог и въобще пълна програма.

Общи условия

Активация на акаунт