Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 216
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Лило, сигурна съм, че го казваш с добро.
Трудно е човек да се препори със себе си, поне на мен ми е много.

# 661
Ами от Варна сме! Първо ходихме в Майчин дом - репро лекар, добавки за ММ тъй като СГ му беше с 1%морфология и диагноза Олиготератозооспермия! Сега отидохме АГ Варна. Там искат всички изследвания да направим там по техния тертип...
Само да споделя Лира така се радвам за теб, тихичко честито, до финал лекичко да бъде!
Сиа стискам палци за фалшива тревога Hug

# 662
Лира, знаех си, че ще стане бързо след БХ. Сега спокойствие се иска! Всичко ще е наред. Страхотна новина Hug
Сий, и за теб спокойствие. Може да е грешка. Такива стават често. Прегръдки!
На всички други - стиснати палчета. До НГ с кореми Grinning

Аз ходих да ми вземат биопсиите - вирусологична и микробиологична. Сега чакам резултати. Доктора беше шокиран от разкъсаната ми шийка. Каза, че направо зее и нищо чудно не би имало да имам инфекция в матката... Много гадно ми стана. Знаех за пораженията от първото кошмарно раждане, но не знаех, че е толкова страшно. Ще мислим за пластика май. Не знам.

# 663
Bibonche, на андролог ходихте ли? ММ беше с такава диагноза, също 1% морфология, вече е нормозооспермия. При ММ е някакво чудо на чудесата, нали, аз още имам някакви съмнения за достоверност, ноооо съм решила да не го мисля за сега.
Дракончеее, какво е станало бе, ужас! ох... вероятно си е за пластика, да... ех, да му се невиди... Sad

# 664
biboche, аз пък не съм правила ЦС , няма и да правя. В Адела примерно не правят ЦС , а преди това просто не исках да правя и след като и др Калчев ми каза, че няма нужда, твърдо реших да си я спестя. В крайна сметка шанса да има проблем там е малък и ми писна да съм в малките проценти на всичко. После два пъти имах имплантация, което ми доказа усещането, че нямам проблем там.
Щом си решила , че няма да правите инвитро , то тогава просто се обичайте, пийте малко добавки и не си причинявай ненужно стрес с висене по болници.
Не знам в коя клиника сте, но нещо не ми е ок на мен да обясняват как обикновена СГ им върши работа в репро клиника.
Сега видях, че си писала за Варна. И все пак за мен не е нормално да искат обикновена спермограма. То е все едно да я пуснеш в обикновена лаборатория. Все са отличници.

# 665
И моята лекарка в Щерев ни искаше обикновена спермограма, ама кой ти я слуша. Реших, че просто иска да ни спести пари. Но мъжете имат едно единствено изследване, та поне да е направено както трябва и да е сигурно има ли проблем там или не. А у мъжа са 50% от вероятността да не се получава. Така, че за мен това с обикновените спермограми си е чиста загуба на пари и време, без да дава отговор.

Лило, как се случи това чудо с мъжа ти? Може да си писала преди, но съм изпуснала.

# 666
Не знам как бих се с правила без вас, просто само докато чета коментарите ми олеква - има с кого да споделя и обсъдя (което за мен е най - натоварващото- да няма на кого да кажеш какво ти тежи). В последно време съм станала много чувствителна и ревлива.....
Решихме, че утре ще идем да пусна хормони и хламидия (както е предписанието), а за СГ пише "направена в наша лаборатория" и само цената 55 лв. ме навява на мисълта че е обикновена. Никъде не видях опции за друго. Дадоха ми техен лист с необходимите изследвания и ми написаха цените. Това са опции във Варна, уж АГ репро клиниката се води добра.... Това е последния ни шанс, пък ще видим!
Благодаря ви виртуални приятелки!

P. S. Лило да ходихме на андролог и почти 9м. няма резултат, а за него резултати не бяха уж толкова лоши... Пи какво ли не....

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 16:16 от biboche

# 667
Biboche, мислех да не се включвам по темата, но размислих.
Сигурно не знаеш историята ми, но кратката версия е, че от 25 май 2018 г с мъжа ми сме пациенти на АГ Варна, януари 2020 г бях на косъм да се откажа от там, но ме задържаха два замразени ембриона, а март 2020 г забременях след ЗЕТ там.
Ако имаш въпроси ми пиши на лично. Това е единствената репродуктивна клиника, която съм посещавала и нямам идея относно СГ как изглежда на други места, освен в Олимед Варна май беше, там правихме втора СГ за фонда и изглеждаше по същият начин.
И двете СГ нямаха нищо общо с тази, която получихме от Рамус.
Със СГ от Рамус отидох за първи път във Варна и там док. каза, че даже референтните стойности не са верни.
Към СГ от АГ прикачат и снимка от изследването на сперматозоидите.

# 668
Здравейте, не ви пиша често, обаче знайте, че ви мисля и ви стикам палци Wink
Не знам колко от вас ме помнят, но искам да ви кажа, че на 01.09 се родиха нашите синове Виктор и Даниел, малко по-рано от колкото трябваше. Бебоците са добре, ще постоят малко в болница и се надявам скоро да си ги вземем вкъщи. Heart
Другото, което исках да напиша е по повод постовете на бибонче. Моите близнаци също са резултат от инсеминация в клиниката в АГ. Според мен е единствената добра репродуктивна клиника във Варна. СГ им е с морфология по Крюгер, не е обикновената.

# 669
Честито Диди! Кога минаха тези месеци! Надявам се скоро да сте заедно и да се радвате на дълъг и щастлив живот! Champagne

# 670
Честито Диди, аз те помня и помня как ни ръсеше със синичко Blue HeartBlue Heart
Да са ти живи и здрави и много да ви радват Hug

# 671
Честито Диди!
Да са ти здрави и благословени момчетата ☘
Лира,winter -стискам ви палци момичета.

Бебоче,и ние от два месеца се опитваме да направим СГ в АГ Варна.За сега безуспешно заради ММ.Веднъж занесохме материал,но се оказа че имало максимален ден от въздържание 5,6,7 дни,а ние го бяхме минали...Кой да се сети да пита за това!!!Знаех само за минималния срок,който трябва да мине....
Отговорът на Диди ми дава надежда ,че е по Крюгер!
Когата попитах на 7мият етаж,момичето ми каза,че СГ е обикновенна .....не знам вече,съвсем се обърках...
Моя АГ също ни праща там!
Когато имаш повече информация ,пиши ☘

# 672
Диди, честито двойно щастие 💙💙 малките геройчета и мама великан. Кога видяхме 2 черти, кога ни изненада с 2 точици, кога се родиха! Да са живи и здрави и пожелавам възможно най-скоро да си легнат в своите легълца,  до мама и тати! Ти как си? Те как са?
Нацелувай ги от нас, бг мамите 😍

# 673
  • София
Да са живи и здрави малките герои и бързо да си ги прибирате вкъщи.
 Ами явно е било наистина лабораторна грешка, защото резултатът от новата лаборатория е 43000. Чак не мога да повярвам.Рамус направо ми иде да ги 🤬.
  Как мина прегледът- докторката като видя старото ЧХГ каза, че 13000 е много малка стойност за моята седмица. Пусна ехографа, аз стискам очи и хич не искам да гледам. Тя ми казва-виж де, виж. Каза, че се вижда малка ембрионална структура със сърдечна дейност. И че на този етап всичко и изглежда нормално.
  Благодаря на всички за подкрепата и пак се извинявам, ако съм досадила на някого. Предният път не помня да съм била такава паника, не знам какво ми става сега. Явно хормоните ми разкатават яко играта. Confused
 Иначе според ехографа е 6 г.с + 5 дни, което е с 4 дни назад от календара, но предвид късната овулация- това не ме притеснява.

# 674
Ох, слава тебе Господи Heart

Общи условия

Активация на акаунт