Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря тест лентички за бременност?
Какви са някои от начините за лечение на паразити?
Какви са някои от начините за лечение на отравяне с тежки метали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря тест лентички за бременност?
-
Какви са някои от начините за лечение на паразити?
-
Какви са някои от начините за лечение на отравяне с тежки метали?
-
Какви са някои от начините за намаляване на високите стойности на ТАТ и МАТ по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на лекарството Dufaston?

Пуснах си основния пакет на Геника и бях 100% сигурна, че ще имам някоя мутация, е да ама не - всичките 4 гена са с нормален генотип, дори и това за усвояването на витамини от Б групата. А знам, че ендиметриозата и разширените вени (имам и двете) предполагат често тромбофилия. Ами какво да ви кажа, чак се замислих да не са объркали от Геника. Калчев ми пуска и придобита тромбофилия преди време и нея нямам. Какво друго се изследва, свързано с това знае ли някой?
Оплаках се, извинявайте, напоследък ми е много ревливо и гледам да се разсейвам повече, за това не се включвам много. Но ви чета и съм с историите на всяка една от вас. Моля ви, не се отказвайте, до край сме тук, само ако знаете колко вяра ми давате всеки път като отворя да ви чета
Трябва да успеем, да му се невиди!