Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 570
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Благодаря много, предвид, че на предполагаемия ден на цикъла беше ЧХГ беше само , може пък наистина да съм в по-начална бременност.

# 361
Аз сутринта си направих тест и е отрицателен. Ще си чакам цикъла в петък и продължаваме другия месец. Явно онзи ден чертата е била изпарителна или е бил невалиден 🤷‍♀️

# 362
Рокси, Сий, успех с бременните вълнения! Пожелавам ви така, вълнувайки се, да си изкарате неусетно месеците до термин Purple Heart
Аз, момичета, днес се шокирах с АМХ 0,066. Според оптимистичният ми АГ е  грешен резултат, но нямам време тези дни да ходя пак до друга лаборатория, пък и не съм толкова оптимистично настроена. Та пасувам тотално. Здраве да е!
Фре, какъв е този резултат Scream Помисли си пак и ако решиш отиди до друга лаборатория и пусни и инхибин Б, изследвала ли си вит. Д? Знам че може при дефицит да показва по-ниска стойност и АМХ. На теб предстои ли ти процедура какво беше? Много палци ти стискам, не се отчайвай, не го отписвай - събери сили и го изследвай пак Hug

# 363
+1 за m-angel бременна си радвай се и се наслаждавай! Мисли позитивно🤗

Фре и на мен ми се струва нещо да е грешка. На мен Денис ми каза първо да вдигна витамин Д след това да изследвам АМХ заедно с инхибин Б. Така че подкрепям Winter11. Не се ядосвай повтори изследването.
Цитирам от темата за хормоните:
Яйчников резерв
АМХ /Антимюлеров хормон/ + Инхибин В -  на 3 ден от МЦ
тълкуват се заедно

Взема се: Венозна кръв
Условия за вземане: Сутрин до 9:30ч., на гладно, без кафе, може да се пие само вода
* за някои хормони се спазват определени условия

# 364
Фрекоко, аз 2017 видях амх 0,05. Бях на 36. Разбирам те. Удар си беше, въобще не го очаквах. Така де, имам предвид, съжалявам за лошия резултат. Дано да е грешен. Знам, че ще опиташ да го подобриш по всякакъв начин (добавки, витамини). Да ти кажа, четирицифрено число и то не с единица отпред съм похарчила от тогава за това, резултатът дори да мръдне малко като стойност, едва ли ще е решаващо. Някаква цифра. Храни се здравословно, виж за основните витамини и ИР, но не се вманиачавай. По едно време имах над 10 шишенца за пиене, както и курс с протеолитични ензими за няколко месеца (уж да ме избавят от затлачвания и миоми). Да, косата ми се подобри, уж ми казваха, че изглеждам "сияеща", "чудесно"... но като цяло резервът ми беше заминал. Чакаш чудото - да излезе някой път качествена Я, или преглъщаш и минаваш на следващ етап. Ако можех да върна времето, нямаше и да опитвам с мои яйцеклетки. ДАНО ДА Е ГРЕШКА! И - горе главата!

# 365
  • София
Ами той само като погледна ехографа и възклина колко било малко,някак си е трудно да не се сдуха човек. Записала съм си час за 23.09, както каза той. Вероятно ще пусна пак кръвен по някое време, но първо да си почина психически, а вените ми физически.
  Прави сте за всичко. Ще гледам да не го мисля, в крайна сметка, каквото има да става, ще става. От мен каквото зависи- прегледи, изследвания- всичко правя.
  Плача си от време на време, изливам си мъката, поуспокоявам се и така.
  Чери какво става с теб?

# 366
Супер новини Рокси и Сий, не го мислете и се наслаждавайте на растящото чудо у вас 🤰

Чери, как е положението при теб..

# 367
Сий, при кой лекар ходиш и къде?

# 368
  • София
При Александров в Щерев. Знам, че някои от вас са много скептични към болницата, но и предният път се следях там е общо взето нямах забележки.

# 369
И аз чакам Чери да пише.
Честито на новите бременни.
Сий, щом има сакче, моят съвет е да не чакаш 2-3 седмици, а още в началото на другата да отидеш при друг лекар.
Смятам, че за една седмица от „само сакче” ще има и ембрион с пулс.
Така и ти ще си по-спокойна.

Хубаво си харесваш лекаря, но по-бързо ше даде яснота накъде вървят нещата - те вървят към хубаво, сигурна съм, обаче това напрежение в теб не е хубаво за бебето. 💜

# 370
  • София
Записах си вече час за другата седмица 😀 За съжаление едниствената опция беше понеделник, вероятно пак ще е рано за сърчице, но поне да видя дали сакчето расте.

# 371
В коя седмица ще си в понеделник?

# 372
  • София
Честно казано не съм сигурна и сега в коя съм. На снимката вчера не пишеше нищо. По разни календари в нета пише, че сега съм в 5 г.с, но ако наистина е станала сравнително късно имплантацията, наистина не знам как да изчисля. Последен цикъл 27.07, следващият уж трябваше да е на 24.08, но последните два месеца пък ми беше на повече от 28 дни. На 24.08 ЧХГ-то, ако помните беше само 13, като за деня на цикъла съм чувала, че трябва да е по-високо.

# 373
  • София
Русев следи нивата на фолиева и дефакто казва, че става токсична над горна граница. Склонна съм да му вярвам и да не подкрепям постоянното й примане.
Sea, няма проблем сакчето сигурна съм, много е рано още.
За напреженито - и аз съм на мнение, че трябва да си възможно най-спокойна, а и всички останали бременни също. От изключително значение е за бебето.

# 374
Sea, аз също бях в Щерев вчера, моята седмица я пише в амбулаторния лист, би трябвало да са ти дали такъв. Иначе си в 5-та седмица, даже вече би трябвало да си в 5-та и няколко дни, което е 6-та на практика мисля (нека ме поправи някой ако греша). Моят последен Ц беше на 31.07 и в амб лист ми пишеше вчера 4 седмици и 5 дни, което вече си е 5-та гс. Дано не съм те объркала още повече 🙄

Честно казано не съм сигурна и сега в коя съм. На снимката вчера не пишеше нищо. По разни календари в нета пише, че сега съм в 5 г.с, но ако наистина е станала сравнително късно имплантацията, наистина не знам как да изчисля. Последен цикъл 27.07, следващият уж трябваше да е на 24.08, но последните два месеца пък ми беше на повече от 28 дни. На 24.08 ЧХГ-то, ако помните беше само 13, като за деня на цикъла съм чувала, че трябва да е по-високо.

Общи условия

Активация на акаунт