За зелените лампи в нашия живот

• 9 104
  • 325
  •   1
Отговори
# 240
Списъкът, ако не е ваш, не е и важен за вас. Освен за цъкане с език и празни приказки, за друго няма да ви влезе в употреба. Зелените лампи от някой друг отвръщат с мехлемче на вашите червени. Или поне на това се надявате, виждайки зелено. Като ви чета, това мисля.

# 241
Изисквания??
Беше списък със желания, писан на Новолуние, година преди да го срещна. Simple Smile

Какво съм харесала ли?
Начинът, по който се чувствах с него. Все едно, че съм си у дома.
Това ми беше зелената лампа. Точно по темата е.
За това и го “взех” въпреки 130 кг, баничарката, че и слепотата дори. И не, не беше “богат”, поне не в материален смисъл..)
Сега е прекрасен физически, все едно е друг човек.
Как въобще си представяте, че някой би свалил почти 40 кг, ако сам не поиска и не е силно мотивиран да започне да живее и да се радва на живота, вместо да лежи на дивана?

# 242
Виждала съм и списъка и съм чела как е поставила въпроса за споделянето на интересите, не виждам проблем в изказа, намеренията и критериите, но нека наистина останем на темата, защото е интересна и полезна, при това не само за авторката.

Зелените лампи в живота.
И отношенията - не само романтични, далеч повече са.
Даже бих казала, токсични романтични отношения се прекратяват далеч по-лесно от токсични роднински, например. Аз лично по темата нямам много опит, та бих прочела чужди мнения и гледна точка, за да разбера кое как става.

# 243
Е, не, но всяка подобна тема се върти около примера на Ейнджъл и нейните постижения с новия мъж. Аз лично каквото искам си го постигам и без да тръбя наоколо. Не я нападам, интересно ми е как мислят хората, които предимно очакват Simple Smile

# 244
Луна, права си, но със сигурност с промяна на втория етаж, вървейки по същия път, резултатите няма да са много по-различни. Simple Smile

В контекста на темата: промяна на втория етаж, съпътствана с обикаляне в същата среда и гонене на същия типаж мъже.
Под "типаж" разбирай каквото си искаш: като характер, като социално положение и т. н.
Това, което ти описваш, не е промяна на който и да е етаж, а циклене на едно и също стъпало - ни напред, ни назад. Не мисля, че Ейнджъл уингс, ако нея визираш в постинга си, може и грешно да съм разбрала, та, не мисля, че тя описва такава ситуация.
По повод на това, а и на някои коментари, които ми направиха впечатление с опита за дразнене и омаловажаване на споделеното от нея, а останаха по-назад, ще кажа, че е добре, ако видите постигнал някакво свое щастие или преборил някоя своя глупост човек, ми радвайте му се, "купете" си нещо от него.

# 245
  • Пловдив
Бил съм години с много красива и добре сложена в тялото жена, с големи и красиви стегнати гърди, страстна тигрица в леглото и изпълняваща всичко там, но и "изразяваща мнение" (разбирай: поставяща условия) какъв да е мъжът до нея, защото ако той не "иска по собствено желание", то тя няма да бъде с него. Ами, да - знаейки как стоят нещата, разбира се, че "по собствено желание се променях" за някои неща; започнах "да харесвам неща", които иначе сам не харесвах преди това; че и от всичко това накрая ми беше много готино да съм с тази жена. И за капак я обичах. Естествено, не защото тя изглеждаше така добре (сега на 43 е още по-стегната отпреди, поради спортуването) и не заради другите неща, които правеше за мен. Smiley

Твърдо съм на мнение, че зрял човек взема решенията си въз основа на преценка кое го устройва и кое не. И зрял човек не се променя, а променя някои свои привички, ако прецени, че от това ще има полза! Мен ме е устройвало да съм с някоя жена, нея също, затова и сме се събирали заедно. Няма какво да се лъжем, че ние не правим съзнателен избор, ами вместо това някакво причудливо вътрешно чувство или "любов от пръв поглед" ни били карали да попадаме на идеалния човек за цял живот. Едните неща обаче са факт в истинския живот, а другите се намират в книжките с приказки и в захаросаните филмчета на "Дисни".

п.п.: Между другото, точно същата жена от описанието горе миналото и по-миналото лято се опитваше да сме двойка отново и много добре знаеше защо. Защото съм се раздавал за нея и съм се променял "по свое желание", за да ѝ е хубаво на нея с разбран, спокоен и търпелив мъж. И въпреки сочното ѝ тяло, аз не я искам и ми беше доста лесно да ѝ отказвам. Излизали сме на срещи на по кафе, на разходки, но не съм позволявал да се стигне до повече. А тя напираше с месеци. Никога не вземам важни за мен решения с долния етаж. Предпочитам недотам хубава жена, но разбрана като мен.

# 246
Циклене или въртене около една и съща ос - какво правят/ще направят мъжете за нея. Все тая.

# 247
Дренке, в теми за отношения с мъже, надявам се, не очакваш потребителките да споделят рецепти за туршии. Баш по темата си говорят за мъже.

# 248
Е, не, но всяка подобна тема се върти около примера на Ейнджъл и нейните постижения с новия мъж. Аз лично каквото искам си го постигам и без да тръбя наоколо.
Ами ти си такава, но тя не е. Това не я прави добра или лоша, защото ти или аз не сме като нея. Защо я кълвете постоянно тогава?

# 249
Вече обясних, интересно ми е как мислят подобни хора Simple Smile. Кълване, заемане на страни и както още си решила да ги наричаш не са в моите мисли.
За добрите и лошите (мъже) мисля, че някой друг подхвана тема.
Simple Smile

# 250
Ако не кълвем и не сме на въпреки все едно не сме в бгмама. Затова се практикува във всяка тема. Да не би случайно на някой канчето му да се окаже най-отгоре.
Всичко е по темата, с изключение на личните обръщения тип "ти сега на къв/ква ми се прайш".

# 251
  • Агент под прикритие
Луна, права си, но със сигурност с промяна на втория етаж, вървейки по същия път, резултатите няма да са много по-различни. Simple Smile

В контекста на темата: промяна на втория етаж, съпътствана с обикаляне в същата среда и гонене на същия типаж мъже.
Под "типаж" разбирай каквото си искаш: като характер, като социално положение и т. н.
Това, което ти описваш, не е промяна на който и да е етаж, а циклене на едно и също стъпало - ни напред, ни назад. Не мисля, че Ейнджъл уингс, ако нея визираш в постинга си, може и грешно да съм разбрала, та, не мисля, че тя описва такава ситуация.
Ако исках да цитирам имена, щях да ги цитирам. Не съм фен на "Казвам ти, дъще, сещай се, снахо" и си адресирам постовете. Simple Smile
Това беше пряк отговор на твоя пост.

# 252
Темата е за зелените лампи, ама ще отворя скоба - супер, хипер, мега, гига червен фенер е заяждащ се и злопаметен мъж, който при това не пропуска да се самопохвали.

Агенте, върнах се да прочета и не виждам връзката в момента между онова, което съм написала и това, което си ми отговорил. Подчертала съм онова, което си написал и си противоречи.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 17:14 от luna

# 253
И аз не схванах с какво подразни Ейнджъл уингс? Нали споделяме, нормално е един едно да иска от партньора си, друг друго. Важното е, че тя се чувства добре и щастлива в момента, успяла е, постигнала го е. Какво по-хубаво! Не пречи човек и списък с изисквания да има, важното е да намериш тоя, дето и неговият списък съвпада с твоя. Аз писах, че съм против опитите да променяш партньора, но съвсем нямах предвид физическия облик.
Когато се касае за здраве, излишни кг, нищо лошо няма да му помогнеш да се промени, естествено насила няма да стане, най-малкото трябва да го убедиш, ако той не е. Смяна на прическа, гардероб като стил, килограми не мисля, че е лошо. Виж, вече професия, хоби, възпитание, интереси не бих се тръшкала да променям. То и за първите няма да се затръшкам, ако не потръгне и се стигне до скандали, просто е безсмислено..

# 254
  • Агент под прикритие
Темата е за зелените лампи, ама ще отворя скоба - супер, хипер, мега, гига червен фенер е заяждащ се и злопаметен мъж, който при това не пропуска да се самопохвали.

Агенте, върнах се да прочета и не виждам връзката в момента между онова, което съм написала и това, което си ми отговорил. Подчертала съм онова, което си написал и си противоречи.
Няма нищо общо с поста ти за зрелите и презрелите? Сигурна ли си?
Не съм го цитирал, това е моя грешка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт