Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 561
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Честито , Рокси👶
Лека , успешна и безпроблемна бременност!

Честита годишнина на Джеси!
Дълъг и щастлив семеен живот и още членове на семейството!

# 316
моите са oview Simple Smile

# 317
Честити чертички, Роксиии!! Blush Направо вадят очи хихи дай Боже всеки да види такива.

# 318
Гърлче, и в темата за овулация бях споменавала, че аз и в началото бях на oview, но ми бяха доста бледи понякога, затова бях пробвала Clear Ovu и се оказа, че техните черти са доста по-ярки. След това си взех и електронни, от тези с усмивката, точно с един такъв засякох този месец ранната овулация, след това изхвърлих всички налични тестове за О в кофата, защото се бях ядосала на МП, който беше “изморен” едната вечер и си казах, че няма да правя повече тестове за О 😤 Аз смятам като ученичка, а той е изморен 😒

# 319
Ами не искам да досаждам, но няма как сега!
Рокси, страхоооотна чертичка 😍 Според мен имаш поне 5-6 дни закъснение с нея 😇
Хъни, честита чертичка и на теб ❤
Джеси, честита годишнина и с удоволствие ще се почерпя с безалкохолното шампанско 😂

И разбира се - обилно поръсване с розовичко 💗

# 320
Честито на всички момичета с +++  Heart Eyes  Рокси, не съм виждала такива красиви две черти! На всички пожелавам лека и успешна бременност и дано скоро да се засечем и по другите теми!
Аз продължавам с тестовете за овулация. Вчера ми беше 18-я ден от цикъла и се появиха 2 по-отчетливи черти, но и при мен не са толкова наситени (тестовете са Оview). Ще правя тестове, докато остане само 1 черта.
Нямам с какво да се включвам, но ви чета редовно.
Успех на всички бебеправещи!  Flowers Four Leaf Clover

# 321
Roxy, аз само oviеw ползвам от януари и до юли нямах никакъв проблем, винаги ми излизаше тестовата по - наситена от контролната.
Обаче август 2 пъти се пада да съм в О - първи път така и не ми стана положителен, сега е втория и нещо пак не се насищат нормално. Забелязах, че във външен вид са различни, зелената страна на теста е по - светъл цвят от преди, да не би пък нещо партидата да  им е друга, не знам.
Един път пробвах тези на Clear ovu - същата работа. 2 поредни пъти да нямам овулация... не знам, съмнявам се.
Иначе за това с "изморен съм" - напълно ми е ясно Bowtie

# 322
  • София
Аз използвам Easy@Homе О тестове, от Амазон УК, много са чувствителни и показват покачването на ЛХ, както и пика с доста наситени черти. Досега винаги са ми хващали О на 13 или 14 ден от цикъла.

# 323
Рокси,честито! Много категоричен тест Simple Smile
Пълнолуние точно те мислех как си. Звучиш добре Simple Smile

Аз тестове за ову използвах каквито намеря, моето ЛХ е малко по-високо и винаги имам бледа черта, като е + обаче е много ясно по-тъмна от другата. Отне ми месеци да се ориентирам, ама като почнах ги да ползвам следобед, и като наближи ову 2 два пъти на ден - и взех да го хващам всеки път.
Този месец пробвам да меря БТ, засега до 12ти ден между 36.38 и 36.58.

# 324
Честито Рокси , пожелавам ти лека и безгрижна бременност ! ❤

# 325
Честито Рокси и до финал Hug
Филме, благодаря за прашеца Hug
Джеси, честита годишнина Heart
Да сте живи и здрави и поне трима догодина Hug

# 326
джеси- честит празник! 🌹
Много благодаря на всички за позитивното отношение, записах си час за петък все пак, пък ще видим! Стиснала съм палци за себе си и за всички вас ❤

# 327
Честито Рокси леко бременеене до финал! 🤗🍀❤️
Честита годишнина Джеси, много любов и разбирателство и много скоро да ни зарадваш с две чертички!
Пълнолуние дано всичко бъде наред след спирането на лекарството!

# 328
Благодаря ви момичета! Дано до следващата ни годишнина темата се е напълнила с памперси заради всички нас. Flowers Four Leaf Clover

# 329
Джес, пропуснала съм, честити 2 години! Да се увеличи семейството скоро пожелавам Simple Smile
Точно една седмица преди нас сте се женили. В събота Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт