Седмокласници 2020/2021 - Тема 2

• 35 914
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • от Луната
Може ли да ми кажете тук или на лични добри ортодонти в София, без тези с космически цени. Някой, от който сте много доволни за децата си. Предварително благодаря.
Препоръчвам д-р Богданов https://www.fdm.mu-sofia.bg/bg/katedri/ortodontiia/ekip/vladimir-bogdanov/ , който ни беше препоръчан от семейния зъболекар, който е чичо ѝ, та му имам пълно доверие, че ще избере най-доброто Wink
За Балерината миналата година прецени, че е голяма за апаратче и малка за брекети и препоръча силиконов апарат, който се носи нощно време. Много съм доволна от резултата, въпреки,, че още ще бъде носен Wink

За школите - записах я на индивидуални уроци по математика, като вече имаше 1 урок и учителя бил доволен. Проведе се при баба ѝ. Тъй като точно този учител е един от най - търсените в наше село бабата я записа при него, но той ходи в дома на детето и ще трябва да се уточним следващата седмица кога ще са часовете, за да се пиша хоум офис, ако таткото е на работа.
За четенето не ми се коментира, че няма промяна никаква от преди.
Както винаги от нашето "елитно" училище все още е пълно мълчание и онлайн затъмнение, добре че ще е последна година.
Успокоявам се, че в крайна сметка няма да остане незавършила средно образование и гледам да не се ядосвам повече от нормалното, но пустия ѝ мързел в комбинация с пубертет ще ме довърши Wink. Гледам да си дозаредя личната "аптечка"

# 226
  • В светлината на слънцето
Може ли да ми кажете тук или на лични добри ортодонти в София, без тези с космически цени. Някой, от който сте много доволни за децата си. Предварително благодаря.
д-р Иванова, кабинета й се намира на ул. Цар Иван Асен ll. Телефона обаче явно съм го изтрила по погрешка.
На моят син преди два дни му свалиха брекетите след три годишно носене. Доволни сме от резултата.
Много благодаря, както и на всички други дами, които бяха любезни да отделят от времето си и да ми пишат.Purple Heart

densi, аз нямам личен опит, но дъщерята (над 20-годишна) на моя бивша колежка имаше сериозни проблеми и точно д-р Иванова ги коригира и то доста сполучливо. Е, не е с идеални зъби и захапка, но при нея беше наистина тежко положението плюс фактор възраст.

# 227
За Балерината миналата година прецени, че е голяма за апаратче и малка за брекети и препоръча силиконов апарат, който се носи нощно време. Много съм доволна от резултата, въпреки,, че още ще бъде носен Wink
Балерината ми е нещо като колега. При Ваня Рошкова ли е? Бяхме заедно с нея при легендата Полянова.

# 228
Ортодонткатс ни е доктор Яна Попова и я препоръчвам

# 229
  • София
Ортодонт препоръчвам д-р Баева в клиника Алфадент. Намира се в Младост 1. Доволна съм - веднъж изправи захапка на детето ми, а сега нареждаме зъбите.

# 230
Изненадоха ни с предварителна родителска среща, на две групи по азбучен ред след два дни. Обикновено, освен за 1, 5 и 8 клас, в нашето училище РС са последващи началото на учебната година, но може би сега заради мерките ни искат преди.

# 231
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нашата е след 15 септември. Sad ще обсъждаме мерките, които трябва да се изпълняват от 15.09. Sad Sad

нашите деца ще са на кабинетна система. Sad според писмото е за да се запазят учителите - те са рискова група.

# 232
  • от Луната
Балерината ми е нещо като колега. При Ваня Рошкова ли е? Бяхме заедно с нея при легендата Полянова.
Започна при Рошкова преи да навърши 5 години Wink. Не искам  да коментирам обаче, как тя остави школата, но след нея дойде невероятна преподавателка - Йоана Йорданова и направи чудеса с децата и школата Wink. А за Елка Полянова съм слушала само хвалебствия, но нямам честта да я познавам лично.

# 233
  • На морето!
Нашите родителски срещи ще са онлайн в Тиймс. Отне ми доста време да възстановя акаунтите на децата, но успях.
Довечера съм на второкласничката, в четвъртък на седмокласника. От школата още не са ми се обадили кога и как започват и леко се изнервям вече.

# 234
  • София
От училищата на децата мълчат кога и къде ще са РС. Най - вероятно ще са след 15.09.
От школата РС ще е онлайн в zoom. Вече ни изпратиха и разписанието начасовете и пробните матури. Единственото не са сменили датите на истинските, а си стоят 11.06 и 14.06 😁

# 235
И при нас е пълно мълчание. Никаква информация нито на сайта, нито във фейс бук страницата на училището. Във вайбър групата на класа на второкласничката някои родители вече не издържаха и обсипаха класната с въпроси, но бяхме помолени за търпение. В групата на седмокласниците са по хладнокръвни, още никой нищо не е писал Simple Smile
В школата едно пишат, друго правят...Отказвам да се дразня. Опитвам се да си повтарям- каквото, когато, както.

# 236
  • София
При нас РС е утре и е присъствено, но са я направили в различни дни за различни класове по график, за да няма струпване на много хора. Задължително е да сме с маски.
За школата РС ще е онлайн, вече писах.

# 237
За какво изобщо се правят родителски срещи в началото на годината на седмокласници? Мислех, че смисълът на срещите е учителите да изкажат впечатленията си от работата на децата. Какво има за обсъждане сега? Мерките на нас ни ги пратиха в дневника.

# 238
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честно казано, не знам. и нищо вече не разбирам.
първо срещата е след 15 септември.
каквото и да са решили, каквото и да са приели и предприели - вече е направено.
второ - срещата е родителите + децата в салона!
Sad Sad Sad

# 239
  • София
При нас има новини как ще се провеждат часовете, какви ще са мерките, за кого ще е откриването, РС за новите класове (1ви и 5ти), за останалите след 15ти. Притеснение имам с основен предмет - кой ще го води.

Общи условия

Активация на акаунт