Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 559
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря ви, прекрасни момичета! 💗

bluedream- това не го знаех, ще разпитам днес Русев. Благодаря!

Честито много хубави чертички. Само да кажа, че съм чела че трябва да си пия хапчето и по късно да си пускам изследванията, за да се прецени дали дозата е достатъчна. Понеже не се говори в случая за спиране, а за напасване на дозата. Според ендото нямало значение дали е пито или не ако се изследва само тсх и фт4. Ако се изследват и други хормони като фт3 по добре да не е пито

# 301
  • София
Честито, Рокси Heart Eyes Страхотна новина!

# 302
  • София
Честито Рокси!!! Дай Боже да се преместим заедно в друга тема след време. Heart

# 303
  • София/Севлиево
Рокси, страхотен тест!Всичко ще е наред ❤️

# 304
Уауу какво хубаво добро утро !
Честити Рокси!Всичко ще е наред!
ТСХ-то както казаха момичетата лесно се коригира.Да,през първия тръиместър скача рязко ,но с правилната доза положението бързо влиза в норма.
Аз забременях с ТСХ 2,35 ,към края на трети месец си спомням ,че беше малко над 5 .Голям рев си поревах тогава!Ендото ми обаче бързо нормализира нещата.Не се тревожи!ТСХ,ФТ3 и ФТ4 винаги съм изследвала сутрин на гладно ,преди кафе и хормона.

# 305
Честито Рокси! Прекрасни черти! За АГ изчакай поне 10 дни.

А на останалите обилно ръсене с розов прашец Ribbon Sparkling HeartSparkling HeartParty TimeRevolving HeartsSparkling Heart

# 306
Roxyrox кооолко хубаво ни събуди, честити две чертички, стискам палци всичко да е наред и до финал заедно Heart Eyes във връзка с ТСХ, миналата седмица понеделник ми беше прегледа но тъй като не знаех дали да си взема хормона и никой нищо не ми беше казал го изпих сутринта, на прегледа ендтото каза че е по добре да си пусна тсх, пролактин и т.н. без да съм приемала нищо и за това отидох вторник, сутринта на гладно без кафе  и без хормон както каза и TD03. Моя резултат беше 1.67 на един ден закъснение, сега се замислих трябваше ли да е по - висок щом съм била бременна (а не съм знаела) или е било рано Rolling Eyes аз О не съм засичала, тъй като дните в които се падаше по календар бяхме на сватба, почивка така че отново по календар съм на 12 ден при АГ (нямам търпение)  Stuck Out Tongue Winking Eye Усмихнат ден и чакаме още хубави новини Flowers Hibiscus fillme минавам под пръшецаа, благодарим Heart Eyes

# 307
Честито Рокси и Хъни! Много хубави месеци напред!

Съжалявам Чери. Надявам се скоро пак да си в редиците и с успех! Flowers Four Leaf Clover

Днес стават 2 години от сватбата ни и ви черпя с безалкохолно шампанско за да може всички да пият!
Наздраве и весел и успешен месец!

# 308
Ей, докато стигна до работа и темата избухнала!:joy: Рокси, честито и лека и успешна бременност ти желая! Моите тестове изглеждаха толкова наситени след почти 10 дена закъснение, а при ЧХГ 150 беше бледа черта.

Само да кажа, че съм чела че трябва да си пия хапчето и по късно да си пускам изследванията, за да се прецени дали дозата е достатъчна. Понеже не се говори в случая за спиране, а за напасване на дозата. Според ендото нямало значение дали е пито или не ако се изследва само тсх и фт4. Ако се изследват и други хормони като фт3 по добре да не е пито
А според моят ендо л-тироксин/еутирокс се освобождават 24 часа, с пик около 6-8 часа след приемането и всяко изследване на по-малко от 24 часа от приема дава лъжлив резултат.
Fillme, вземам с пълни шепи от розовия пращец!
Джеси, честита ви годишнина! Нека следващата посрещнете трима/четирима!

Хубав и успешен месец на всички ни! Тук вече е есенно Flowers Fallen LeafFlowers ChestnutFlowers MushroomFlowers Maple Leaf

# 309
Лилоо На мен това ми звучи, като подобрение Heart. Дано всичко е наред и да се събуди яйчника и ти да извадиш един такъв хубав тест, като Рокси.

Рокси Честито. Лека и успешна до финал.

Аз още съм на НСПВ, от скоро и на L тироксин, защото от хипер минах в хипо функция. Според Начев последните изследвания са ми много добре и няма нужда от кортико, но са правени без да спирам Нимезила. Каза да го спра, но мен много ме е страх. Предният път, като го спрях симптомите се върнаха за 2-3 дни и после ми трябваше 10 дни за да утихнат след приема на Нимезила. Но ще изкарам отпуската и тогава ще го спра, че няма кой да шофира освен мен.

Джеси Честита Годишнина. Дано другата година празнувате с още един нов малък член на семейството.

Марго Да си мигрирала към другата тема, като се завърна Heart Чакам хубав тест с 2 черти от теб.

# 310
Honeyy и Roxy честитооо! Много хубави новини са се събрали, много ви се радвам! Успех до финал!

Jessito честита годишнина, за 2 години скорошни 2 чертички ви пожелавам!

Аз не изкарах ясен тест този път, понеже сме на път, но започнаха да изсветляват чертите, така че се надявам да сме хванали пика. Сега ще има да почакам.

Стиснати палци на всички!

# 311
knysna, какви тестове правиш? и аз последните 2 пъти не хващам ясна черта

# 312
Femometer се казват, но преди съм си хващала ясно чертата с тях. Ама сега като сме на път и все по различно време ги правех и изобщо не съм внимавала колко пия. Твоите какви са ggirl?

# 313
Рокси, нека тази прекрасна чертичка да се превърне в бебенце след 9 месеца Simple Smile)) Честито!

# 314
Още като видях колко нови отговора има бях сигурна , че ще прочета нещо хубаво 😊

Честито Рокси, успешен финал 😍😊🤗

На мен от събота насам ми се гади от кафето , вчера до вечерта не спря да ми се гади, ще изчакам до четвъртък и пак ще повторя теста 😊

Общи условия

Активация на акаунт