Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 276
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Ирен,  много Съжалявам. От сърце ти желая следващия път да е скоро и успешно.
Моите черти приключиха, hcg 5.00 и протестерон 1 и нещо и усилващо защапване. Не знам какво стана. Или
тестовете не бяха верни или бх за два дни ако е възможно. Повече няма да се тествам толкова рано.
Извинявам се за обърканите си постове.
Продължавам да ви чета и желая успех на всички.

# 556
Здравейте!
Съжалявам за момичетата, които нямаха късмет и този месец, като и аз се броя в тази група🥺, на останалите късмет и направо по две бебета 😇
Пусках nk клетки и са завишени 18.7 има ли някоя с този проблем и какво са ви казали в тази ситуация, има ли шанс за естествено забременяване, ако се регулират тези гадости да не казвам ....., пусках и витамини там уж съм в нормата, но чакам в сряда консултацията с АГ, което значи, че и този месец го отписвам, абе просто идилия.... оплаках се, иска ми някакси по-бързо да се случват нещата, а то не става, дори като видях завишените клетки се зарадвах, викам си дано това е проблема за миседите и неуспешните опити от 2г. хващам се за удавник на сламка за всяко нещо, дано този път има напредък!

# 557
Съжалявам много Мила! Мисля че до 5 не се брои за бременност. Колко дни закъснение има? Да не е рано? Стискам палци!

#happiness#, моите нк клетки са само 1 % над нормата за което ми беше изписан интралипид, но не съм вливала защото мисля че не е нужно в моя случай а и точно започна ковид пандемията. Чела съм из форума за много успяли след вливки, така че стискам палци това да помогне при вас!

Одри, страхотно е че вече не пиеш лекарства. Поне така има някаква нормалност в ежедневието. Почини си и защо не на някоя хубава есенна почивка да се получи бебето както не сте се настроили още за опити.

Ех Ирен, много неприятно с чакането. Дано може да използвате някое от изследванията поне да не давате повторно пари. Октомври ей сега ще дойде. Точно да си починеш малко физически и психически. Бях чела и че въпреки че може всеки месец да се прави инвитро е хубаво поне 3 месеца да се почака, така че докато ги получите ще са минали и поне ще си в златната среда.

# 558
Vickey1234, съжалявам, че се сблъсваш с това. Задължително посети репродуктивен лекар за консултация, те имат за цел да ти запазят яйчниците, обикновен хирург не мисли за това. След лапаро шансовете за бременност са най-високи, но трябва да намериш твоя лекар. Във фейсбук има група Ендометриоза - група за взаимопомощ там има много коментари за подходящи лекари и споделени истории. Млади сте, ще успеете да преборите това.
Ирен съжалявам за неуспешния опит, казват, че понякога е мал шанс. Какви са твоите проблеми и защо стигнахте до инвитро? Извинявай, ако си споделяла вече.
Мила, съжалявам и за твоя резултат. Следващия път ще е ваш.

Ех, развеселихте ме и мен с темата за негрите.... Joy И аз имам такъв проблем и споделям мислите на Локо Особено след цикъл първия път е голям зор, все едно за сефте, както казвате Grinning Помага само дългата "подготовка" и евентуално чаша винце за отпускане Grinning А с прегледите да не казвам как съм, то вече претръпвам, но съм получавала коментари от сорта на "е отпусни се де, как ще излезе бебе от тука!?"

# 559
Ирен, много съжалявам, че не се е получило...Аз лично бих опитала трансфер на 5ти ден, с 2, отколкото на 3ти с 3, доста рисковано ми е на 3ти. А за документите даже не е нужно да ги пуска същата клиника. Аз си записах час при случайна лекарка от Щерев, която имаше скорошни часове, колкото да ми изготви документите, а даже не знам още дали ще правя инвитрото при моята си лекарка в Щерев  може и да сменя клиниката. От записването на часа до получаването на документите в ЦАР отне 2 дни. Даже май ще се вредя за заповед този месец още.

Виолетче, от това, което съм изчела и аз останах с впечатление, че ендометриозата често е спътничка на имунологични проблеми. Аз задължително ще пусна имунологични и тромбофилия преди инвитрото, заради ендото.

По темата с гела и негрите - и аз съм така, но вечерната иглика е страхотно нещо. Освен това, някоя беше писала, че я боли при слагането на преферт, мен също, но преди това намазвам накрайника с гел, за да го лубрикирам и него. Не че вече ще се опитваме естествено, но да споделя Simple Smile

Като прочетох как са влизали с взлом в домовете и са приспивали хората с газ и засилих ММ да сложи аларма. Той пък беше доста подготвен и след 1 час вече имаме.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 01:31 от Kris_ti

# 560
Цитат на: Jessito* [b
[/b]link=topic=1246321.msg41370569#msg41370569 date=1599856057]
Съжалявам много Мила! Мисля че до 5 не се брои за бременност. Колко дни закъснение има? Да не е рано? Стискам палци!

#happiness#, моите нк клетки са само 1 % над нормата за което ми беше изписан интралипид, но не съм вливала защото мисля че не е нужно в моя случай а и точно започна ковид пандемията. Чела съм из форума за много успяли след вливки, така че стискам палци това да помогне при вас!

Одри, страхотно е че вече не пиеш лекарства. Поне така има някаква нормалност в ежедневието. Почини си и защо не на някоя хубава есенна почивка да се получи бебето както не сте се настроили още за опити.

Ех Ирен, много неприятно с чакането. Дано може да използвате някое от изследванията поне да не давате повторно пари. Октомври ей сега ще дойде. Точно да си починеш малко физически и психически. Бях чела и че въпреки че може всеки месец да се прави инвитро е хубаво поне 3 месеца да се почака, така че докато ги получите ще са минали и поне ще си в златната среда.
Уж днес е четвърти ден закъснение,  все още няма цикъл.
Цял живот съм била с цикъл 27-28 дни.Когато преди 5 години забременях за първи път имах бледа черта на 1 ден закъснение и с ММ решихме,  че теста е нередовен. Никога не съм имала закъснения . От началото на годината ми се случва 2 пъти по 5 дни закъснение , миналия месец  3 дни -отрицателни тестове.
Коментара на АГ беше всичко е наред имаш овулация, няма кисти,  намали тсх в граници -пролетта беше 5.00 .

# 561
Момичета, здравейте. Втори месец приемам дуфастон за 10 дни, като началният прием е от 14ти ден на менструация. С половинката решихме да започнем с опитите от началото на годината, като през месеците на извънредно положение от март до юли не сме опитвали. Аз имах проблеми и с цикъла - получавах прокървявания два пъти месечно. Оказа се метаболитен проблем и сега приемам метформин.
Нередовният ми цикъл не позволяваше точно изчисление на потенциална овулация, но за последните месеци е точен на 31ви ден и сега реших да направя проследяване с лентични, но съм леко объркана дали не греша с датата. Поставям снимка тук за мнение. Оставам с убеждение, че овулация има на 14ти и 15-ти ден или по- скоро на 15-ти.

# 562
Здравейте момичета.Писах и в групата за извънматочната бременност,но ще пиша и тук.След лапароскопия,при която тръбата не е премахната имах назначени изследвания на чхг.Падаше бавно от 200 на 53 до 51 преди няколко дни.Но днес пуснах пак и отново е 53.Имам час вторник, бихте ли ми дали съвет,тъй като се притесних малко.Днес и утре лекарят,който ме оперира не работи,затова се чудя какво да правя.

# 563
Кадни, на 15 имаш LH пик, нооо това не значи, че точно тогава е била О. Вече може фоликула да се е спукал между 15-ти - 17-ти ден. При мен лично О. Се случва 12часа (приблизително) някъде след положителен тест.
Jaienvie, грешка в лабораторията? На едно и също място ли пускаш ЧХГ?

# 564
Канди, има едно приложение, в което качваш снимка на тестовете и ти казва кога е пикът. Казва се Premom. Нито ще се чудиш коя е по-наситена, нито ще си пазиш напишкани лентички. А тестовете на Clear Ovu са по-хубави - дават по-ясни черти и имат и тест за бременност в кутийката.
Тестовете трябва да се правят в един и същ час следобяд, като преди това да не си пишкала 3 часа. Примерно всеки ден в 16ч

# 565
Да на едно и също място пускам.Свързах се с лекаря ми,каза че не е притеснително,но аз си се притесних.

# 566
Кенди, пикът е м/у 24-48 часа преди самата овулация, за всяка жена индивидуално. Бих предложила мерене на базална температура. Моят пик е 24 часа преди О, но това съм установила чрез БТ графиките си. Първият положителен тест се гледа, защото пък самият пик трае при различните жени различно дълго време. Обаче, ако първият пик не предизвика О, ще имаш още положителни тестове.
Съветът ми е наистина да следиш и температурата, при положителен тест се "обичайте", докато не видиш скок в базалната.

# 567
  • София
Кенди, обаче на мен не ми изглеждат много положителни някои от тестчетата, доколкото може да се види на снимка. Втората черта трябва да е колкото или дори по-наситена от първата. Аз винаги тествам докато не видя по-наситена втора черта, която после започва да избледнява.
Момичета, аз съм си определила м. Октомври като старт на опитите. О се пада някъде по средата, нямам търпение вечe 💕 Стискайте палци 🙏🏻
Междувременно пак излезе, че имам уреаплазма, и се чудя втора бременност дали мога да изкарам с нея. Писна ми да се тъпва с антибиотици, и тя пак да си съществува.

# 568
Здравейте,
Аз съм с един мисед и един спонтанен аборт.аг ми каза да изследвам НК клетки, и се зачудих ако се налага лечение, кога се прилага то. Преди забременяване или след установена бременност?

# 569
Lady12, хубаво е ако може да се оправи нещо преди бременност, то да се оправи. Например нивата на витамините, МБ и хормоните на ЩЖ. Ако ви трябват вливки заради НК клетките, те се започват преди бременност, но всички тези неща могат да се регулират и по време на бременност ако не са забелязани преди това.

Общи условия

Активация на акаунт