Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 285
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Локо, ей, пак успя да ми оправиш скапаното настроение днес Joy За сухотата и дискомфорта - при мен всичко е до главата, колкото повече се самонавивам, че не трябва да изпускаме момента, толкова повече ми заминавам либидото и става пустиня. Добре, че имам още от гела, влиза в добра употреба в такива ситуации, за друго ако не помага.
7,7 МЛ си е напълно достатъчна, важна е и структурата. При мен искаха минимум 7, но докторите казаха, че и с по-малко имат успешни бременности. Аз за всеки случай си пия от първи ден на цикъла до О чай от малинови листа, да й напомням да расте Grinning
Както са писали момичетата, при ендометриозните кисти е важен броя и размера. Щом се цели забременяване още едно мнение от репродуктивен специалист не пречи.
Ирен, прегръдки и от мен. Като знам колко надежди инвестираме във всеки стимулиран опит и ми се къса сърцето като чета за отрицателни тестове. Стискам палци възможно най-бързо да продължавате напред Hug
Относно маточните инфекции ми прави впечатление, че в България хубаво ги диагностицират с биопсия, но не вземат втора проба след приключило антибиотично лечение, за да се види дали е имало ефект. Тук момичетата, които съм чела по немските форуми с подобни проблеми винаги пишат и за втора контролна месец след лечението.
Лира, Антонели, стискам палци за хубави новини следващите дни!
Успех на всички, гонещи златните яйца, чакащи за тест или преглед!
Аз си чакам и утре да мине гадната М и да зануляваме брояча. А за меренето на БТ на деликатни места мога роман да напиша за преживяванията си, но ще ме цитират и в другата тема Joy Със стискане на зъби със всичко се свиква, в един момент ми стана по-приятно от ръчкането при ежедневните гинекологични прегледи ( миналите през стимулации знаят за какво говоря Joy ).

# 541
Джеси , то и аз исках другата седмица да взема документи от клиниката и да ги попълним, а по-другата седмица да отидем за втора СГ, да ама не можело така. Първо трябвало да мина консултация с доктора и тогава час за попълване на документи и т.н. Поне така процедират в тази клиника. Да не говорим, че часовете са им дадени и за декември Sad
Лило , аз отдавна мисля за Турция, даже и преди да кандидатстваме по фонда. Отделно ,че ММ познава една от организаторките на пътуванията до клиниките в Истанбул, а сега правят и безплатни консултации, като и транспорта до там е безплатен. Само че там цялата процедура е около 10 хиляди лева, което никак не е малко .

# 542
Еххх развеселихте ме и мен, след като днес си поревах, защото хипотетично ми бебе ще е направено без желание (имам предвид за бебеправене) Expressionless Както останах и без работа преди месец, сега само за това мисля. Последната ми приумица от днес е че ще ходя на акупунктура, нали уж помагало. Абе съвсем изплисках легена Joy 
Марго ще взема и аз да го пробвам тоя прехвален чай другия месец, ако сега не станат нещата. При теб има ли ефект?

# 543
Raulitsa , за акупунктура и аз мислех , ама така и не намерих време да ида преди и по време на стимулацията. За втория опит може да поправя пропуска.
Момичета, някоя от вас да е пила NMN или NADH ? Да ме светне за разликата и има ли ефект ?

# 544
Не знам дали е от чая, или просто са се нормализирали вече нещата след кюретажа ми, но всеки път е много доволна АГто от лигавицата, и при неуспешното инвитро през март бях с 11 лигавица, само дето не стигнах до трансфер. Аз си го пия, понеже ми е приятен (обичам всякакви билкови чайове), и няма негативни действия, ако се приема само до О.
Ирен, аз пих досега NMN, но свърши и трябва да го заредя пак (на заплата Joy). Не знам дали беше много читав моя, защото не се престраших да пробвам скъпите, хвалени от момичетата в проблемното, но сега ще вложа по-голяма сума. Комбинирах с ресвератрол, за 1,5 месеца не забелязах промяна - нито енергия някаква ми даде, нито отслабнах, нито се подмладих Joy Мъжът ми вече почна да се нервира, че със сумата, която съм дала за добавки за последната година щяхме да самофинансираме още едно инвитро....

# 545
Локо 😄😄😄
Съжалявам за резултата, Ирен. Горе главата! Другия път!
Стискам палци за Борнчето!
Аз да "отбележа", че днес свършвам с противозачатъчните след аборта и ще си чакам първия цикъл с втория контролен преглед след него. Продължавам да зацапвам кафяво, но сигурно е нормално. На първия преглед док каза, че има още лигавица за чистене (очаквам да се изчистя с цикъла де, не с това кафявото). Но то си е досадно.
И като прочетох Марго, и аз имам комични ситуации с термометъра 😜 - баш за другата тема съм, затова си кротувам. То не винаги си буден като мериш, нали. Аз вече нямам вяра на дигиталните и си правя кефа с галиев Grinning
Листа малина и аз пиех преди трансфера, и коприва също.

# 546
  • София
Лира, ама той О+ теста показва наближаваща О, така че всичко съвпада с каквото АГто е казал и нищо не си изпуснала 😁 (според мен де).

# 547
Иренка, много жалко, че не се хванаха ... Sad . Пожелавам следващото да се хване арт или натюр Simple Smile
NMN и аз искам да си взема, много е модно за 40+ Simple Smile, ма съм в процес на ориентация кое, ако може и от бг да е ще е добре, ако някой има идея, пращайте на лични.
Аз спрях лекарствата, но нещо не смея да се похваля, което звучи жалко, ама е факт. Имаме зелена светлина за опити, ма за инвитро още нямам психически сили. И на гинеколог още не съм ходила. Ама тъй като съм на ЕЦ, ще трябва да почна по някое време, че не знам колко време ще събираме ембриони, пък и съм дърта кобила. Ама свикнах да не бързам през тоя период. Наистина беше смешно, как същите хора които ми казваха как няма време, изведнъж смениха на ааа ма то има време. 
Моята лигавица пък много голяма била, примерно 12мм преди ову още, обяснявало и обилният цикъл. Няма угодия.
За Турция и аз чувам добри неща, дано не е само PR, но за ЕЦ ми се струва прекалено да се мъкнем насам натам.
Джеси, Марго, Локо, Лило и още, такива сте положителни, страхотни сте.

# 548
  • София
Наш приятел лежа в болница с прободен бял дроб след акупунктура. Така че много внимавайте при кого ходите.

# 549
  • София
Ами.....той я засече,че уж около 18-ти ден,пък аз доста дни по-рано.☺ Пък и аз бях с милото когато той уж я засичаше,точно пътувах да се видим когато работеше далеч той,ама нищо не стана.  Знам ли вече и аз....

Лира, ама той О+ теста показва наближаваща О, така че всичко съвпада с каквото АГто е казал и нищо не си изпуснала 😁 (според мен де).

# 550
Одри, във Фрамар видях, че предлагат. Уж се води чист и цената е 240лв за 90 таблетки, като дават да се пият 3 таблетки дневно,но според о това, което четох и 2 са достатъчни.

# 551
  • София
Ама как така прободен бял дроб 😳 Как дори е възможно това.

Иначе аз съм ходила на акупунктура, наскоро дори пак ходих. За мен си има доста добри и изпитани ползи, репродуктивните са едни от тях. Цистита ми се подобри след нея. Като бях бременна имах невралгия, с едно убождане ми мина. А преди време нямах цикъл, с няколко посещения при иглотерапевт, веднага ми дойде.

Не знам, аз си вярвам в иглотерапията, а и може би защото доста съм чела за ползите преди, а и съм изпитвала някои от тях. Бях на 21/22 като посетих за пръв път и ясно ми се е набило в съзнанието, че най-доказаните ползи са за репродуктивни проблеми и травми. Със сигурност и специалиста е от доста голямо значение.

Наш приятел лежа в болница с прободен бял дроб след акупунктура. Така че много внимавайте при кого ходите.

# 552
  • София
Явно е възможно, ако не ни беше близък и аз нямаше да повярвам, явно е правена от безкрайно некомпетентен човек.

# 553
Ъъ аз пак от нищото изскачам, но съм ходила от малка с баща ми (дископатия) и съм виждала, иглите се забождат в епидермиса, как ще достигне дроб...това е намушкване!?

# 554
  • София
Не знам точно как става, на първо търсене това ми изскочи в нета https://vpchothuegoldenking.com/bg/acupuncture-caused-dangerous-lung-damage/

Общи условия

Активация на акаунт