Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Така е Рокси Hands V

# 376
  • София
Май в колата остана амбулаторния лист, ще погледна после.

# 377
sea.sea горе главата и само положителни мисли! Стискам палци всичко да е наред.Blush

Едно ъпдейтче и от мен, днес минах изследването за проходимост на тръбите в Адела и двете пропускат Hug Съвсем малко ме наболя по време на процедурата, но докторката беше много внимателна и приключи за няма 10 мин със събличането. Другата седмица почва голямото трудене и дебнене на яйцето. Стискайте палци!

# 378
  • София
5 г.с и 2 дни, значи наистина 6 г.с. Сега бях 9 дни след закъснение.
 Предният път съм била седмица след закъснение и е било 6 мм.
 Не знам останах с впечатление, че самият той не възлага големи надежди да се развият нещата, въпреки че въобще не си е позволил да коментира такова нещо, даже изглеждаше много спокоен. Просто много добре си спомням първият преглед при него първият път и сега. Тогава ми изписа витамини, пусна ми изследванията. Сега ми каза само за ф.к, която аз си я пиех така или иначе де. А и да ме вика чак след 3 седмици... Не знам, не знам, объркана съм.
  Много ви се извинявам, че само се обяснявам, а вероятно и ви натоварвам така, ама имам нужда да си излея мислите някъде. 😔

# 379
5 г.с и 2 дни, значи наистина 6 г.с. Сега бях 9 дни след закъснение.
 Предният път съм била седмица след закъснение и е било 6 мм.
 Не знам останах с впечатление, че самият той не възлага големи надежди да се развият нещата, въпреки че въобще не си е позволил да коментира такова нещо, даже изглеждаше много спокоен. Просто много добре си спомням първият преглед при него първият път и сега. Тогава ми изписа витамини, пусна ми изследванията. Сега ми каза само за ф.к, която аз си я пиех така или иначе де. А и да ме вика чак след 3 седмици... Не знам, не знам, объркана съм.
  Много ви се извинявам, че само се обяснявам, а вероятно и ви натоварвам така, ама имам нужда да си излея мислите някъде. 😔

Спокойно, овулацията не винаги и не при всеки е на точно определено число от месеца, а се смята винаги точно определен брой дни от последния цикъл. С късна овулация си била миналия месец, не се тревожи чак толкова много за това.

# 380
sea, аз също мисля, че си била с късна овулация вероятно, затова сакът може би е по-малък и чхг-то ти беше по-ниско. Аз пък си обяснявам моето високо чхг именно с по-ранната овулация, която засякох предния месец. Всичко ще е наред 🤗

# 381
Sea, поне мен не ме натоварваш. С коментара си целях по-скоро да те успокоя, показвайки ти нещата от друг ъгъл.
Ще видиш, че всичко ще е наред.

# 382
  • София
Много ценя и ви благодаря за всичките ви коментари и старанието ви да ме успокоите. Просто ми е наистина трудно понеже по природа съм тревожна и песимистична личност, а в такава ситуация това само се обостря. 😀

# 383
Здравейте, какво значи на ехографска снимка вагинален ехограф d 98mm  x/m
prc 11/2/3/1
prs 3

беше за установяване на бременност, лекаря ми обясни, че всичко е наред и тн, но конкретно не ми каза кое какво значи от снимката, защото ще ходя след 2 седмици вече за записване и следене при него.

# 384
Пак да кажа - всичко ще бъде наред.
Сигурна съм в понеделник, че ще зарадваш и нас, но най-вече себе си.

Аз видях ембрион с пулс в 6+0, като съм с цикъл 27-34 дни и по-скоро се водя с дълъг цикъл, защото най-често е 32 дни. Тест направих на 31вия ден. Не знам колко би бил дълъг тогава, но на 19 февруари беше "направено", на 5 март имах положителен тест, а на 16ти март беше прегледът в 6+0.

# 385
Здравейте момичета! Включвам се веднага след прегледа при АГ, видя се сакчето, в 5г.с. съм и по размери отговаря на седмицата в която съм, на мястото си е и за сега всичко е наред.. след 2 седмици ме вика отново на преглед Heart Eyes sea.sea знам че е трудно, но бъди спокойна всичко ще бъде наред, всички ти стискаме палци и чакаме понеделник да ни зарадваш Hug

# 386
Оох момичета, влизам да ви се оплача. От няколко дни кашлям, вчера вдигнах темп. 37,3 с болки бях в тялото, а днес 37,5 без болки. Говорих с личната, каза ако и утре имам темп, да си напраавя ПСР. Силно се надявам да е някой летен вирус.. някоя да го е карала?
Утре трябва да пътувам и да се върна в понеделник, а ако си направя пср утре и е положителен, кво правим Sad

# 387
Гърлче, една приятелка скоро кара летен на южното го лепна, но беше с повръщане и разстройство. Сигурна съм, че не е Корона, ама за всеки случай защо да чакаш до утре, пусни още днес ако има къде, че те излизат по-бавно, да си спокойна за пътя. Стискам ти палци 😘

# 388
roxy - ако излезе утре и е плюс, минаваm под карантина директно, а трябва да пътувам,  a пък ако утре го направя и е плюс, ще седя в бургас 2 седмици...оох ужас, не знам направо

# 389
  • София
Детето беше с хрема, кашлица и 37.2, все още кашля. Така че със сигурност има вируси. При нея и гласът беше изчезнал почти и не се е оплаквала от други болки, аз го изкарах на бързо с болки в гърлото.
 Чак не мога да повярвам какво ще кажа, но стискам палци за отрицателен тест, ако ще правиш.

Общи условия

Активация на акаунт