Седмокласници 2020/2021 - Тема 2

• 35 868
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Да е честит рожденика, Kally May! Да му се сбъдват мечтите с лекота и да му е успешна годината!
По въпроса с школите и ДО, аз затова реших да се насоча към индивидуални уроци. Дано само учителките продължат да водят уроците, че иначе не ми се мисли.

# 166
Kally May,  щастлива и сбъдваща да е годината за момчето ти.

# 167
Май последно е решено да не се изискват медицински картони:
https://dnews.bg/nama-da-iziskvat-medicinski-kartoni-ot-decata-z … hebna-godina.html

# 168
  • София
Kally May,  здрава и успешна да е годината за тийна ти. Нека е щастлив и да се реализират мечтите му.

# 169
  • София
Ох, аз поднесох 5-6 входящи теста, за сега само по бел и литер. Е, бяло петно е. Аз незнам няма ли някъде във вид на таблици тия видове изречения, кое е смесено, съчинително и др. После онези ми ти наречия и причастия, как да се открият в текст и изобщо ей тия всичките са пълна мъгла, а във всеки тест, това са основните въпроси. Яд ме е защото виждам кое не знае, а нямам идея как да му го предложа да го научи. Миналата година госпожата им по бел им прати да си разпечатат тези неща, но излязоха 50 листа, нали се сещате, че нито е ясно подредено, нито някой ще го запомни.

# 170
  • На морето!
тренира... играе... а нашия иска на екскурзия да ходи. тази година бил пропуснал, затова ако може да го запишем за две. да компенсира пропуските.
изпитите кучета ги яли.
Сладур! Прав е.

Ние ще се разходим из Велико Търново предстоящите почивни дни, след това на 10ти той заминава на състезание с отбора в Кранево и дошла учебната година.

Честно казано мен ме притеснява повече ДО в школата, отколкото в училище. Нашите курсове са в учебен център извън училище, с просторни стаи и децата винаги са били по едно на чин или през място, дано са присъствени часовете!

# 171
  • София
Благодаря много за пожеланията!
Нека тази година да е много успешна за всички наборчета!

За школите - мисля си, че дали ще е успешно обучението през ДО , зависи от учителя. По време на корантината “посещавах” тайно различни часове на сина - при едни учители беше супер, но при други пълна трагедия. И като се замисли човек, така е и в присъствената форма. Добрият учител си е добър учител, независимо в какви условия преподава.
Много ми се иска да са присъствено школите, но както стане в крайна сметка.

Mrs. Jones, хубави са уроците в сайта ucha.se . При нас се ползват непрекъснато за преговаряне или разясняване на нов материал. Даже съвсем наскоро синът сам си беше отворил да преговори местоименията. Има за наречия, причастия, времена и изобщо всичко. За мен абонамента към този сайт са едни от най-смислено похарчените пари, като гледам колко активно и резултатно се ползва.

# 172
  • София
https://dnews.bg/nama-da-iziskvat-medicinski-kartoni-ot-decata-z … hebna-godina.html
Извинявам се за поредността на постовете, но това за картоните не е вярно.
Ето официалната информация, просто удължават срока:
https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/na-vnimanieto-na … -deca-she-posesh/

# 173
Извинявам се за поредността на постовете, но това за картоните не е вярно.
Ето официалната информация, просто удължават срока:
https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/na-vnimanieto-na … -deca-she-posesh/

М, дааа... Важно уточнение, но на обед и по телевизията-майка казаха, че няма да има нужда от картони и затова смело споделих...Сега се коригираха - редактирам и аз.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 20:41 от marini

# 174
Имате ли впечатление от часовете по БЕЛ в Междучасие при Божидар Георгиев?

Kally May честит рожденик!

# 175
  • В светлината на слънцето
KallyMay, честит ти рожденик! Да е здрав, да успява във всичко и да сбъдне всички свои цели! Heart

# 176
  • София
KallyMay, да ви е жив и здрав рожденикът! Нека тази първа тийн-година му донесе удовлетворение и успех Kissing Heart.
При нас курсовете по БЕЛ бяха на ниво по време на ДО, друг е въпросът, че синът ми предпочита живия контакт и накрая я караше през просото...
Направо съм сигурна, че всичко ще му е бяло петно на входните нива, ще му кажа да попреговори от уча.се. 
Въпросните картони ги взех преди десетина дена, бях го позакъсала и се наложи да посетя ЛЛ, която ни е и педиатър.

# 177
С малко закъснение да ти е честит рожденика Кали, много здраве и късмет.
Ние сме на планина, последна почивка преди началото. Силно се надявам школата да е присъствено, не искам онлайн.

# 178
  • Варна
Честито да е порасналото момче на Кали! Да има много успехи и приятели!
И ние сме се отправили на последна почивка. За школите - каквото за другите, това и за нас, ще го приемем. В нашата казаха, че имат готовност и за онлайн, бъдещето ще покаже. Само да им се учи на децата и да са здрави, ще се справят.

# 179
  • София
Здравейте и от мен,
ако все още приемате любители на винените напитки. Simple Smile
Ако позволите и аз се включвам в отбора с една седмокласничка и един третокласник. Естествено и ние сме все още неориентирани какво точно желаем. Засега не е посещавала никакви школи и все още го мисля. Добре се представяше в училище, но не знам дали подготовката ще й е достатъчна. Наложи се от тази година да й сменим училището, та ще е голям зор за нея в новата среда - с нови съученици и учители точно преди матурите. Надявам се да се справи успешно.

Общи условия

Активация на акаунт