Майски щъркелови доставки 2021

• 37 795
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
БХС колко струва?
Аз съм в 6г.с. и 3 дни, чухме сърчице. Ходих на частно, на 15.10 ще нося направление при АГ, който избрах.

БХС е безплатно, освен ако не го правите в Щерев. Плаща се феталната морфология, която е необходима, за да се направи БХС. Тя варира според доктора.

# 526
Днес бях на преглед, 8+4, като първата ( и най-късна загуба) ми беше мисед в 8ма (спрял развитие до 6).

Нашия човек се видя като сниман/а в инстаграм Grinning Отговаря си точно на седмиците, видя се и се чу пулс (180), и изобщо - към момента всичко изглежда страхотно, а аз официално по-бременна не съм била ^^

Лекарката каза да спирам въглехидрати - бял хляб и бяла захар, така че в момента официално си ям последното пиле с ориз и чийзкейк, дето мъжа ми ги купи докато бях на преглед, и от утре съм променен човек Grinning Вие как сте с диетата?

# 527
Днес бях на преглед, 8+4, като първата ( и най-късна загуба) ми беше мисед в 8ма (спрял развитие до 6).

Нашия човек се видя като сниман/а в инстаграм Grinning Отговаря си точно на седмиците, видя се и се чу пулс (180), и изобщо - към момента всичко изглежда страхотно, а аз официално по-бременна не съм била ^^

Лекарката каза да спирам въглехидрати - бял хляб и бяла захар, така че в момента официално си ям последното пиле с ориз и чийзкейк, дето мъжа ми ги купи докато бях на преглед, и от утре съм променен човек Grinning Вие как сте с диетата?

Амии на мен ми е изключително трудно да се храня по-здравословно. Абсолютно всеки ден си ям разни тестени изделия, или тип паста. Просто не се наяждам без хляб Grinning Без картофи не мога също. Опитвам се да ям и плодове, обаче много трудно - не са ми любими... Grinning и за момента съм в 7-ма седмица, все още 49 кг., надявам се да ми е такъв метаболизмът, че без хляб няма да оцелея. Единствено съм спряла изцяло газираните напитки и избягвам сухите мезета (а, аз обожавам суджуци и луканки, ноо не ги вкусвам, хапнах само 1-2 пъти преди да разбера, че съм бременна, макар че имах подозрение тогава, все пак си хапнах. И с водата ми е трудно да се разберем, не обичам да пия вода Sad И в момента съм и в период, в който нямам особен апетит и не знам какво ми се яде и половината неща, които ям дори не са ми вкусни People Ok Woman

# 528

Честито и успех до финал Heart Decoration
Зле Grinning само от мисълта за храна ми се гади, преди се хранех доста здравословно, сега обаче е невъзможно. От всякакви миризми на храна и като си мисля за някакви храни, дори не искам да ги изписвам ми се гади ужасно много. Иначе при ядене не ми се гади и ми отминава временно. В превод гади ми се от храна, ама само като ям не ми се гади, ей така е диетата Grinning не знам докога ще е така, мислех, че като мина 9та, 10 седмица ще олекне, ама не става по добре. Защо ти препоръчаха да спреш въглехидратите, аз ми е невъзможно предишното ядене на салатки с месце..

# 529
Моята диета е превъзходна. Ям сандвич с хляб, намазан с хляб, с малко хляб по средата и за гарнитура хляб. И забравих да спомена, че и хляб хапвам. Но поне ям ужасно много полодове. В нас е като плод и зеленчук - каквото има на пазара, го има и вкъщи. Вчера пробвах да изям едно варено яйце, че е най без миризма. Една хапка и стана олеле майко. Иначе вкъщи сме много месоядни и аз не мога да живея повече от ден без месо, но вчера за вечеря ходих да се разхождам докато мъжът ми и детето се нахранят. Просто като се сложи месо да се пече и става ад.
Така, че моята диета е “ям каквото мога” и хляб Grinning

# 530
Моята диета е превъзходна. Ям сандвич с хляб, намазан с хляб, с малко хляб по средата и за гарнитура хляб. И забравих да спомена, че и хляб хапвам. Но поне ям ужасно много полодове. В нас е като плод и зеленчук - каквото има на пазара, го има и вкъщи. Вчера пробвах да изям едно варено яйце, че е най без миризма. Една хапка и стана олеле майко. Иначе вкъщи сме много месоядни и аз не мога да живея повече от ден без месо, но вчера за вечеря ходих да се разхождам докато мъжът ми и детето се нахранят. Просто като се сложи месо да се пече и става ад.
Така, че моята диета е “ям каквото мога” и хляб Grinning

Няма какво друго да допълня. 1 към 1

# 531

Честито и успех до финал Heart Decoration
Зле Grinning само от мисълта за храна ми се гади, преди се хранех доста здравословно, сега обаче е невъзможно. От всякакви миризми на храна и като си мисля за някакви храни, дори не искам да ги изписвам ми се гади ужасно много. Иначе при ядене не ми се гади и ми отминава временно. В превод гади ми се от храна, ама само като ям не ми се гади, ей така е диетата Grinning не знам докога ще е така, мислех, че като мина 9та, 10 седмица ще олекне, ама не става по добре. Защо ти препоръчаха да спреш въглехидратите, аз ми е невъзможно предишното ядене на салатки с месце..

Ами предполагам за да ям здравословно, да не кача много кила, и превантивно за гестационен диабет. Иначе и аз още съм на "ям колкото и каквото мога" с това гадене, ии ми каза ако ми е зле да си ям сухарите, ама като цяло да избягвам.

Аз сега малко съм на пауза с месото, че не ми се яде, амаа ще наблягам на зеленчуци явно.

# 532
  • София
Много е странно как един ден съм по-бодра и се чувствам малко по-добре, на другия не. Предните дни хапвах нещо по различно от моркови, грозде, ябълки и днеска пак ми е зле целодневно. Нямам апетит, а усещам глад, както казвате докато ядеш не ти е зле, после става лошо. Мерих температурата 37, ето защо се чувствам още по парацалива, подремнах ама не помногна. Вчера се бях настървила мъжа да ми прави палачинки, еми днес не ми се ядат изобщо, само обикалям кухнята и мернах едно помело, хапнах малко и това беше. Онзи ден ядох малко месце, и забелязах че мога да похапвам хляб, но задължително беЗ никакви аромати (като  чесново хлебче).
Аз си мисля дори и някой да ме сложи на диета, не бих могла да я спазвам в това положение.
Отгоре на всичко днес се събудих с болки в глезена, но при мен е от обездвижване последните 2-3 дни и съм му казала на мъжа ми че ще ме разхожда привечер Joy

# 533
Aз днес съм 7+1 и както си мислех, че ще ми се размине днес повърнах за първи път. Колко време продължи това при вас?
До днес си хапвах от всичко и на често, но в умерени количества, днес съм на малко картофено пюре и айрян Sad

# 534
И аз съм на диета без въглехидрати.
Позволявам си по едно парченце черен шоколад, когато много ми се яде сладко или малко мед в чая. Като цяло ме гони на солено и кисело- заредила съм бурканите с кисели краставички 🤣( винаги съм си мислила, че това е шега с тези краставички). Наблягам на месо, салати и млечни. Плодове до обяд гледам да хапна. Общо взето се справям с режима. Намерила съм си заместител на тестото и спагетите- питка с брашно от лимец си правих, паста от просо и елда си бях купила. Не са най- вкусните неща, които съм яла, но вършат работа.

# 535
На мен ми е много уморено. Постоянно ми се спи. Аз съм си вкъщи по цял ден, последен семестър ми е и учим виртуално, така че едва издържам лекциите и по цял следобяд спя. Аз също така пия прогестерон и от това още повече ми се спи. Sleeping

И доста ме стяга корема - навсякъде чета че е нормално и не е притеснително ако няма кървене, но мен си ме притеснява. Утре сме на лекар и ще видим какво ще каже.

И аз опитвам да ям по малко въглехидрати. Ние хляб въобще не купуваме вкъщи ама аз много обичам да си похапвам разни сладкиши и шоколадчета. И с водата съм много зле - пия по малко от един литър на ден, а знам че трябва по два-три литра.

# 536
Здравейте отново!

Виждам, че за диета си говорите? аз се насилвам да ям поне сутрин и на обяд. Вечер ми е невъзможно нещо различно от таратор или супичка. Просто сутрешното гадене ми е целодневно и предимно вечерно и нощно. Ужасно е и не спя по цяла нощ. През деня съм хибридно на лекции (онлайн и присъствено) и отделно помагам на каката  с нейните уроци. Не съм работила, от два-три  месеца, просто защото ми е зле и трудно мога да си върша работата..... Добре, че клиентите ми не бързат, а поръчките със срок съм си ги издала по-рано.
Тази година празнувахме РД на дъщерята у дома, с 5-6 деца. Правиха пица, окрасяваха кексчета ...... а аз си вкарах страхотен автогол! Този ден беше най-изморителния в живота ми! Докато излязат децата, аз минах с чувала да събера боклука, мъжа мми с прахосмукачката и заспах на дивана.....

Каката вече прие ситуацията. Не просто я прие, ами чак няма търпение! Вече три дни обикаляме магазини за колички. Искала да разгледа! То хубаво, защото 11 години не са малко - всичко е променено и аз се запознавам с новостите, нооооо .... тя си ги избира по красота, а не по практичност и удобство. Вчера чак се разплака когато аз се влюбих в една, а тя не я хареса ..... Simple Smile
Дрехи едвам я удържам да не купува още! Моля я да мине поне прегледа другата седмица и тогава да купи първите дрешки и първата играчка на бебето.

Та .... другата седмица съм на преглед. Надявам се да чуем сърчице и да се отпусна малко.

Има ли някой от Варна? Аз все още се чудя при кой да се следя ...... имам няколко варианта и ги обмислям.

П.С. За фейсбук групичката към кого да се обърна?

# 537
В 6 г. с +4, чухме сърчице ( някой питаше по-назад).
С яденето е мъка- зверси глад, а от всичко ми се гади. Гладът надделява, хапвам нещо и започва да ми се гади от него. Откакто съм отворила очи тая сутрин, си мисля какво да ям днес. От всичко ми призлява Sad

# 538
На мен ми е много уморено. Постоянно ми се спи. Аз съм си вкъщи по цял ден, последен семестър ми е и учим виртуално, така че едва издържам лекциите и по цял следобяд спя. Аз също така пия прогестерон и от това още повече ми се спи. Sleeping

И доста ме стяга корема - навсякъде чета че е нормално и не е притеснително ако няма кървене, но мен си ме притеснява. Утре сме на лекар и ще видим какво ще каже.

И аз опитвам да ям по малко въглехидрати. Ние хляб въобще не купуваме вкъщи ама аз много обичам да си похапвам разни сладкиши и шоколадчета. И с водата съм много зле - пия по малко от един литър на ден, а знам че трябва по два-три литра.
И мен ме пристяга корема, обичайно от едната страна. Доста се шашкам, но след първоначалната паника на АГ за извънматочна, после изцяло изгуби интерес и каза че няма идея защо е така и да не се притеснявам ако няма кървене.

# 539
И аз се бях панирала и ходих при док по спешност заради болки, пристягания е ляво и слабините без кървене и течения, но всичко беше наред с бебчето и доктора ми каза да пия 2 по 2 ношпа, на 2рия ден даже забравих за болката и не го пия към момента

Общи условия

Активация на акаунт