За зелените лампи в нашия живот

• 9 110
  • 325
  •   1
Отговори
# 225
😅
Жребчо, не разбрах защо да те желае някой в леглото си е равносилно да те иска в живота си? ))
Казвам си годините не случайно - едва ли още дълго време ще съм в добра форма, че да разчитам на нея да задържа мъж до себе си, вярвай че има и други по-важни неща вече на тия години. Пожелавам ти да ги разбереш по-скоро, за да не правиш избор на мерки и кг само.
П.С - никого не съм насилвала. Казала съм, какво и как предпочитам и съм обяснила ясно защо и до какво би могло да доведе липсата на съвпадение по тези точки.
А и как си представяш изобщо, че зрял индивид би се поддал на какъвто и да било натиск, особено пък заради единия кекс..
Ние говорим. Казваме какво и как чувстваме, отчитаме как ни се натискат бутоните, преработваме ги, извиняваме се, приемаме се и си прощаваме.

# 226
Аз като те чета, не оставам с впечатление да ни осветляваш за съжителство със зрял индивид, може би просто ти е важно околните да са наясно с изборите ти. И понеже многократно ни информираш за страхотната си форма, Жребчо, а и не само той споделя подобни наблюдения.

# 227
130 кг мъж е имал нужда от натискане да отслабне.
Браво на потребителката Angel wing, че е поставила това условие нейният мъж да смъкне тези излишни килограми, че са опасни за неговото здраве и неговия живот.
Аз бих направила същото на нейното място.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 16:02 от Дракарис

# 228
Има една детска играчка за бебета, която се състои от кубчета с квадратна, кръгла или триъгълна форма, а бебето трябва да ги пусне в кутия с дупки със съответните три-четири основни форми. Дори и бебето след известно джаскане бързичко научава, че кръглата форма не влиза в квадратната дупка. Но във форума е пълно с възрастни хора, които искат триъгълника да стане кръг, тропат с крачета, запретват ръкави, джаскат, бутат, насилват, а в същото време биха били дълбоко обидени, ако някой се опита да им приложи същия метод и иска да ги Подобрява.

В този смисъл зелена светлина е да не тръгваш още отначало с мисъл как ще набуташ триъгълния си мъж/жена в квадратната дупка, а и да не усещаш подобни напъни от другата страна.

# 229
  • Обран бостан ;)
Чудесен контрапример за темата: снизходителност, арогантност и дървена философщина - три гигантски червени флага лично за мен.

Така е. Като се кача на Бузлуджа и хората долу си мислят, че звездата свети Trollface

# 230
  • Пловдив

Бягство цял живот при всяко влошаване на връзката и условията ли предлагате Simple SmileТова е от червените светлини за мъжете май Wink Ако ние светим в червено,каква полза да гледаме кой свети зелено?

Никой не е предложил такова нещо. Обсъждаме червените светлини (или липсата им) на ревност, изневери, насилничество, психо-тормоз, манипулация, ограничаване и тн.
Естествено, че ако жената ги има - важи и за мъжете..)
Коя зряла и осъзната жена от настоящата тема съзнателно е избирала измежду всички други именно такива мъже като в удебеленото в цитата горе да бъдат в нейния живот? Имаш ли представа? Или само даваш пример просто ей така?

# 231
  • Агент под прикритие
Има една детска играчка за бебета, която се състои от кубчета с квадратна, кръгла или триъгълна форма, а бебето трябва да ги пусне в кутия с дупки със съответните три-четири основни форми. Дори и бебето след известно джаскане бързичко научава, че кръглата форма не влиза в квадратната дупка. Но във форума е пълно с възрастни хора, които искат триъгълника да стане кръг, тропат с крачета, запретват ръкави, джаскат, бутат, насилват, а в същото време биха били дълбоко обидени, ако някой се опита да им приложи същия метод и иска да ги Подобрява.

В този смисъл зелена светлина е да не тръгваш още отначало с мисъл как ще набуташ триъгълния си мъж/жена в квадратната дупка, а и да не усещаш подобни напъни от другата страна.
Я, що? След като приложиха тоя тест на полицаите, резултатите показаха, че има умни полицаи и силни полицаи. Може и тук така... Grinning

# 232
В едно сме зрели, в друго презрели, в трето много зелени. Не си играйте излишно с думите.

# 233
  • Пловдив
😅
Жребчо, не разбрах защо да те желае някой в леглото си е равносилно да те иска в живота си? ))
Казвам си годините не случайно - едва ли още дълго време ще съм в добра форма, че да разчитам на нея да задържа мъж до себе си, вярвай че има и други по-важни неща вече на тия години. Пожелавам ти да ги разбереш по-скоро, за да не правиш избор на мерки и кг само.
П.С - никого не съм насилвала. Казала съм, какво и как предпочитам и съм обяснила ясно защо и до какво би могло да доведе липсата на съвпадение по тези точки.
А и как си представяш изобщо, че зрял индивид би се поддал на какъвто и да било натиск, особено пък заради единия кекс..
Ние говорим. Казваме какво и как чувстваме, отчитаме как ни се натискат бутоните, преработваме ги, извиняваме се, приемаме се и си прощаваме.
Сама си отговаряш на въпросите, макар че и аз го бях споменал вече на предишната страница. Мъжете на тази по-зряла възраст са пределно наясно как жени със стройна фигура и красиво лице почти няма вече, съответно се лепят на такива жени като мухи на мед и са склонни на много по-големи отстъпки и "промени на зрели години по собствено желание".
 Същото важи и за жените. Три от бившите ми приятелки периодично правеха опити в последните години да ми станат отново настоящи приятелки, защото са се очукали хубаво в живота, напатили са се с разни играчи и/или богаташки синчета (заради които са ми изневерявали навремето), но аз не съм успял да забравя причините за разделите ни и техния нрав. Simple Smile Та, и те са склонни на много отстъпки на техните години. Защото няма накъде. Не само мъжете.

# 234

В случая тя е помогнала на кръга да стане поне правоъгълник, ако не обърнат триъгълник Wink което е положителна промяна, откъдето и да го погледнеш.

За мен пък е зелена светлина да не приличаш на лоена топка, извинявам се, сфера, за да сме по-научни все пак, нали. Тия деца аз лично нямам намерение да ги гледам сама все пак (щото татко им е разплут на дивана и не може да им държи на темпото докато се учат да карат колело или защото е в болница с 2 байпаса заради запушени артерии). Та е доста сериозен зелен флаг да се грижиш за здравето си.
Да подтикнеш някого да отслабне, когато очевидно има нужда, не е опит да "промениш човека".
Ужас ме хваща, като чета какви неща за вас са блъскане, тикане, опити за промяна. Оттам и гигантския зелен флаг за адаптивност и поемане на отговорност. Той се е поотпуснал и е забравил отговорността, тя е съдействала да се върне в пътя. Това е партньор (и приятел - не е само любовна темата все пак). Не такъв, дето те потупва по рамото и ти прави евала-то за всяко нещо, дори да е коренна простотия. Да не сте четвъртокласници на олимпиада, че да искате медал за самото участие?

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 16:09 от bambinnah

# 235
  • Агент под прикритие
Луна, права си, но със сигурност с промяна на втория етаж, вървейки по същия път, резултатите няма да са много по-различни. Simple Smile

В контекста на темата: промяна на втория етаж, съпътствана с обикаляне в същата среда и гонене на същия типаж мъже.
Под "типаж" разбирай каквото си искаш: като характер, като социално положение и т. н.

# 236
Защо нападате толкова Angel_wing? Simple Smile
Това е нейният начин да изразява себе си, да се себепознава, дори чрез постовете си в този форум.
Признавам, няма много общо с мен, но не смятам, че греши или казва нещо лошо.
Много се радвам на хора, които се осмеляват. Без значение дали ще е да изразяват чувствата си, да променят живота си, да погледнат под друг ъгъл на света.
След толкова назидание тя трябва да се чувства виновна, че е красива и искала определени неща. Simple Smile Как беше, който не е съгласен, подминава. Ми може, иска, искайте и вие?

# 237
bambinnah, тя Ейнджъл си публикува списъка с изисквания към мъжа. След дебелината проектът продължава с други промени, за негово добро, разбира се.

Хората не са ретро шкафче, купено от олх с намаление с цел да го пребоядисаш, да му смениш дръжките и да ти пасне в коридора след много месеци работа...

Интересно ми е ти как ще приемеш новото ти гадже (подчертавам новото) да те подтиква да отслабнеш, да смениш прическата си, гардероба си като стил, че и по-сериозно - професията си, хобитата си и т.н. В един момент идва опасният въпрос - какво ти е харесал в началото, че се налага тази тотална промяна? Като толкова много неща има за поправяне, какво го е мотивирало в началото да тръгне с теб? Колко време ще търпиш, преди да "предадеш", и дали няма да предадеш само и само, за да се отървеш?

# 238
Къде е този списък, да го видим?

# 239
  • Агент под прикритие
Oryon, губиш си времето. Тая тема с "развитието", "тоталната промяна", ако е пригоден за това, какво става и ако не е, пак какво става, я дъвкахме в една друга тема, без особено резултат, в смисъл, без някакви разумни аргументи защо е тази "нужда" в края на краищата и, всъщност, чии интереси обслужва в действителност.
Предлагам да НЕ я почваме и тук, защото резултата няма да е по-различен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт