Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 291
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Roxyrox, Antonelly благодаря за съветите. Вече пия вечерна иглика. Имам съмнение че имам вулводиния. Ще се консултирам със специалист, защото с този дискомфорт направо ми се убива желанието за каквото и да е Frowning1

И още нещо ме притеснява, дебелината на лигавицата ми е 7.7 Питах док, но той казва че е достатъчно. Аз съм чела че минимум 8 трябва са е. Почнах да пия вит. Е за това миналиия месец, но се притеснявам дали 7.7 ще е достатъчно за да се захване ембриончето Grin

# 526
  • София
Raulista, преди не бях така,сега и аз като вас с Рокси. Може би и психически това, че трябва и да не пропусна момент ми се отразява. Даже,ако този месец не се е получило може да се замисля за гелче. Иначе много ми похвалиха един пробиотик,който оправил подобен проблем. Взех си,но от скоро го пия и не мога да кажа +/- мнение. Мулти пробиотик на Нейчъръл факторс с червена боровинка.
В момента ми закъснява два дни,но си мисля,че е от стрес и след миналия месец просто ще чакам поне седмица за тест. Наплаших се,колкото и глупаво да звуча.

# 527
Стискам палци да не е от стрес 🍀💗

Raulista, преди не бях така,сега и аз като вас с Рокси. Може би и психически това, че трябва и да не пропусна момент ми се отразява. Даже,ако този месец не се е получило може да се замисля за гелче. Иначе много ми похвалиха един пробиотик,който оправил подобен проблем. Взех си,но от скоро го пия и не мога да кажа +/- мнение. Мулти пробиотик на Нейчъръл факторс с червена боровинка.
В момента ми закъснява два дни,но си мисля,че е от стрес и след миналия месец просто ще чакам поне седмица за тест. Наплаших се,колкото и глупаво да звуча.

# 528
  • София
Мерси,Рокси,ама и си ме боля два дни преди дата и сега от време на време....бих се изненадала при целия този стрес да се получи.

# 529
Dragon - Маточната инфекция как ще се изследва? Аз съм пуснала с днк с менструална кръв? Ще имаш успешна бременност, само не спирай да вярваш
Antonelly, доктора каза, че ще е нещо като фертилити теста и ще изследват чрез биопсия на ендометриума.

# 530
Lira, стискам палци и чакам да ти честитя в най-скоро време. Този месец засече ли овулация горе долу ? При мен се получи веднага след БХ второто забременяване.

Антонели,  и аз мисля, че е възможно да ти закъснее и подрани от стрес. При мен се е случвало веднъж два пъти. Може и овулацията да е била по-късно. И при нас в квартала имаше такива акции - даже по-лошо - влизат през нощта докато спиш и приспиват всички с газ. Даже и по новините даваха репортаж. Нас най-много ни е страх за кучо. Последния шок ни беше комшията наркоман под нас направи опит да се сапозапали и ни беше обгазил с дим, а кучо беше сам в нас, не знам как оцеля просто. От тогава се замислям за камера и сот. Въпреки , че работя в такава фирма, на обущаря децата боси ходят Grinning

Аз за сухота нямам проблем, ама някой път така ме заболява, че ми се убива кефа. Нямам обяснение.Пък ММ не е някой негър, да кайш... Grinning
Иначе утре ще ходя да ми влеят Интралипид като последен шанс да направим нещо сами преди срещата ни с Калчев декември.

# 531
  • София
Ох,Локо,и да заумирам ще ме вдигнеш от смях! Впрочем и моя не е негър,но под определен ъгъл ме заболява,може да си е анатомично... Не съм засичала ову. Докато беше далеч на работа той се мъчих да я хвана и нищо,излагация,в смисъл уж се насища и си мисля ето я,пък като отидох случайно до аг-то той каза, че предстояла. Голяма смотла съм.
Сега си е у дома и в общи линии съм на приципа обичане докато ми се "доповръща" 😜

# 532
Локо, успя да ме разсмееш , предвид , че днес ми е много скапано настроението. Днес ми е 11 ден след трансфера на 3 тридневни ембриончета и резултатът ми е 0,16. Даже и опит за имплантация не е имало. Ама както обичаме да казваме тук- намествам короната и продължавам напред.

# 533
iren, съжалявам мила! Прегръщам те! Heart дано следващият път е вашият наистина Hug

# 534
Ех , Ирен! Съжалявам. Имате ли замразени? Прегръдки!!

# 535
Абе ЛокоПловдив, рева Smiley Joy Великааа! хахахаха
Аз също не съм от най- мокрите личности, хахаха, но гела леко подобрява нещата, а и май след лапарото доста се подобри, даже имах един ден (08.09), в който направо басейн се пълнеше. Ама кел файда - един ден е Grinning
Ирен, прегръщаме те.... Главата горе, мила и дай Боже тази сила, която има в теб да се отплати скоро време!
Лира, малееей, като знам аз как си отдъхвам като видя, че О. е минала и с ММ знаем, че може да се разложим на дивана вечер без да се притесняваме за срокове, гелове и щраканици... Защо не започнеш да мериш БТ? Тя не, че ще ти покаже кога ще е О., но поне ще знаеш, че е минала

Поздравииииии

# 536
Благодаря за подкрепата, момичета! Нямаме замразени. Тръгнаха 5 фоликула, от които извадиха 4 яйцеклетки. Едната се оказа некачествена и само 3 се оплодиха и развиха до 3-ти  ден. Записаха ми час за коментар чак за 20.10 и едва след него можем да почнем да подготвяме нови документи за фонда, което за мен е загуба на време предвид възрастта ми.
Освен това тъй и тъй се оплаквам  да помрънкам , че отпонеделник ММ заминава в командировка, която ще продължи до пролетта и ще си идва по веднъж или два пъти в месеца и не виждам как мога да се надявам на чудо Disappointed Relieved Sob

# 537
  • София
Ирен,прегръдка изпращам и аз за подкрепа! Разбирам те отлично и за раздялата - 9 месеца бяхме така,заради работата му и един път месечно се виждахме.

Лиилоо,с риск да си проличи колко съм изтрещяла,ако трябва още нещо да си мушна някъде си,съвсем ще изперкам,затова не съм следила БТ. Пъна се да симулирам пред себе си някакво нормално "обичане" до към 20-21-ви ден и така....

# 538
Иренче, няма нужда да чакате за документите. Ние след неуспешното през юни подадохме документи буквално на следващата седмица и успяхме да използваме същите изследвания.
Тя консултацията няма да окаже влияние върху тези документи и от док ти трябва само 1 листче със заключение което се прави за 5 мин.
Надявам се скоро да ти се случи чудото, пък дори и с тези един два пъти в месеца! Two Hearts

# 539
Ееееееех, с тези командировки 😭, Ирен, мислили ли сте за Турция? За съжаление е със самофинансиране, но там успеваемостта е доста голяма... една супер дама, с която бях в стая при лапарото (ако чете някъде, поздрави от мен) ми каза за една агенция, с която тя е ходила и са им подготвили всичко, без да се занимават те с каквото и да е било. Много удобно.
Ще чакаме да кажеш какво сте изкоментирали ❤
Лира и аз дълго време отказвах да извършвам тази дейност, но накрая се предадох 🤣, ама да ти кажа точно с меренето рязбрах, че има някакъв проблем и се случват неправилни неща в тялото ми 👀 (хидросалпингса)

Общи условия

Активация на акаунт