Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 549
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Черешке, и от мен палчета за леко и безпроблемно развитие Flowers Four Leaf Clover
Много съм съгласна с мнението на blondie_anna, не съм учила за лекар и се възхищавам на хората, които са избрали тази професия, но се доверявам много и на интуицията си и търся второ или трето мнение, ако имам съмнения. Имам доста лоши преживявания със специалисти тук в Германия, и затова винаги съм с едно наум, омръзнало ми да им влизам и аз само в статистическите регистри.
Kalestia, супер ти е нивото на прогестерона, при мен е бил и 7 след предизвикване на О с тригер, и около 20 при доказана с преглед О.

# 286
Здравейте, мили момичета Simple Smile
Записвам се и аз в тази тема. Всъщност с ММ правим опити от края на месец май, но все още сме без резултат. Аз съм на 25 години, а той на 27. Продължаваме с опитите и се надявам да не се задържам много дълго тук, както и го пожелавам на всички в тази тема.

# 287
Мамасита- добре дошла и скоро да ни зарадваш с хубави новини. Успех 🍀

# 288
Чери, съжелявам за случващото се Sad имам един аборт в 3 месец който ми направиха с медикаменти мина успешно и без проблеми, имам и един при който дори не знаех че съм бременна разбрах по това че кървенето продължи повече от колкото трябваше и беше адски обилно, не успях да се изчистя сама, а ми назначиха хистероскопия и повреме на манипулацията успяха да отлепят ембриона.. стискам палци при теб всичко да е наред и да мине по най-безболезния начин физически и психически!

# 289
  • София
Аз си пуснах днес за последно ЧХГ преди прегледа в сряда, за да видя дали и нараснало достатъчно да се види нещо или да сменям часа, та 762.48, за сега да чукна на дърво, пу-пу добре върви. Имам повече от 48 часа до прегледа, така че се надявам да мине 1000 до тогава и Дай Боже да видим точицата!

# 290
Чери Съжалявам за това, което случва. Каквото и решиш да направиш, пожелавам ти нещата са се развият в твоя полза. Прегръщам те Hug

Лилоо Как си?

# 291
Момичета, добро утро🌷 От около седмица се случваха странни неща с мен, но не исках да казвам, за да не са поредните въображаеми симптоми. Днес на 33 ден от недошлия ми Ц (попринцип ми е 29-30) реших да си направя тест, понеже имам и час за Русев по-късно.

Малко ме е страх сега, понеже ТСХ-то ми преди 10 дни беше 3.7 и се чудя сега от забременяването ли се е вдигнало или в момента е още по-зле, страшно съм объркана, Русев сигурно ще ме накара да пусна едно ТСХ и утре, т.к днес вече няма как, пих хормона току що като видях +. Направо мисля да пусна и кръвен тест утре.
Другото за което се чудя, този месец засякох по-ранна овулация, т.е 33 ден може да не е 3-дневно закъснение, а по-голямо, как да разбера, за да знам кога да отида на преглед, мислех си за петък да си запиша час, пък ако види нещо-види, ако не-следващата седмица пак. Посъветвайте ме моля, че ми е за първи път и ще ми бръмне главата от смесени емоции 😍
Сега да кажа какво се случва последната една седмица- на 27 и 28 ден имах по един път на ден бледо розово зацапване по хартията. На мен винаги ми идва с розово/кафяво течение и помислих, че е Ц, но после спря, даже слагах тампони няколко дни без да е имало нужда, понеже бях на плаж. Нетипичното за мен бяха болките-  корем ме боли винаги в деня като ми идва, никога преди това, а този месец вече в продължение на 10тина дни си ме наболява всеки ден, но не силно, само веднъж ме препряза доста силно. Гърдите както винаги са ми адски болезнени и огромни, това не е ново 😄 И нещо доста странно- урината ми мирише остро от около седмица насам. Усъмних се аз, ама не исках пак да си давам празни надежди и си чаках търпеливо 🤓
Охх стана много дълго, извинявайте и благодаря, че четете 💗💗💗

# 292
ЧЕСТИТО, Рокси! Прекрасни черти, изглеждат ми на по - голямо закъснение/ЧХГ според мен, не 3 дни. Много щастлива и лека, успешна бременност! За ТСХ всичко ще е наред с малко повече бодене и смяна на дозите. Сигурно се е променило от бременността вече. Heart

# 293
Йеее Рокси, такова престо май не бях виждала скоро. Все разни бледи, изпарителни, твойто ембрионче направо е пръснало розовия пигмент! Grinning
Ами честито! Всички симптоми си ти звучат съвсем бременно, това с урината също, моята също се променя, ама пийвай повече вода. Имаш си час за Русев, за ТСХ ще посъветват по вещи в темата, а ако се съмняваш в ранна О, запиши си час както мислиш, дори да не се види нищо, щом ти е за първи път най малкото консултацията ще ти е полезна. Форумът много ни обучава, ама е хубаво и с лекар да поговориш какво следва и тн.
Чакам още плюсове! Heart Eyes

# 294
  • София
Рокси,честито! Уау събуждане - черти за милиони, направо се ококорих толкова са силни 😊 Успех и усмивки до пухкав финал ❤

# 295
Гаааад деееейм, Роксииии, честито!!! Прекрасно и красиво тестче ❤. ТСХ се вдига стабилно в ранна Б. Ще ти променят дозата на хапчетата. Консултирай се с Русев. Ииии тук може да изляза невежа за възможностите на доктора, но ако не е ендокринолог, освен всичко останало, най-добре и отиди при такъв 👀. А ако е, значи няма притеснения, щом съвсем скоро си при него. Малеее, много хубаво ❤❤❤❤
Пълнолуние, много благодаря, че ме споменаваш ❤ Края на септември ще започна стимулацийка за да ми се събуди спящия яйчник с тръбата. Цикълът ми е много по-различен след лапарото, не усещам О., а преди доста ме болеше. От 26 дни, Ц. стана 30. Ще я видим тази работа до къде ще доведе 🤷🏻♀. Как вървят нещата с лечението? Започна ли кортикостероидната терапия?  Поздравииии и целувки от мен ❤

# 296
Рокси, честито и успешна бременност ти пожелавам.
При мен и пролактина и ТСХ бяха високи към момента на забременяването. Бях си на лечение, което ендокриноложката ми промени след + тест. По-често пускам тези изследвания, отколкото кръв и урина за бременността.
АГ не се меси в лечението на ендото, но е напълно запозната с него, както и с промените, които прави с течение на времето.
Поне Русев е 2 в 1 Heart Eyes или май даже повече.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 23:22 от m-angel

# 297
Рокси, чертите са мега наситени. Hug Намирисва ми на повече дни закъснение. Честито и само така до финала. ТСХ ще го коригираш лесно, не се притеснявай за това.
Браво! Темата се пълни с ++++ Heart

# 298
Честито много хубави чертички. Само да кажа, че съм чела че трябва да си пия хапчето и по късно да си пускам изследванията, за да се прецени дали дозата е достатъчна. Понеже не се говори в случая за спиране, а за напасване на дозата. Според ендото нямало значение дали е пито или не ако се изследва само тсх и фт4. Ако се изследват и други хормони като фт3 по добре да не е пито

# 299
роксииииииии, тест -  мечта! Two Hearts
Честитооо!
Успешна и лека до финаал Hug

Общи условия

Активация на акаунт