Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 564
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Охоо, значи и вие отброявате дните. Хайде да празнуваме заедно и детски рожденни дни Purple Heart

# 331
Рокси, Джеси - честити радости и дано се множат със здраве!
Чери, кураж и подкрепа и от мен!

Момичета, може ли да ми препоръчате добър ендокринолог в Пловдив? Почнах да се съмнавям в моята дългогодишна ендокриноложка (Бостанджиева) и ми се иска да видя друго мнение. Имам нужда от коментар не само на щитовидните хормони.

# 332
Рокси , Хъни , честито момичета ! Лека и безпроблемна бременност до термин ❤

Чери , аз като един вечен оптимист , се надявам да се включиш с добра новина 🤞

Фрекоко , доколкото знам най-добрия ендо в Пловдив е доктор Георгиев . Всичките ми познати кандидат или бъдещи мами ходят при него .

Наръс със 💙 от един ритльо 😁

# 333
  • София
Джеси,честита годишнина и от мен ❤ Ние на 21-ви септември правим 12 години  заедно 🥰 Даже сега му подготвям малко подаръче.

# 334
Момичета, бях при Русев днес, страхотен е, супер впечатлена съм. Много обяснява и говори. Пусна ми много изследвания- имунилогични, генетични, чакаме резултати до седмица. За коректността на резултата на ТСХ изрази съмнения, защото ft3 ми е в “златната среда”, ще пускам пак ТСХ след 2 седмици. Той каза, че много скача в началото на бременността. Та покрай всичко друго ми пусна и ЧХГ, което излезе и съм притеснена, понеже е много високо 16178 🙁 четох за някакви гроздови бременности, даже не дочетох, направо ми призля...
Мерната единица на лабораторията е IU/l, а намирам таблици с референтни стойности по седмици само в miU/ml. Намерих информация и калкулатори, според които двете единици са 1:1, и ако е така според таблиците с реф стойности по седмици този резултат отговаря на 6-та седмица, а по сметки съм в 5-та. 🙄
Презаписах часа си за гинеколог от петък и ще ходя още утре, че ми е притеснено с това високо ЧХГ. Иначе и на Русев съм писала по вайбър да го питам, но той е мн ангажиран и едва ли ще ми отговори още тази вечер. Има ли някоя от вас опит с високо ЧХГ? Благодаря ви, момичета 💗

# 335
С тази висока стойност можеш да се надявяваш на близнаци.

# 336
Roxyrox браво на теб, добре си ги наситила тези чертички.
Честито !

# 337
  • София
Аз нямам опит с ЧХГ,  понеже никога не съм се притеснявала и съответно не съм пускала. Но две наситени чертички като теб видях сутринта на 29ден на цикъла, тоест 1 ден закъснение. И аз тогава се учудих колко категорична е втората черта, но сега си имам едно здраво и прекрасно дете, което утре навършва 3 😊 Пожелавам ти го от сърце!

# 338
  • Blondeville
Roxy, с малката ми госпожица в 6-а седмица имах чхг 62000. Просто ми се движеше по-високо чхг с нея, без никакви усложнения с плода и бременността. Спокойно Simple Smile

# 339
Рокси както наскоро писах и аз чхг ми вървеше високо, а всичко беше точно от до. Ама и аз четях за гроздовидната Б Grinning

# 340
Благодаря ви за успокояващите думи, гърлс 🤗 Ще видим какво ще каже утре докторът, а аз за всеки случай спирам да чета в интернет, че май не ми се отразява добре 😬

# 341
  • София
Аз миналият  път като забременях зарязах форума за няколко месеца, защото ми влияеше зле. 😂

# 342
Не чети нищо в интернет и не се тормози, всичко ще бъде наред ❤️🤗

Благодаря ви за успокояващите думи, гърлс 🤗 Ще видим какво ще каже утре докторът, а аз за всеки случай спирам да чета в интернет, че май не ми се отразява добре 😬

# 343
  • София
Хич не чети - нещо, с което и аз се боря постоянно 😁
И аз съм фен на Русев - спокоен, уравновесен, говори, обяснява. Немалко пъти съм му звъняла. Доста е зает покрай отсъствието на Сигридов, самият той сподели, че не е очаквал такава заетост. Единствено за вливките му не съм сигурна, но това е неговият начин. Скоро ще го видя пак

# 344
  • София
roxy честито, момиче!!!! Чертичките са като от реклама, чхг е супер - най-много да избухнеш с новина за близнаци!!! Никакви негативни мисли - стискам палци и чакам още такива красотни тестове! Ръс със синичко! Blue Heart
Jessito честита годишнина - скоро да черпиш  със сок, прашец и Памперси!

Общи условия

Активация на акаунт